OP Edustajiston vaalit käynnissä – näin äänestät verkossa

OP Ryhmän 81 osuuspankissa on käynnissä Suomen suurimmat sähköiset vaalit. Äänioikeutettuina on 1,5 miljoonaa suomalaista, joista 1,2 miljoonaa voi äänestää sähköisesti.

Edustajiston vaaleissa äänestäminen tapahtuu verkossa osoitteessa op.fi/edustajistonvaalit ja samasta osoitteesta löytyvät myös pankkikohtaiset vaalikoneet. Niiden kautta voit tutustua tarkemmin osuuspankkisi omin ehdokkaisiin.

Mikäli sinulla on aktiiviset verkkopankkitunnukset, tapahtuu äänestäminen verkossa. Muussa tapauksessa olet saanut kotiisi paperisen äänestysmateriaalin.

Verkossa äänestämiseen tarvitset verkkopankkitunnukset ja voit antaa äänesi joko mobiililaitteella tai verkkopankkisi kautta. Helpointa ja nopeinta äänestäminen on mobiilissa, josta löydät ehdokkaiden lisäksi myös vaalikoneen.

OP Edustajiston vaalit ovat käynnissä 19.11. saakka ja tulos julkistetaan 4.12. op.fi:ssä ja osuuspankeissa.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan OP Kausiauto -valikoimaan kuuluva Volkswagen Passat GTE Variant -hybridiauto vuodeksi käyttöön.

Anna äänesi ja vaikuta oman osuuspankkisi päätöksentekoon.

Tuoreimmat
Kekseliäimmät joululahjat ilman stressiä
Kun luet tämän, et päädy kiertämään kauppoja selkä hiessä ja yllätät läheisesi osuvilla lahjoilla. Mikä parasta, nämä ehdit hankkimaan vaikka ihan viime tipassa.
Liikenteessä uudistuneella vakuutuksella
Alkuvuodesta päivittynyt liikennevakuutuslaki uudisti autojen vakuuttamista merkittävästi. Muutoksen ansiosta Osuuspankin asiakkaat saavat liikennevakuutukseensa nyt aiempaa suuremman lähtöbonuksen...
Ät och bra billigt
Hur kan man minska matutgifterna med flera hundra euro per månad?
Pienoiskuva asiakaskunnasta
OP Keski-Suomen edustajiston vaalit on käyty. Kiitos kaikille äänestäjille. Lämpimät onnittelut valituille 60:lle edustajiston jäsenelle ja kiitokset kaikille ehdokkaille.

OP sosiaalisessa mediassa