Oletko vakuuttanut tärkeimmän?

Me vakuutamme kyllä autot, kodin, veneet ja mopot, mutta entäs me itse? Oletko miettinyt tilannetta, että sinulle itselle tai läheisillesi tapahtuu jotain? Terveysvakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja hoitopaikkojen suhteen.

Lounaismaan Osuuspankin myyntipäälliköllä Teija Breilinillä on omakohtainen kokemus siitä, miten nopea hoitoon pääsy voi olla onni onnettomuudessa. Kun hän loukkasi polvensa laskettelurinteessä, hän pääsi heti seuraavana päivänä lääkärin vastaanotolle ja samana päivän aikana myös magneettikuvaan.

– Varasin ajan Pohjola Terveydestä ja parissa päivässä olin päässyt lääkärin vastaanotolle, tutkimuksiin ja minulla oli myös hoitosuunnitelma polvelle. Lisäksi korvaushakemus hoitui samalla kertaa.

Nopea hoitoon pääseminen on kaikkien etu – työnantajana, työntekijän ja vakuutusyhtiön. Siksi OP on panostanut omiin Terveysasemiin ja sairaaloihin, joita on kohta viisi, kun uusin toimipaikka aukeaa Turkuun.

– Henkilövakuuttaminen on kasvussa. Aikaisemmin vakuutukset otettiin herkästi lapsille, mutta ei aikuisille. Mutta me aikuiset olemme kuitenkin ne, joiden vastuulla on arjen ja talouden pyörittäminen perheessä. Tärkeää on siis vakuuttaa koko perhe.

Vakuutus juuri sinulle

OPn terveysvakuutus räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Sillä voi täydentää esimerkiksi työnantajan tai vaikkapa ammattiliiton tarjoamia vakuutuksia. Tarjolla on esimerkiksi tapaturmavakuutus tai myös sairauksien hoidon kattava sairausvakuutus.

Terveysvakuutukseen voi liittää valinnaisia turvia, kuten fysioterapian kuluja vaihtoehtona leikkaushoidolle. Terveysvakuutus korvaa myös psykoterapian kuluja.

– Parasta terveysvakuutuksessa on, että sen voi ottaa jo ennen syntymää ja voimassa se on aina 100-vuotiaaksi asti. Siis halutessa koko elämän ajan, Breilin sanoo.

Terveysvakuutuksella varmistaa, että pääsee nopeasti hoitoon. Vakuutus antaa myös mahdollisuuden keskittyä sairaudesta tai tapaturmasta toipumiseen ilman huolia hoito- tai lääkekuluista.

Omistaja-asiakkaat saavat vakuutuksista alennusta ja OP-bonuksia.

Pohjola Terveys on avautunut Turussa

Pohjola Sairaalana aikaisemmin tunnettu Pohjola Terveys avaa Turkuun uuden toimipisteen toukokuussa. Pohjola Terveyden Turun yksikönpäällikkö Heidi Liikkanen vastasi kysymyksiimme.

Mitä palveluja Turun Pohjola Sairaala tarjoaa?

Turun Pohjola Terveydestä saat saman katon alta yleis- ja erikoislääkärien vastaanottopalvelut, tutkimukset, leikkauspalvelut sekä kuntoutuksen. Työterveyspalvelumme aukeavat kesän jälkeen.

Onko Turun sairaalalla joku tietty profiili tai erikoistumisalue?

Ortopedian vastaanotto ja päiväkirurgiset leikkaukset ovat toimintamme keskiössä. Meiltä löytyvät myös esimerkiksi korva-, nenä- ja kurkkutautien, psykiatrian ja fysiatrian erikoislääkärien vastaanotot sekä lastenlääkärimme hoitavat perheen pienimpiä potilaita.

Kuinka sairaalaan tullaan asiakkaaksi?

Meille kaikki ovat tervetulleita, oli vakuutusta tai ei. Hoidamme ihmisen vaivan kerralla kuntoon yksilölliset tarpeet huomioiden.

Kuinka nopeasti sairaalaan pääsee hoitoon?

Hoitoon pääsyä ei tarvitse odottaa. Tapaturmapäivystys ja kuvantaminen, esimerkiksi magneettitutkimukset, ovat avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tuoreimmat
Rahat pankkitililtä sijoituksiin – ”Suomalaisten tileillä makaa 87 miljardia euroa”
Rahat pankkitililtä sijoituksiin – ”Suomalaisten tileillä makaa 87 miljardia euroa”
Nollakorkoisten pankkitilien sijaan rahat kannattaa sijoittaa tuottavampiin kohteisiin, sillä pankkitileillä makuuttaessa jo inflaatio syö osan säästöjen arvosta. Toisin kuin moni mieltää...
Viljakaupan ostajat ja myyjät kohtaavat nyt verkossa
Viljakaupan ostajat ja myyjät kohtaavat nyt verkossa
Viljatori.fi tuo viljakaupan verkkoon ja auttaa ostajia ja myyjiä löytämään toisensa entistä helpommin. Tarkoituksena on, että yhdestä paikasta saisi hyvän katsauksen kauppatilanteeseen.
Kolme vaatekomeroa, kuraeteinen ja ”liikaa” säilytystilaa – OPn Kotoisa rakennetaan lapsiperheen tarpeisiin
Kolme vaatekomeroa, kuraeteinen ja ”liikaa” säilytystilaa – OPn Kotoisa rakennetaan lapsiperheen tarpeisiin
Juha Kartastenpään ja Sanna Kuusikarin nelihenkinen perhe rakentaa OPn Kotoisaa Porin asuntomessualueelle. Perhe on osallistunut rakentamiseen paljon, mutta myös ammattilaisten apuun luotetaan.
Työterveyshuollon tärkein tehtävä ei ole sairauslomalappujen kirjoittaminen
Työterveyshuollon tärkein tehtävä ei ole sairauslomalappujen kirjoittaminen
Työterveyden tärkein tehtävä on ennaltaehkäisy.

OP sosiaalisessa mediassa