Löytyykö sinunkin kaapistasi nämä turhakkeet?

Kysyimme Facebook-sivuillamme, mitä tavaroita ihmiset ovat ostaneet korkein odotuksin, mutta mitä sitten ei ole tullutkaan käytettyä.

Vastauksissa korostuivat etenkin kuntoiluun ja keittiöön liittyvät erilaiset tavarat. Kokosimme niiden pohjalta viidentoista tavaran listan, joiden hankkimista kannattaa muiden käyttäjien kokemusten perusteella miettiä kahteen kertaan.

Keittiö:

Hiilihapotuslaite

Kapselikeitin

Leipäkone

Vohvelirauta

Blenderi

Perunankuorimakone

Munankeitin

Kuntoilu:

Jumppapallo

Tasapainolauta

Stepperi

Kuntopyörä

Muut:

CD-soitin

Saunatyyny

Digikamera

Robotti-imuri

Toimituksen valinnat:

Piikkimatto

Valkosipulinkuorintaputkilo

Vatsalihaslaitteet

Jäikö listasta puuttumaan jotain? Kerro meille mikä.

Se mikä ostohetkellä tuntui tärkeältä, voi pian osoittautua turhaksi. Jos kuitenkin olet jo ostanut laitteen etkä sitä enää käytäkään, kannattaa se myydä pois esimerkiksi tori.fi -palvelussa tai jossain Facebookin ostetaan/myydään -palstalla. Sinulle turhaksi käynyt laite voi tulla toiselle todella tarpeeseen.

Listalla olevien tavaroiden turhuus/hyödyllisyys herätti toimituksen sisälläkin voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. Mutta mitä mieltä sinä olet, jäikö jotain mielestäsi puuttumaan? Kommentoi alle!

Tuoreimmat
Totta vai tarua? 8 väitettä kyberturvallisuudesta
CGI:n kyberturvallisuuskonsultti Jyrki Huhta katkoo vääriltä tietoturvauskomuksilta siivet.
Kim Heiniö: Trendien mukana täytyy kehittyä jatkuvasti
Ravintoloitsija Kim Heiniö jakaa videolla vinkkinsä, miten pysyä mukana ravintola-alan trendeissä.
Kuinka kasvattaa lapsesta fiksu rahankäyttäjä?
Käteisen käyttö vähenee ja digitaalinen raha on tätä päivää myös yhä nuoremmille lapsille. Viimeistään siinä vaiheessa kun lapselle hankitaan oma maksukortti onkin hyvä opettaa lapselle...
Tarinoita ja tahtoihmisiä
Satavuotiasta Suomea juhlittiin ansaitusti viime vuonna. Tänään juhlitaan keskisuomalaista yrittäjyyttä, kun perinteinen maakunnallinen Yrittäjäjuhla kokoaa yrittäjät ja sidosryhmät Jyväskylän...

OP sosiaalisessa mediassa