Sijoita satanen – saat monia etuja!

Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkuus maksaa itsensä takaisin nopeasti. Viime vuonna OP Oulu jakoi 9,4 miljoonaa euroa bonuksina omistaja-asiakkailleen. Lisäksi avautuu ovi paikallispankin päätöksentekoon.

Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaaksi pääset sijoittamalla sadan euron jäsenmaksun. Sen jälkeen käsilläsi ovat jäsenedut ja OP-bonukset, joista kertyy varsin nopeasti jäsenmaksun ylittävä summa. Mitä enemmän palveluja käytät, sitä nopeammin kertyvät myös bonukset.

”Omistaja-asiakkaat saavat alennuksia mm. vakuutusmaksuista ja päivittäisasiointi pankkipalveluissa on edullisempaa. OP-bonuksia kertyy omistaja-asiakkaalle talletuksista, säästöistä, sijoituksista, vakuutuksista, lainoista ja jopa OP Visalla maksamisesta. Myös paikalliset kumppaniyritykset tarjoavat omistaja-asiakkaille etuja”, Oulun Osuuspankin myyntijohtaja Juhani Timmerbacka kertoo. ”Yhdessä tästä kaikesta kertyy vuositasolla merkittävä summa. Jäsenmaksu voi palautua jopa tuplana takaisin jo ensimmäisenä vuonna.”

Oulun Osuuspankilla on yli 78 000 omistajaasiakasta ja määrä kasvaa tasaisesti. Pankin osuustoiminnallisuus näkyy myös tuloksenjaossa. Viime vuonna pankki jakoi 9,4 miljoonaa euroa bonuksia omistaja-asiakkailleen.

Taloudellisten etujen lisäksi omistaja-asiakkuus tarjoaa omistajilleen mahdollisuuden myös oman pankkinsa päätöksentekoon. Osuuspankeissa ylintä päätösvaltaa käyttää omistajaasiakkaista muodostuva edustajisto, joka valitsee pankille hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto puolestaan valitsee pankille hallituksen, jossa istuu omistaja-asiakkaiden lisäksi pankin toimitusjohtaja. Omistaja-asiakkaita on lisäksi mukana koko OP Ryhmän päätöksenteon joka tasolla.

Tutustu bonuslaskuriin osoitteessa op.fi

OP-bonukset ovat omistaja-asiakkaillemme rahanarvoinen etu. Kun olet omistaja-asiakas, sinulle kertyy asioinnistasi OP-bonuksia – jopa satojen eurojen arvosta vuodessa.

OP-bonuksia kertyy oman asiointisi mukaisesti ja niillä maksetaan käyttämiäsi palveluita. OP-verkkopalvelussasi näet, kuinka paljon bonuksia on kertynyt, mihin niitä on käytetty ja kuinka paljon bonuksia sinulla on vielä käytettävänäsi.

Bonuslaskurilla voit laskea arvion siitä, kuinka paljon OP-bonuksia sinulle ja perheellesi voisi kertyä. Käy tutustumassa!

Näin liityt omistaja-asiakkaaksi

• Soita päivittäispalveluiden asiantuntijoillemme niin laitetaan asia kuntoon. Suorat puhelinnumerot löydät osoitteesta www.op.fi/oulu/soitasuoraan.

Lisätietoa omistaja-asiakkuudesta > Myös tätä kautta voit liittyä omistaja-asiakkaaksemme.

OP sosiaalisessa mediassa