Pian Pohjois-Savossa nautitaan Pohjola Sairaalan palveluista

Elokuussa 2017 avautuva sairaala rakentuu Kuopion Särkiniemeen.

Kuopion Leväsentien ja Tasavallankadun risteyksen tuntumaan rakentuu kovaa vauhtia uusi sairaala, joka varmasti kiinnittää ohikulkijan huomion. Sairaalan sijainti on hyvien liikenneyhteyksien päässä ja uudet tilat on suunniteltu vastaamaan vaativia tarpeita, kuitenkin kotoisaa tunnelmaa unohtamatta. Modernien seinien sisälle on tulossa uusinta lääketieteen teknologiaa huippulaitteista moderneihin leikkaussaleihin. Kevään aikana sairaalaan myös rekrytoidaan erityisen osaavaa henkilökuntaa, yhteensä työntekijöitä sairaalaan tulee noin sata.

Käytössä viimeisintä teknologiaa

Pohjola Sairaalan palvelutarjonta on laaja. Ortopedisten ja siihen liittyvien päiväkirurgisten palveluiden lisäksi sairaalasta löytyvät yleislääkärin, työterveyslääkärin ja erikoislääkärien vastaanotot. Lääkärit ovat oman alansa erikoisosaajia ja tutkimuslaitteet ovat viimeisintä teknologiaa. Lisäksi hoivamestarit ovat hoitopolun varrella tukena ja he vastaavat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista Pohjola Sairaalassa. Tällä hetkellä Pohjola Sairaalat toimivat Helsingissä ja Tampereella, ja uudet sairaalat ovat rakenteilla Kuopion lisäksi Ouluun ja Turkuun.

Jos sairaus tai tapaturma yllättää, hoitoon pääsyn helppous ja nopeus ovat tärkeintä. Pohjola Sairaalan yksi vahvuuksista onkin nopea hoitoketju. Nopeus on eduksi kaikille, sillä pikainen diagnosointi ja hoidon aloittaminen parantavat hoitotuloksia ja lyhentävät sairauslomia. Parhaimmillaan Pohjola Sairaalassa diagnosointi, kuvantaminen ja hoidon aloittaminen tapahtuvat siis yhdellä ja samalla käynnillä.

Korvauspäätös nopeasti

OP Vakuutuksen terveysvakuutus- ja tapaturmavakuutusasiakkaana myös korvauspalvelu sujuu vaivattomasti korvauspalvelupisteessä paikan päällä. Korvausten hakemisesta ei tarvitse huolehtia jälkikäteen vaan nopeimmillaan korvauspäätöksen saa jo ennen lääkärikäyntiä. Vaikka Pohjola Sairaalan ja OP Vakuutuksen yhteistyö on sujuvaa ja saumatonta, eivät asiakkaan potilastiedot ikinä siirry sairaalalta OPn liiketoimintayksiköihin. Potilastietoja ei siis hyödynnetä millään tavoin esimerkiksi vakuutuspuolella – tästä määrää jo lakikin. Pohjola Sairaalaan ovat myös tervetulleita kaikki asiakkaat, vaikka vakuutusta ei olisikaan.

Pohjola Sairaalan toiminnan lähtökohtana on erinomainen asiakaskokemus ja se, että asiakkaat saadaan kuntoon mahdollisimman nopeasti. Lyhyt hoitoketju, kokonaisvaltainen huolenpito ja korvauspalvelu paikan päällä ovat asiakastyytyväisyyden tae.

Valtakunnallisesti sairaalan asiakastyytyväisyyttä mitataan jo nyt reaaliaikaisesti, ja tulokset ovat jatkuvasti näkyvillä Pohjola Sairaalan verkkosivuilla pohjolasairaala.fi. Tällä hetkellä koko sairaalan olemassaoloaikana keskimäärin yli 90 prosenttia asiakkaista on halunnut suositella palvelua muillekin. Pohjola Sairaalan kuulumisia voit seurata myös sairaalan omilla Facebook-sivuilla facebook.com/pohjolasairaala.

Tuoreimmat
Puukauppa käy vilkkaasti – jopa ennätystahtiin
Puukauppa käy vilkkaasti – jopa ennätystahtiin
Tänä vuonna puukaupalle on erinomaiset edellytykset ja odotettavissa on jälleen uusi hakkuuennätys. Näin metsätalouden edustajat kommentoivat puumarkkinaa.
Juhannus vaikuttaa suomalaisten kulutustottumuksiin – ”Kesällä miehet ovat elämyshakuisempia ja naiset tekevät enemmän heräteostoksia”
Juhannus vaikuttaa suomalaisten kulutustottumuksiin – ”Kesällä miehet ovat elämyshakuisempia ja naiset tekevät enemmän heräteostoksia”
Tutkimuksen mukaan suomalaiset kuluttavat juhannuksena eniten rahaa tarjoiluihin ja ruoanlaittoon. Tutut keskikesän juhlaperinteet elävät edelleen, mutta juhannushäiden sijaan nuoret suuntaavat...
Graafikon pätkätyöt taakseen jättänyt Keijo: ”Uusi työ vahtimestarina tuntuu jopa kutsumukselta”
Graafikon pätkätyöt taakseen jättänyt Keijo: ”Uusi työ vahtimestarina tuntuu jopa kutsumukselta”
Puolen vuoden lomautus ja sitä seurannut työnantajan konkurssi sysäsivät viisikymppisen Keijo Korhosen lopulta työhön, joka sopii hänen luonteelleen. Vaikka kolmen vuoden työttömyys ketutti...
Taloustaidot haltuun jo nuorena
Taloustaidot haltuun jo nuorena
Oman talouden hallitseminen on elintärkeä taito. Nuorena aloitettu omien menojen suunnittelu ja säästäminen opettavat järkevään rahankäyttöön.

OP sosiaalisessa mediassa