Tubettajat valtasivat Kuopion konttorin!

Lauantaina 21.4.2018 pankin valtasi hieman tavanomaista nuorempi asiakaskunta, kun neljä tubetähteä saapui OP Pohjois-Savon konttorille tervehtimään fanejaan. Tubettajat MiskaMH, Miklu, Ilona ja Julia Ahonen vastasivat lapsien ja nuorten kysymyksiin, kertoivat miltä heidän tulevaisuutensa näyttää ja tervehtivät paikalle tulleita nimmareiden ja kuvien kanssa. OPn Tubepäivän ohjelma rakentui meet & greetien eli tubettajatapaamisten ympärille – ja kohtaamisia riittikin, kun lapsia ja nuoria paikalle saapuikin arviolta jopa 700!

Tubettaminen tarkoittaa yksinkertaisuudessaan videoiden lataamista YouTubeen. Videot voivat käsitellä esimerkiksi omaa arkea ja elämää, harrastuksia, muotia tai pukeutumistyylejä, matkoja, tietokonepelejä: mikä nyt tekijälle itselleen on tärkeää. Tubettaminen on iso ilmiö: oman osansa tubettamisen suosiosta kertoo se, että päivän aika juhlittiin myös Miklun 200 000 seuraajan rajan ylittymistä yhteisöpalvelu YouTubessa.

Aikuisparkissa oli vanhemmilla paikka lepuuttaa jalkoja, hörpätä kahvia pullan kanssa ja jutella ajankohtaisista pankki- tai vakuutusasioista. OPn asiantuntijoiden kanssa hoituivat kätevästi esimerkiksi perheen nuorempien korttitilaukset tai omien vakuutuksien päivittäminen. Paikalla oli myös OP Pohjois-Savon yhteistyökumppani Kuopio Tanssii ja Soi esittelemässä tulevan kesäkuun festivaaliohjelmistoa. Jos selfie tubetähden kanssa ei houkuttanut, saattoi someen päätyä kuva ihan Jorma Uotisen näköisen pahvifiguurin kanssa.

OPn ja Tubeconin yhteistyössä järjestämä OPn Tubepäiväkiertue järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Kuopiossa. Seuraavaksi OPn Tubepäiväkiertue 2018 jatkaa vielä toukokuussa Rovaniemelle ja Ouluun. Kiertueen lisäksi suosituimpia suomalaisia tubettajia pääsee tapaamaan tänäkin vuonna Tubecon 2018-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa elokuussa, johon OPn omistaja-asiakkaat voivat lunastaa lippunsa edullisempaan hintaa toukokuun loppuun mennessä.

Leila Väyrynen

@LeilaVayrynen

OP Pohjois-Savo

Tuoreimmat
Tilitoimiston valinta voi olla myös arvokysymys
Tilitoimiston valinta voi olla myös arvokysymys
Kahden hengen suunnittelutoimistolle oli tärkeää, että myös tilitoimisto on pieni. Sen sijaan esimerkiksi maantieteellisellä sijainnilla ei ollut väliä, sillä kaiken voi hoitaa digitaalisesti.
Vuosikymmenten vientiponnistelut tuottivat tulosta – ”Vienti on Miilukankaan tärkeä syömähammas tällä hetkellä"
Vuosikymmenten vientiponnistelut tuottivat tulosta – ”Vienti on Miilukankaan tärkeä syömähammas tällä hetkellä"
Vuosikymmenten ponnistelut vientitoiminnan edistämiseksi ovat tehneet raahelaisesta Miilukankaasta kansainvälisen yrityksen.
Kehittyvien markkinoiden helmasynti inflaatio
Kehittyvien markkinoiden helmasynti inflaatio
Kehittyvien talouksien helmasynti on ollut inflaation karkaaminen käsistä nousukauden huipulla. Viimeisen vuosikymmenen aikana keskeinen kehittyviä markkinoita vakauttava tekijä on ollut inflaation...
Koulutusten avulla varmuutta verkkoasiointiin
Koulutusten avulla varmuutta verkkoasiointiin
Kun pankkiasiointi siirtyy yhä enemmän sähköisiin kanaviin, moni miettii, miten omia asioita voi turvallisesti hoitaa.

OP sosiaalisessa mediassa