Ihmiset

”Olimme tavallinen, mutta emme kovin tiivis perhe”
Lomamatkat yhdistivät Maika Vuoren perhettä, mutta ilon löytäminen arjessa oli vaikeaa. Lopulta ero tuntui väistämättömältä.
”Yritin maksaa velkojani pelaamalla – ja velkaannuin lisää”
Taija ajatteli olevansa muita taitavampi pelaaja ja ratkaisevansa rahahuolensa pelaamalla. Seurauksena oli peliriippuvuus, päättynyt työsuhde ja pitkä velkakierre.
”Emme halua enää maihin” Wennerstrandit asuvat vetten päällä ympäri vuoden
Mervi ja Christian Wennerstrandin asuntolaiva kulkee sinne, minne mieli vetää. Tulevat syksyt pariskunta aikoo katsella laivakotinsa ikkunasta Välimeren maisemia.
Näin Suomi syö jouluna
Joulupöydän herkut ovat paitsi maantieteellinen myös oman suvun ja teollisuuden muovaama yhtälö. Naimisiinmeno ja muutto takaavat sen, että jouluperinteet sekoittuvat keskenään.
Anna hyvän kiertää – joululahjoitukset lisääntyvät vuosi vuodelta
Joulunaikaan moni yrittäjä ja yksityishenkilö lahjoittaa hyväntekeväisyyteen ja jakaa näin joulumieltä niille, jotka muuten jäisivät siitä paitsi.
Iso ketju jäi toiseksi ‒ franchaising-yrittäjyys vaihtui omaan myymälään
Kymmenen vuotta Musti ja Mirri -ketjussa franchising-yrittäjänä vakuutti Maarit Karhu-Teiskosen siitä, että yrittäjyys on hänen juttunsa. Lopulta hänestä tuli kuitenkin yksityisyrittäjä.
Mitä pakkaat jääkiekon nuorten MM-kisoihin mukaan, Miro Heiskanen?
Jääkiekon nuorten MM-kisat pelataan 26.12.2017-6.1.2018 Yhdysvaltojen Buffalossa. Nuoret Leijonat starttasivat MM-leirityksen Vallilassa OPn tiloissa 15.12. Yksi joukkueen jäsenistä on Miro...
"Itsenäisessä maassa kun saa toimia itsenäisenä yrittäjänä, onhan se suuri kunnia"
Neljä yrittäjää eri puolilta Suomea kertoo, mitä itsenäisyys merkitsee heille.
Kaikki lähtee rohkeudesta – näin luomumaitotilasta tuli osa Jymy-brändiä
Rohkeus on sitä, että uskaltaa kokeilla uutta, vaikka lopputulos ei ole aina varma. Näin kertoo Suomisen Maidon osakas Olli Suominen Vennan luomumaitotilalta.
Koukuttavaakin koukuttavammat työmatkat
Merja Naroma kulkee saaressa sijaitsevaan toimistoonsa laivalla. Martti Virtanen taas ajaa autolla, jonka hän pistää työpäivän päätteeksi latauspistokkeeseen.
Brändää itsesi ja yrityksesi ‒ se siivittää kohti tavoitteita
Henri Alén, Mikko Kuitunen ja Maria Sillanpää kertovat, miten ja miksi yrittäjän pitää rakentaa brändiään.
Menestyvä yritys on kuin lätkäjoukkue
Valmennusyritystä luotsaava Melina Niemi on tottunut elämässään yllätyksiin. Hän sanoo, että yrittäjien kannattaa ottaa oppia urheilijoista.
Suunnittele työuran jälkeinen elämäsi – lue eläköitymisvalmentajan vinkit
Piilaakso ei ole vain nuoria startup-yrittäjiä. Teknologialaaksoa rakentamassa olleet ovat nyt eläkeläisiä, jotka toteuttavat unelmiaan ja tekevät asioita, mihin työelämässä ei ollut aikaa. Kaiken...
Pikavauhdilla yrityksen huipulle ‒ ensietappina toimitusjohtajuus
Suomen Kovabetoni Oy:n toimitusjohtaja Marjet Mäkinen aloitti tehtävässään 26-vuotiaana. Kolme vuotta myöhemmin hän johtaa yli 20-vuotiasta perheyritystä raudanlujalla varmuudella.

OP sosiaalisessa mediassa