Löytyykö sinunkin kaapistasi nämä turhakkeet?

Kysyimme Facebook-sivuillamme, mitä tavaroita ihmiset ovat ostaneet korkein odotuksin, mutta mitä sitten ei ole tullutkaan käytettyä.

Vastauksissa korostuivat etenkin kuntoiluun ja keittiöön liittyvät erilaiset tavarat. Kokosimme niiden pohjalta viidentoista tavaran listan, joiden hankkimista kannattaa muiden käyttäjien kokemusten perusteella miettiä kahteen kertaan.

Keittiö:

Hiilihapotuslaite

Kapselikeitin

Leipäkone

Vohvelirauta

Blenderi

Perunankuorimakone

Munankeitin

Kuntoilu:

Jumppapallo

Tasapainolauta

Stepperi

Kuntopyörä

Muut:

CD-soitin

Saunatyyny

Digikamera

Robotti-imuri

Toimituksen valinnat:

Piikkimatto

Valkosipulinkuorintaputkilo

Vatsalihaslaitteet

Jäikö listasta puuttumaan jotain? Kerro meille mikä.

Se mikä ostohetkellä tuntui tärkeältä, voi pian osoittautua turhaksi. Jos kuitenkin olet jo ostanut laitteen etkä sitä enää käytäkään, kannattaa se myydä pois esimerkiksi tori.fi -palvelussa tai jossain Facebookin ostetaan/myydään -palstalla. Sinulle turhaksi käynyt laite voi tulla toiselle todella tarpeeseen.

Listalla olevien tavaroiden turhuus/hyödyllisyys herätti toimituksen sisälläkin voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. Mutta mitä mieltä sinä olet, jäikö jotain mielestäsi puuttumaan? Kommentoi alle!

Tuoreimmat
Oi aikoja, oi tapoja - high yield markkinan ilmiöitä
"Hey, is everybody out there nuts?" Kysyy Gordon Gekko puheessaan yliopistonuorille Wall Street, Money Never Sleeps -elokuvassa. Sama tulee välillä mieleen kun katsoo high yield -markkinaa ja...
Lohen fileointi – näin käytät kalan kokonaan
Lohifile, medaljongit ja kalaliemi – tee kaikki nämä yhdestä kokonaisesta lohesta ja säästä rahaa.
Suunnittele työuran jälkeinen elämäsi – lue eläköitymisvalmentajan vinkit
Piilaakso ei ole vain nuoria startup-yrittäjiä. Teknologialaaksoa rakentamassa olleet ovat nyt eläkeläisiä, jotka toteuttavat unelmiaan ja tekevät asioita, mihin työelämässä ei ollut aikaa. Kaiken...
Rahat kaverin tilille saman tien? Näin se onnistuu
Miten puhelinnumerolla maksaminen oikein toimii? Missä tilanteissa Siirto-palvelua kannattaa hyödyntää? Entä onko se nyt varmasti turvallista ja helppoa?