Oletko vakuuttanut tärkeimmän?

Me vakuutamme kyllä autot, kodin, veneet ja mopot, mutta entäs me itse? Oletko miettinyt tilannetta, että sinulle itselle tai läheisillesi tapahtuu jotain? Terveysvakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja hoitopaikkojen suhteen.

Lounaismaan Osuuspankin myyntipäälliköllä Teija Breilinillä on omakohtainen kokemus siitä, miten nopea hoitoon pääsy voi olla onni onnettomuudessa. Kun hän loukkasi polvensa laskettelurinteessä, hän pääsi heti seuraavana päivänä lääkärin vastaanotolle ja samana päivän aikana myös magneettikuvaan.

– Varasin ajan Pohjola Terveydestä ja parissa päivässä olin päässyt lääkärin vastaanotolle, tutkimuksiin ja minulla oli myös hoitosuunnitelma polvelle. Lisäksi korvaushakemus hoitui samalla kertaa.

Nopea hoitoon pääseminen on kaikkien etu – työnantajana, työntekijän ja vakuutusyhtiön. Siksi OP on panostanut omiin Terveysasemiin ja sairaaloihin, joita on kohta viisi, kun uusin toimipaikka aukeaa Turkuun.

– Henkilövakuuttaminen on kasvussa. Aikaisemmin vakuutukset otettiin herkästi lapsille, mutta ei aikuisille. Mutta me aikuiset olemme kuitenkin ne, joiden vastuulla on arjen ja talouden pyörittäminen perheessä. Tärkeää on siis vakuuttaa koko perhe.

Vakuutus juuri sinulle

OPn terveysvakuutus räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Sillä voi täydentää esimerkiksi työnantajan tai vaikkapa ammattiliiton tarjoamia vakuutuksia. Tarjolla on esimerkiksi tapaturmavakuutus tai myös sairauksien hoidon kattava sairausvakuutus.

Terveysvakuutukseen voi liittää valinnaisia turvia, kuten fysioterapian kuluja vaihtoehtona leikkaushoidolle. Terveysvakuutus korvaa myös psykoterapian kuluja.

– Parasta terveysvakuutuksessa on, että sen voi ottaa jo ennen syntymää ja voimassa se on aina 100-vuotiaaksi asti. Siis halutessa koko elämän ajan, Breilin sanoo.

Terveysvakuutuksella varmistaa, että pääsee nopeasti hoitoon. Vakuutus antaa myös mahdollisuuden keskittyä sairaudesta tai tapaturmasta toipumiseen ilman huolia hoito- tai lääkekuluista.

Omistaja-asiakkaat saavat vakuutuksista alennusta ja OP-bonuksia.

Pohjola Terveys on avautunut Turussa

Pohjola Sairaalana aikaisemmin tunnettu Pohjola Terveys avaa Turkuun uuden toimipisteen toukokuussa. Pohjola Terveyden Turun yksikönpäällikkö Heidi Liikkanen vastasi kysymyksiimme.

Mitä palveluja Turun Pohjola Sairaala tarjoaa?

Turun Pohjola Terveydestä saat saman katon alta yleis- ja erikoislääkärien vastaanottopalvelut, tutkimukset, leikkauspalvelut sekä kuntoutuksen. Työterveyspalvelumme aukeavat kesän jälkeen.

Onko Turun sairaalalla joku tietty profiili tai erikoistumisalue?

Ortopedian vastaanotto ja päiväkirurgiset leikkaukset ovat toimintamme keskiössä. Meiltä löytyvät myös esimerkiksi korva-, nenä- ja kurkkutautien, psykiatrian ja fysiatrian erikoislääkärien vastaanotot sekä lastenlääkärimme hoitavat perheen pienimpiä potilaita.

Kuinka sairaalaan tullaan asiakkaaksi?

Meille kaikki ovat tervetulleita, oli vakuutusta tai ei. Hoidamme ihmisen vaivan kerralla kuntoon yksilölliset tarpeet huomioiden.

Kuinka nopeasti sairaalaan pääsee hoitoon?

Hoitoon pääsyä ei tarvitse odottaa. Tapaturmapäivystys ja kuvantaminen, esimerkiksi magneettitutkimukset, ovat avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tuoreimmat
Sinilevää on nyt poikkeuksellisen runsaasti – myös pesu- ja löylyvedestä voi sairastua
Sinilevää on nyt poikkeuksellisen runsaasti – myös pesu- ja löylyvedestä voi sairastua
Lähes koko Suomenlahti on sinilevän peitossa, ja levää on paljon myös järvissä. Jos vesi on vihreää, uimaan ei pitäisi mennä – myös sinileväinen löylyvesi voi aiheuttaa hengitysoireita.
Mikä puhelin lapselle? Kiinnitä huomio kokoon ja hintaan
Mikä puhelin lapselle? Kiinnitä huomio kokoon ja hintaan
Lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi kannattaa hankkia keskihintainen laite ja suojata se kolhuja vastaan.
Kiitos! – omistaja-asiakkaat tekivät taas hyvää
Kiitos! – omistaja-asiakkaat tekivät taas hyvää
OP Pohjois-Savon Omistaja-asiakas tekee hyvää –kampanja päättyi vuoden 2017 loppuun ja kampanjan viimeiset lahjoitukset jaettiin huhtikuussa järjestetyissä lahjoitustilaisuuksissa.
Kesäduuni lasten liikuntaleirillä
Kesäduuni lasten liikuntaleirillä
Liikunnan parissa työskentely on kiinnostanut minua jo pitkään, ja etenkin ohjaajan roolissa oleminen. Esimerkiksi tanssituntia vetäessä itselle tulee onnistunut fiilis, kun ihmisistä näkee, miten...

OP sosiaalisessa mediassa