Yrittäjäksi minuuteissa - laita ensimmäinen laskusi liikkeelle jo Slushin aikana

Yrittäjäksi ryhtyminen on tänä päivänä tehty helpommaksi kuin koskaan. Tarkalleen ottaen se onnistuu minuuteissa, kuten OPn Slush-osaston Tulevaisuuskopissa voi tehdä. Uuden yrityksen ensimmäisen laskun voi lähettää vaikka heti.

Tulevaisuuskoppi on OP Kevytyrittäjän ja Verohallinnon yhteistyöprojekti, joka on käytössä Slush-tapahtuman ajan. Kopissa yrittäjäksi haluava voi perustaa itselleen Y-tunnuksen maksutta. Samalla hän voi tehdä ja lähettää ensimmäisen laskun palveluistaan.

Olettaen siis, että asiakkaita ja laskutettavaa on jo Slushista löytynyt.

Ensimmäisen laskun jälkeen helppous jatkuu: OP Kevytyrittäjä tekee kirjanpidon ja veroilmoitukset uuden yrittäjän puolesta. Palvelussa ei ole kiinteitä kuluja, ainoastaan 5 % palvelumaksu arvonlisäverottomasta laskutuksesta.

Mistä Tulevaisuuskoppi kertoo, OP Kevytyrittäjän hankejohtaja Markus Sarja?

"Tulevaisuuskoppi osoittaa, kuinka helppoa yrityksen perustaminen voi tänä päivänä olla. OP Kevytyrittäjä on itsensä työllistäjän asialla, tarjoten helpoimman tavan hankkia lisäansioita tai työllistää itsensä. Työn murros koskettaa koko yhteiskuntaa. Tulevaisuudessa yhä useampi meistä työllistää itse itsensä. Siksi OP haluaa olla lähellä itsensä työllistäjän arkea mahdollistamalla yrittäjyyden kaikille."

OPn Slush-osastolla on esitelty uusia julkaistavia palveluita sekä esittelyitä tulevista teknologioista ja mahdollisuuksista. Tulevaisuuskoppi on herättänyt mielenkiintoa ja Suomeen onkin saatu uusia yrittäjiä jo ensimmäisen tapahtumapäivän aikana.

Lopuksi hyviä uutisia niille, jotka eivät Slushiin tänä vuonna päässeet. OP Kevytyrittäjäksi voi ryhtyä minuuteissa ilman Tulevaisuuskoppiakin osoitteessa op-kevytyrittaja.fi.

PS. Tutustu myös OPn muihin Slush-julkistuksiin.

Tuoreimmat
Puukauppa käy vilkkaasti – jopa ennätystahtiin
Puukauppa käy vilkkaasti – jopa ennätystahtiin
Tänä vuonna puukaupalle on erinomaiset edellytykset ja odotettavissa on jälleen uusi hakkuuennätys. Näin metsätalouden edustajat kommentoivat puumarkkinaa.
Juhannus vaikuttaa suomalaisten kulutustottumuksiin – ”Kesällä miehet ovat elämyshakuisempia ja naiset tekevät enemmän heräteostoksia”
Juhannus vaikuttaa suomalaisten kulutustottumuksiin – ”Kesällä miehet ovat elämyshakuisempia ja naiset tekevät enemmän heräteostoksia”
Tutkimuksen mukaan suomalaiset kuluttavat juhannuksena eniten rahaa tarjoiluihin ja ruoanlaittoon. Tutut keskikesän juhlaperinteet elävät edelleen, mutta juhannushäiden sijaan nuoret suuntaavat...
Graafikon pätkätyöt taakseen jättänyt Keijo: ”Uusi työ vahtimestarina tuntuu jopa kutsumukselta”
Graafikon pätkätyöt taakseen jättänyt Keijo: ”Uusi työ vahtimestarina tuntuu jopa kutsumukselta”
Puolen vuoden lomautus ja sitä seurannut työnantajan konkurssi sysäsivät viisikymppisen Keijo Korhosen lopulta työhön, joka sopii hänen luonteelleen. Vaikka kolmen vuoden työttömyys ketutti...
Taloustaidot haltuun jo nuorena
Taloustaidot haltuun jo nuorena
Oman talouden hallitseminen on elintärkeä taito. Nuorena aloitettu omien menojen suunnittelu ja säästäminen opettavat järkevään rahankäyttöön.

OP sosiaalisessa mediassa