Yrittäjäksi minuuteissa - laita ensimmäinen laskusi liikkeelle jo Slushin aikana

Yrittäjäksi ryhtyminen on tänä päivänä tehty helpommaksi kuin koskaan. Tarkalleen ottaen se onnistuu minuuteissa, kuten OPn Slush-osaston Tulevaisuuskopissa voi tehdä. Uuden yrityksen ensimmäisen laskun voi lähettää vaikka heti.

Tulevaisuuskoppi on OP Kevytyrittäjän ja Verohallinnon yhteistyöprojekti, joka on käytössä Slush-tapahtuman ajan. Kopissa yrittäjäksi haluava voi perustaa itselleen Y-tunnuksen maksutta. Samalla hän voi tehdä ja lähettää ensimmäisen laskun palveluistaan.

Olettaen siis, että asiakkaita ja laskutettavaa on jo Slushista löytynyt.

Ensimmäisen laskun jälkeen helppous jatkuu: OP Kevytyrittäjä tekee kirjanpidon ja veroilmoitukset uuden yrittäjän puolesta. Palvelussa ei ole kiinteitä kuluja, ainoastaan 5 % palvelumaksu arvonlisäverottomasta laskutuksesta.

Mistä Tulevaisuuskoppi kertoo, OP Kevytyrittäjän hankejohtaja Markus Sarja?

"Tulevaisuuskoppi osoittaa, kuinka helppoa yrityksen perustaminen voi tänä päivänä olla. OP Kevytyrittäjä on itsensä työllistäjän asialla, tarjoten helpoimman tavan hankkia lisäansioita tai työllistää itsensä. Työn murros koskettaa koko yhteiskuntaa. Tulevaisuudessa yhä useampi meistä työllistää itse itsensä. Siksi OP haluaa olla lähellä itsensä työllistäjän arkea mahdollistamalla yrittäjyyden kaikille."

OPn Slush-osastolla on esitelty uusia julkaistavia palveluita sekä esittelyitä tulevista teknologioista ja mahdollisuuksista. Tulevaisuuskoppi on herättänyt mielenkiintoa ja Suomeen onkin saatu uusia yrittäjiä jo ensimmäisen tapahtumapäivän aikana.

Lopuksi hyviä uutisia niille, jotka eivät Slushiin tänä vuonna päässeet. OP Kevytyrittäjäksi voi ryhtyä minuuteissa ilman Tulevaisuuskoppiakin osoitteessa op-kevytyrittaja.fi.

PS. Tutustu myös OPn muihin Slush-julkistuksiin.

Tuoreimmat
Totta vai tarua? 8 väitettä kyberturvallisuudesta
CGI:n kyberturvallisuuskonsultti Jyrki Huhta katkoo vääriltä tietoturvauskomuksilta siivet.
Kim Heiniö: Trendien mukana täytyy kehittyä jatkuvasti
Ravintoloitsija Kim Heiniö jakaa videolla vinkkinsä, miten pysyä mukana ravintola-alan trendeissä.
Kuinka kasvattaa lapsesta fiksu rahankäyttäjä?
Käteisen käyttö vähenee ja digitaalinen raha on tätä päivää myös yhä nuoremmille lapsille. Viimeistään siinä vaiheessa kun lapselle hankitaan oma maksukortti onkin hyvä opettaa lapselle...
Tarinoita ja tahtoihmisiä
Satavuotiasta Suomea juhlittiin ansaitusti viime vuonna. Tänään juhlitaan keskisuomalaista yrittäjyyttä, kun perinteinen maakunnallinen Yrittäjäjuhla kokoaa yrittäjät ja sidosryhmät Jyväskylän...

OP sosiaalisessa mediassa