Historian siipien havinaa Rauvolassa

Kävimme viemässä pankin tervehdyksen 20-vuotisjuhliaan viettävälle Rauvolan päiväkodille. Kaarinan Piispanristillä sijaitsevan päiväkodin rakennuksessa ovat myös Turun Seudun Osuuspankin lähes 100-vuotiset juuret.

Idyllisen keltaisen puurakennuksen pihamaan täyttävät lasten äänet. Sisätiloissa ihastuttavat lukuisat askartelut ja leikin riemu. Kävimme täydentämässä lasten leluvalikoimaa upouusilla jalkapalloilla, sählymailoilla ja sulismailoilla. Samalla toivotimme onnea 20-vuotiaalle päiväkodille. Lahjoituksen veivät perille toimitusjohtaja Olli-Pekka Saario ja asiakkuus- ja myyntipäällikkö Anu Mylén.

Rauvolantien varressa sijaitseva rakennus on monelle kaarinalaiselle tuttu paitsi päiväkotina, myös Kaarinan kansakouluna. Harva kuitenkaan muistaa yli 100-vuotiaan rakennuksen varhaisimpia vaiheita.

Samaisessa rakennuksessa perustettiin vuonna 1922 Turun Seudun Osuuskassa, josta myöhemmin tuli Turun Seudun Osuuspankki. Se toimi rakennuksessa vuoteen 1928. Tämän jälkeen taloa laajennettiin kansakouluksi, ja se toimi monen kaarinalaisen opinahjona 1970-luvulle saakka. Rakennuksessa on toiminut myös Kaarinan kansalaisopisto.

Onnittelemme 20-vuotiasta päiväkotia ja yli 100-vuotiasta upeaa rakennusta!

Tuoreimmat
Onko kotisi arvoasunto – nyt niitä kysytään
Onko kotisi arvoasunto – nyt niitä kysytään
Täyttääkö kotisi arvoasunnon kriteerit? Tällä hetkellä arvoasunnot käyvät hyvin kaupaksi. Kiinteistönvälittäjät kertovat, millainen arvoasunto kiinnostaa eniten.
Hiljainen heinäkuu yllättää usein yrittäjän: mitä tehdä, jos tilaukset lakkaavat?
Hiljainen heinäkuu yllättää usein yrittäjän: mitä tehdä, jos tilaukset lakkaavat?
Monet yrittäjät oppivat kassavirran tasapainottamisen tärkeyden kantapään kautta. Kassavajeen torjumiseen löytyy keinoja, mutta asiantuntijan tärkein vinkki yrittäjälle on tämä: lomaile silloin kun...
Viiden vai kolmen tähden rahasto? Mitä Morningstar-tähdet kertovat rahaston menestyksestä?
Viiden vai kolmen tähden rahasto? Mitä Morningstar-tähdet kertovat rahaston menestyksestä?
Tarjolla olevien sijoitusinstrumenttivaihtoehtojen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti parin vuosikymmenen aikana. Erityisesti sijoitusrahastojen suosio on ollut vahvaa niin piensijoittajien kuin...
Tapaa OP Helsinki kesän tapahtumissa
Tapaa OP Helsinki kesän tapahtumissa
OP Helsingin kumppanitapahtumiin kuuluvat viime vuoden tapaan kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestivaali Flow Festival, junioripelaajien jalkapalloturnaus Helsinki Cup ja tubettajatapahtuma Tubecon.

OP sosiaalisessa mediassa