Katso ja kuuntele OPxSlush-podcastin suorat lähetykset ja tallenteet täältä

OP on vahvasti mukana Slushissa ja tekee koko tapahtuman ajan livelähetyksiä Youtube-kanavalle. Jos haluat päästä mukaan Slush-tunnelmaan kotisohvaltasi käsin, kuuntele OPxSlush-podcastia suorana täältä. Artikkelia päivitetään sitä mukaan, kun saamme sovittua uusia haastatteluja.

Suomen suurimpiin tapahtumiin kuuluva Slush järjestetään tänä vuonna 4.-5.12. Helsingin Messukeskukseen ja ympäri Helsinkiä oleviin sivutapahtumiin osallistuu viikonlopun aikana yli 20 000 ihmistä. Sinun startuppisi mukaan podcastiin? Ehdota meille aihetta somessa #OPxSlush tai maililla toimitus@op.fi! Haluatko tietää ensimmäisenä tulevien lähetysten aiheet? Ota OP Ryhmän Youtube -kanava haltuun!

Tiistain 4. joulukuuta suorat podcast-lähetykset:

Klo 9.30: Uni, työhyvinvointi ja jaksaminen

Tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan OPxSlush-podcastia suorana Slushista! Ensimmäisen suoran lähetyksen aiheena on töissä jaksaminen ja unen tärkeys hyvinvoinnille. Ida-Liina Huurtelan ja Alina Kangasluoman haastateltavana Liftedin toimitusjohtaja, toinen perustaja ja valmentaja Taneli sekä Sleep Circlen Perttu.

Klo 10.30: Elämysmatkailu

Nyt unohdetaan perinteiset matkaoppaat ja koetaan maailma paikallisen silmin. Alina ja Tuomas tutustuvat Doerz-nimiseen palveluun, jonka avulla on mahdollista kokea uusi matkakohde aivan uudella tavalla.

Klo 11.30: Osakekauppaa listaamattomilla yrityksillä

OP on mukana kehittämässä lohkoketjuteknologialle perustuvaa alustaa, jossa osakekauppaa voidaan käydä Helsingin Pörssin ulkopuolisilla yrityksillä. Mitä etuja hanke tarjoaa yrityksille, sijoittajille, viranomaisille tai rahoituspalvelujen tarjoajille? OP Sijoittajakoulusta tutut Ida-Liina Huurtela ja Tuomas Rajala jututtavat aiheesta OP:n kehityspäällikkö Heikki Rautilaa.

Klo 13.00 Ruokaa ilmasta sähköllä

Ruoan valmistaminen ilmasta sähkön avulla kuulostaa scifi-elokuvien kokkaukselta. Todellisuudessa ilmasta valmistettu murkina on jo täällä, sillä suomalaisen Solar Foods Oy:n hyppysissä CO2 muuttuu proteiiniksi. Mistä oikein on kysymys? Tuomas Rajalan ja Ida-Liina Huurtelan haastateltavana on Pasi Vainikka Solar Foodsilta.

Klo 14.00 Virtuaalimatkailua ja älykkäitä matkapäiväkirjoja

Tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan OPxSlush-podcastia suorana Slushista! Nyt matkustetaan ympäri maailman kotisohvalta käsin. Ida-Liina Huurtelan ja Alina Kangasluoman haastateltavana Jaajo Linnonmaa Virtual Travellesilta ja Maija Kaukonen Wowandersilta.

Keskiviikko 5. joulukuuta

Klo 10.00 Nuoret, opiskelu ja yrittäjyys

Opiskeluajan ei tarvitse olle kituuttamista ja eurojen laskemista. Miten opiskelu ja yrittäjyys sopivat yhteen? Entä miten opinto-ohjaajat voivat tukea opiskelijoita löytämään unelmiensa uran? Ida-Liina Huurtelan ja Alina Kangasluoman haastateltavana Raoul Lehtonen ja Tuuli Saukkonen. Lähetys tehtiin suorana Slushista.

Klo 11.00 Datalla autoilun kustannukset kuriin

Autoilu maksaa maltaita ja usein kustannukset yllättävät auton omistajan. Carwistin Pekka Braxin kanssa pohditaan sitä, miten data voi auttaa hallitsemaan ja ennustamaan autoilun kustannuksia.

Klo 13.00 Monika Liikamaa ja case Enfuce

Klo 14.15 Robotit läheistesi hoitajiksi

Asiaa hoiva-alan muutoksesta. Löytyykö automaatiosta, tekoälystä tai teknologiasta apu tulevaisuudessa? Alina Kangasluoman ja Ida-Liina Huurtelan haastateltavana Ville Niemijärvi Onervasta.

OP sosiaalisessa mediassa