Tubettajat valtasivat Kuopion konttorin!

Lauantaina 21.4.2018 pankin valtasi hieman tavanomaista nuorempi asiakaskunta, kun neljä tubetähteä saapui OP Pohjois-Savon konttorille tervehtimään fanejaan. Tubettajat MiskaMH, Miklu, Ilona ja Julia Ahonen vastasivat lapsien ja nuorten kysymyksiin, kertoivat miltä heidän tulevaisuutensa näyttää ja tervehtivät paikalle tulleita nimmareiden ja kuvien kanssa. OPn Tubepäivän ohjelma rakentui meet & greetien eli tubettajatapaamisten ympärille – ja kohtaamisia riittikin, kun lapsia ja nuoria paikalle saapuikin arviolta jopa 700!

Tubettaminen tarkoittaa yksinkertaisuudessaan videoiden lataamista YouTubeen. Videot voivat käsitellä esimerkiksi omaa arkea ja elämää, harrastuksia, muotia tai pukeutumistyylejä, matkoja, tietokonepelejä: mikä nyt tekijälle itselleen on tärkeää. Tubettaminen on iso ilmiö: oman osansa tubettamisen suosiosta kertoo se, että päivän aika juhlittiin myös Miklun 200 000 seuraajan rajan ylittymistä yhteisöpalvelu YouTubessa.

Aikuisparkissa oli vanhemmilla paikka lepuuttaa jalkoja, hörpätä kahvia pullan kanssa ja jutella ajankohtaisista pankki- tai vakuutusasioista. OPn asiantuntijoiden kanssa hoituivat kätevästi esimerkiksi perheen nuorempien korttitilaukset tai omien vakuutuksien päivittäminen. Paikalla oli myös OP Pohjois-Savon yhteistyökumppani Kuopio Tanssii ja Soi esittelemässä tulevan kesäkuun festivaaliohjelmistoa. Jos selfie tubetähden kanssa ei houkuttanut, saattoi someen päätyä kuva ihan Jorma Uotisen näköisen pahvifiguurin kanssa.

OPn ja Tubeconin yhteistyössä järjestämä OPn Tubepäiväkiertue järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Kuopiossa. Seuraavaksi OPn Tubepäiväkiertue 2018 jatkaa vielä toukokuussa Rovaniemelle ja Ouluun. Kiertueen lisäksi suosituimpia suomalaisia tubettajia pääsee tapaamaan tänäkin vuonna Tubecon 2018-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa elokuussa, johon OPn omistaja-asiakkaat voivat lunastaa lippunsa edullisempaan hintaa toukokuun loppuun mennessä.

Leila Väyrynen

@LeilaVayrynen

OP Pohjois-Savo

Tuoreimmat
Rahat pankkitililtä sijoituksiin – ”Suomalaisten tileillä makaa 87 miljardia euroa”
Rahat pankkitililtä sijoituksiin – ”Suomalaisten tileillä makaa 87 miljardia euroa”
Nollakorkoisten pankkitilien sijaan rahat kannattaa sijoittaa tuottavampiin kohteisiin, sillä pankkitileillä makuuttaessa jo inflaatio syö osan säästöjen arvosta. Toisin kuin moni mieltää...
Viljakaupan ostajat ja myyjät kohtaavat nyt verkossa
Viljakaupan ostajat ja myyjät kohtaavat nyt verkossa
Viljatori.fi tuo viljakaupan verkkoon ja auttaa ostajia ja myyjiä löytämään toisensa entistä helpommin. Tarkoituksena on, että yhdestä paikasta saisi hyvän katsauksen kauppatilanteeseen.
Kolme vaatekomeroa, kuraeteinen ja ”liikaa” säilytystilaa – OPn Kotoisa rakennetaan lapsiperheen tarpeisiin
Kolme vaatekomeroa, kuraeteinen ja ”liikaa” säilytystilaa – OPn Kotoisa rakennetaan lapsiperheen tarpeisiin
Juha Kartastenpään ja Sanna Kuusikarin nelihenkinen perhe rakentaa OPn Kotoisaa Porin asuntomessualueelle. Perhe on osallistunut rakentamiseen paljon, mutta myös ammattilaisten apuun luotetaan.
Työterveyshuollon tärkein tehtävä ei ole sairauslomalappujen kirjoittaminen
Työterveyshuollon tärkein tehtävä ei ole sairauslomalappujen kirjoittaminen
Työterveyden tärkein tehtävä on ennaltaehkäisy.

OP sosiaalisessa mediassa