Salinin perhe sai hybridiauton vuodeksi käyttöönsä

Osuuspankkien edustajiston vaaleissa äänestäneiden kesken arvottiin hybridiauto vuodeksi käyttöön. OP Kausiauton toimittama VW Passat Variant GTE meni OP Janakkalan omistaja-asiakkaan Esa Salinin käyttöön.

Tampereella asuva Salinin perhe; Esa, Katja ja Kerttu; kävi vastaanottamassa auton OP Janakkalan pihalla 7.12.2017. Hymyt olivat herkässä.

– En oikein vieläkään usko, että saan auton käyttööni. En ole juuri koskaan voittanut arvonnoissa mitään, Esa Salin kertoo tunnelmistaan.

Onni kuitenkin potkaisi tällä kertaa yli 300 000 äänestäneen joukosta. Palkinnon rahallinen arvo on noin 16 000 euroa.

Salin työskentelee autoalan opettajana Tampereen seudun ammattiopistossa. Plug-in-hybridiauto kiinnostaa häntä jo työnkin puolesta.

– Olen kerran aikaisemmin kokeillut sähköllä toimivaa Volkswagen Golf’ia. Työpaikallani on myös yksi sähköauto. Odotan innolla, että pääsen hybridi-Passatin rattiin.

Esa Salinilla on ollut aikaisemmin kolme Volkswagenia, joten voittoauton merkkikin on mieluinen. Hän arvelee, että palkintoauton mittariin kertyy vuoden aikana noin 20 000 kilometriä

Janakkalan Tervakoskella syntynyt ja nuoruutensa siellä asunut Esa Salin on ollut OP Janakkalan asiakkaana jo 48 vuotta.

– Äänestin tällä kertaa sähköisesti. Äänestäminen kävi helposti ja palvelu toimi hyvin.

OP Kausiauto toimitti

Voittoauton toimitti OP Kausiauto -palvelu. OP Kausiauto tekee yhteistyötä Suomessa toimivien Europcar-autovuokraamojen kanssa. Kausiautot tulevat Europcar’ilta, joka vastaa myös niiden huoltamisesta.

Valtteri Willström OP Ryhmästä on kehittänyt elokuussa aloittanutta Kausiauto-palvelua.

– Kausiauto on helppo ja hyvä ratkaisu henkilöille, jotka tarvitsevat autoa tilapäisesti käyttöönsä. Minimisopimusaika on yksi kuukausi. Sen jälkeen auton voi palauttaa koska vain itse haluaa, vuorokauden varoitusajalla, Willström kertoo.

OP Kausiautojen hintaan kuuluvat vakuutukset, ympärivuorokautinen tiepalvelu, renkaat ja huollot.

Valittavana on lukuisia henkilöautomalleja sekä paketti- ja kuorma-autoja. Autot toimitetaan asiakkaan kotiovelle vuorokauden sisällä tilauksesta. OP Kausiauto -palvelu kattaa koko valtakunnan. Lisätietoja löytyy osoitteesta op-kausiauto.fi.

Kuvassa: Esa, Katja ja Kerttu Salin (edessä) ottivat voittoauton vastaan Europcar’in Joona Rantaselta (oik.), OP Kausiauton Valtteri Willströmiltä ja OP Janakkalan Mikko Suutarilta.

Tuoreimmat
”Tulevaisuuden jännittäminen takaa parhaan lopputuloksen” – näin Kivikylän Kotipalvaamosta tuli alansa johtava brändi
”Tulevaisuuden jännittäminen takaa parhaan lopputuloksen” – näin Kivikylän Kotipalvaamosta tuli alansa johtava brändi
Yhden miehen pajasta lähes 300 hengen yritykseksi kasvanut Kivikylän Kotipalvaamo on palkittu useaan otteeseen liha-alan johtavana brändinä Suomessa. Makkaranmuotoisesta myymälästään tunnettu...
Italia palaa vanhoihin tapoihinsa -pitäisikö asuntovelallisen huolestua?
Italia palaa vanhoihin tapoihinsa -pitäisikö asuntovelallisen huolestua?
Italian uuden hallituksen lupauksiin kuuluu veronkevennyksiä ja menojen lisäyksiä, joiden rinnalla Trumpinkin toimet kalpenevat. Pitäisikö tästä huolestua?
OPn valtakunnallisen kuvataidekilpailun teemana keksinnöt – katso täältä kilpailun voittajatyöt
OPn valtakunnallisen kuvataidekilpailun teemana keksinnöt – katso täältä kilpailun voittajatyöt
OPn lasten- ja nuorten kuvataidekilpailu järjestettiin yhteistyössä kuvataideopettajien ja koulujen kanssa Suomessa jo 42. kerran. Kilpailun pääteemana oli ”Keksinnöt muuttavat maailmaamme”....
Istuisitko itse 50 asteen pätsissä? Älä jätä koiraa autoon, vaikka ikkuna olisi auki
Istuisitko itse 50 asteen pätsissä? Älä jätä koiraa autoon, vaikka ikkuna olisi auki
Auton sisälämpötila nousee hetkessä 50 asteeseen ja hellepäivänä jopa 80 asteeseen. Koiraa ei saa jättää tulikuumaan autoon hetkeksikään.

OP sosiaalisessa mediassa