Mobiilimaksaminen korvaa keräyslippaan – 4 modernia tapaa lahjoittaa hyväntekeväisyyteen

Ihmiset kantavat mukanaan yhä vähemmän käteistä. Halu lahjoittaa hyväntekeväisyyteen on kuitenkin säilynyt ennallaan. Kadulla seisovalle lipaskerääjälle on nopea ojentaa lahjoituksensa ohi kävellessä, mutta miten tehdä lahjoitus, jos mukana ei satukaan olemaan käteistä rahaa?

OP on ollut tänä vuonna mukana kehittämässä mobiilimaksamista yhdessä hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Lahjoitus hoituu käytännössä näppärän puhelinnumeromaksun avulla:

1. Tee Siirto-maksu ja tue kuntoutuskeskuksia Syyriassa

Tee helppo ja kätevä Siirto-maksu numeroon 040 135 8800 - teet lahjoituksen, jolla tuet Punaisen Ristin kuntoutuskeskuksia Syyriassa.

Iso osa vammautuneista on lapsia ja nuoria. Sinun avullasi he saavat fysioterapiaa, proteeseja, apuvälineitä ja henkistä tukea.

2. Tue Punaisen Ristin tai Pelastusarmeijan toimintaa Pivon puhelinnumeromaksulla

Voit lahjoittaa Punaisen Ristin toimintaan nopeasti ja helposti Pivon avulla. Näppäile maksusi Pivolla numeroon 1001 (lahjoitus SPR:n katastrofirahastoon) tai 2002 (tuet SPR:n työtä Suomessa). Lahjoitettavan summan voit valita itse.

Pelastusarmeijan Joulupata-keräys on käynnissä, ja tänä vuonna voit lahjoittaa myös Pivolla. Lähetä vain haluamasi summa Pivolla numeroon 050 4001 869, ja apusi kotimaan vähävaraisille on matkalla.

3. Nenäpäivä sai Euroopan ensimmäisen lahjoitusbotin Facebookiin

Nenäpäivä valjasti ensimmäisinä Euroopassa chatbotit tekemään hyväntekeväisyyttä. OPn ja Nenäpäivän yhteistyönä kehitetty Nenäbotti keräsi tämän vuoden Nenäpäivä-kampanjassa lahjoituksia lapsille Facebookissa. Chatbotiin voi maksaa Siirrolla tai Pivolla.

4. Tulossa myös: Korttimaksu OP Kassan avulla

Nenäpäivä tarjosi tänä vuonna perinteisen lipaskeräyksen rinnalle yhdessä OP Kassan kanssa mahdollisuuden ottaa vastaan lahjoituksia katukeräyksessä myös kortilla. Korttilahjoitusta kokeiltiin valikoiduissa katukeräyskohteissa ja se pyritään tuomaan valtakunnallisesti käyttöön seuraavana vuonna.

Lue myös: Anna hyvän kiertää – joululahjoitukset lisääntyvät vuosi vuodelta

Tuoreimmat
Politiikka teki paluun markkinoiden näyttämölle
Politiikka teki paluun markkinoiden näyttämölle
Viime vuoden rauhaiselo politiikassa on alkuvuonna kokenut mullistuksia, kun Yhdysvaltain presidentti Trump on pistänyt tuulemaan. Viime viikkoina nämä tapahtumat ovat pitkästä aikaa näkyneet...
43 yhdistystä ja seuraa sai #Hyväkiertämään -tukea
43 yhdistystä ja seuraa sai #Hyväkiertämään -tukea
Lasten ja nuorten hyvinvointiin yhteensä 30.000 euroa OP Länsi-Uusimaalta
Pääsiäisnoitien yllätyshitti? Kirpeitä karkkeja virpojille ja kolikot säästöön
Pääsiäisnoitien yllätyshitti? Kirpeitä karkkeja virpojille ja kolikot säästöön
Töhnämunia, Kindereitä vai hedelmäkarkkeja? Virpojat ovat liikkeellä palmusunnuntaina, mutta myös lankalauantaina.
Så påverkar förvärvsinkomst pensionens belopp
Så påverkar förvärvsinkomst pensionens belopp
Har du lust att fortsätta jobba trots att pensionsåldern närmar sig? Varför inte – arbete under pension minskar inte ålderspensionens belopp, och du tjänar in mer pension.

OP sosiaalisessa mediassa