Omistaja-asiakkuudella hyväntekijäksi

Tänä vuonna OP Tampere lahjoittaa jokaista uutta omistaja-asiakasta kohden 5 euroa paikalliseen hyväntekeväisyyteen yhdistys- ja järjestötoiminnan kautta. Tavoitteena on vuoden mittaan jakaa 30 000 euroa.

Jo nyt OP Tampereen asiakkaista yli 100 000 omistaa pankistaan osuuden. Omistaja-asiakkaalle kuuluvat rahanarvoiset OP-bonukset, edut omiin finanssipalveluihin – ja ääni ja mahdollisuus vaikuttaa sähköisessä omistaja-asiakasyhteisössä esimerkiksi pankin yhteiskuntavastuutyöhön.

Lapsille ja nuorille, vanhuksille vaiko lähiluonnon hyväksi?

Tavoitteena on kerryttää vuoden mittaan 30 000 euron potti ja jakaa lahjoitusrahaa pitkin vuotta kohteisiin, joista päättävät pankin omistaja-asiakkaat: äänestys omistaja-asiakasyhteisössä on käynnissä koko vuoden ajan. Ehkä sinulle erityisesti sydäntä lähellä on esimerkiksi lasten ja nuorten hyvinvointi, lähiluonto tai mielenterveysasiat? Pankki ottaa mielellään vastaan ehdotuksia organisaatioista tai järjestöistä, jonka tiedätään toimivan tarmokkaasti jonkin tärkeän asian eteen.

Taloudellisesta menestyksestä jaetaan omistaja-asiakkaille ja apua tarvitseville

Vastuullisuus ympäröivää yhteiskuntaa kohtaan ja omistaja-asiakkuudesta asiakkaalle syntyvä arvo on modernin osuustoiminnan kulmakiviä. Nuo asiat yhdistyvät luontevasti, kun omistaja-asiakkuuden kautta asiakas pääsee nyt tukemaan paikallista hyväntekeväisyysorganisaatiota, järjestötoimijaa tai hanketta. Omistaja-asiakasyhteisössä käsitellään myös muita asioita, mutta yhteistä kaikille on omistaja-asiakkaan näkemyksen ja toiveiden kuuleminen.

5 euron lahjoitus per uusi omistaja-asiakas lasketaan OP Tampereen omistaja-asiakaskannan kokonaiskasvusta 1.1.–31.12.2018 ajalta ja lahjoituksia tehdään toteuman mukaan vuoden 2018 aikana.

Rekisteröidyttyään omistaja-asiakasyhteisöön asiakas saa omaan sähköpostiinsa kirjautumiskutsun, jonka jälkeen hän kirjautuu yhteisöön, äänestää tärkeäksi kokemaansa kohderyhmää tai ehdottaa tiettyä organisaatiota lahjoituksen saajaksi.

Lue lisää ja rekisteröidy: omistaja-asiakasyhteisö.

Hiiop - työtunteja vapaaehtoistyöhön!

Viime vuonna OPn käynnistämä vapaaehtoistyötä, organisaatioita ja tekijöitä yhdistänyt Hiiop-hanke jatkaa yhä työtään yhteisöllisyyden ja avun tarjoamisen helpottamiseksi.

Myös OP Tampereen henkilökunta tekee vuoden mittaan työajalla vapaaehtoistyötä, ja mukaan kannustetaan myös pankin hallintoa, hallitusta, hallintoneuvostoa ja edustajistoa. Pankin sadannentuhannennen omistaja-asiakkaan toivetta kunnioittaen vapaaehtoistyö kohdistetaan lasten ja nuorten hyväksi.

Tutustu ja löydä vapaaehtoistyönmahdollisuuksia: Hiiop-vapaaehtoistyöhanke.

OP sosiaalisessa mediassa