OPn sijoitusillassa digitaalisuus ja paikallisuus sulavasti käsi kädessä!

OP Lounaismaan sijoituspainotteiset asiakasillat ovat tuttuja monelle pankkimme asiakkaista. Viime vuoden aikana olemme päivittäneet sijoitusillat tälle vuosituhannelle hyödyntäen digitaalisuuden suomia mahdollisuuksia.

Viimeisin sijoitusilta järjestettiin tiistaina 4.4. Tuolloin yli 20 osuuspankkia ympäri Suomen järjesti samanaikaisesti sijoitusillan, jossa yhdistyi sujuvasti paikallisuus ja digitaalisuus. Osa puheenvuoroista välitettiin ympäri Suomen digitaalisen yhteyden kautta.

Asiakasillassa kuulimme OPn Digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavan johtajan Harri Nummelan ajatuksia OPn matkasta monialaiseksi palveluyritykseksi. Tämän jälkeen varallisuudenhoidon strategi Jarkko Soikkeli kertoi ajatuksiaan poliittisen epävarmuuden vaikutuksista sijoitusmarkkinoihin. Sijoitusillan myötä nämä mielenkiintoiset puheenvuorot tavoittivat lähes 2500 asiakasta ympäri Suomen!

OP Lounaismaa on jo konkari, kun puhutaan webinaarin ja asiakastilaisuuden järjestämisestä. Myös tämä kyseinen tilaisuus pidettiin kolmella paikkakunnalla ja mukana oli reilut 150 asiakasta.

Olemme jo ehtineet pitää useita webinaarien ja asiakastilaisuuksien yhdistelmiä ja asiakkaat suhtautuvat näihin erittäin positiivisesti. Sijoitusteemalla järjestetyt tilaisuudet kiinnostavat asiakkaita ja mukaan saimme nyt myös nuorempaa väkeä, pankinjohtaja Marja-Leena Laiho OP Lounaismaalta kertoo.

Paikallisuutta ja digitaalisuutta

Meillä hyväksi havaittu konsepti on toteuttaa tilaisuudet niin, että ne sisältävät aina jotain omaa ja paikallista digitaalisen osuuden lisäksi. Ottamalla digitaalisuuden osaksi asiakasiltoja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tunnettuja puhujia kertomaan päivän polttavista aiheista.

Meillä on ollut tapana järjestää sijoitusiltoja asiakkaillemme puolivuosittaisten sijoitustrategian julkistamisen yhteydessä. Tätä vanhaa kaavaa on muutettu, niin että emme halua sitoutua tiettyyn kuukauteen asiakastilaisuuksien järjestämiseen, vaan tarjoamme asiakkaille mielenkiintoisia tilaisuuksia entistä useammin, aina kun tilaisuudelle on hyvä aihe.

Webinaareja voi seurata myös kotisohvalta

OP Ryhmä järjestää myös kaikille avoimia op.fi-palvelun kautta katsottavia webinaareja, joissa käsitellään säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä asioita. Nämä Webinaarit on helppo katsoa myös jälkikäteen itselleen sopivana ajankohtana omalta kotisohvalta. Webinaarit löytyvät uudesta op.fi- palvelusta ”säästöt ja sijoitukset”- osioista.

Kuvassa sijoitusneuvoja Thomas Dumas

Tuoreimmat
Italia palaa vanhoihin tapoihinsa -pitäisikö asuntovelallisen huolestua?
Italia palaa vanhoihin tapoihinsa -pitäisikö asuntovelallisen huolestua?
Italian uuden hallituksen lupauksiin kuuluu veronkevennyksiä ja menojen lisäyksiä, joiden rinnalla Trumpinkin toimet kalpenevat. Pitäisikö tästä huolestua?
OPn valtakunnallisen kuvataidekilpailun teemana keksinnöt – katso täältä kilpailun voittajatyöt
OPn valtakunnallisen kuvataidekilpailun teemana keksinnöt – katso täältä kilpailun voittajatyöt
OPn lasten- ja nuorten kuvataidekilpailu järjestettiin yhteistyössä kuvataideopettajien ja koulujen kanssa Suomessa jo 42. kerran. Kilpailun pääteemana oli ”Keksinnöt muuttavat maailmaamme”....
Istuisitko itse 50 asteen pätsissä? Älä jätä koiraa autoon, vaikka ikkuna olisi auki
Istuisitko itse 50 asteen pätsissä? Älä jätä koiraa autoon, vaikka ikkuna olisi auki
Auton sisälämpötila nousee hetkessä 50 asteeseen ja hellepäivänä jopa 80 asteeseen. Koiraa ei saa jättää tulikuumaan autoon hetkeksikään.
Laukkuvaras itse teossa, surffilaudat moottoritiellä ja polvi rikki – mitä matkoillamme on sattunut ja miten tilanteista selvittiin
Laukkuvaras itse teossa, surffilaudat moottoritiellä ja polvi rikki – mitä matkoillamme on sattunut ja miten tilanteista selvittiin
Olemme tehneet Euroopan läpiajoamme vasta muutamia satoja kilometrejä, jäljellä meillä on noin 5000. Tällä hetkellä olemme upeassa Portugalissa, josta matkaamme Espanjan puolelle muutaman viikon...

OP sosiaalisessa mediassa