OPn sijoitusillassa digitaalisuus ja paikallisuus sulavasti käsi kädessä!

OP Lounaismaan sijoituspainotteiset asiakasillat ovat tuttuja monelle pankkimme asiakkaista. Viime vuoden aikana olemme päivittäneet sijoitusillat tälle vuosituhannelle hyödyntäen digitaalisuuden suomia mahdollisuuksia.

Viimeisin sijoitusilta järjestettiin tiistaina 4.4. Tuolloin yli 20 osuuspankkia ympäri Suomen järjesti samanaikaisesti sijoitusillan, jossa yhdistyi sujuvasti paikallisuus ja digitaalisuus. Osa puheenvuoroista välitettiin ympäri Suomen digitaalisen yhteyden kautta.

Asiakasillassa kuulimme OPn Digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavan johtajan Harri Nummelan ajatuksia OPn matkasta monialaiseksi palveluyritykseksi. Tämän jälkeen varallisuudenhoidon strategi Jarkko Soikkeli kertoi ajatuksiaan poliittisen epävarmuuden vaikutuksista sijoitusmarkkinoihin. Sijoitusillan myötä nämä mielenkiintoiset puheenvuorot tavoittivat lähes 2500 asiakasta ympäri Suomen!

OP Lounaismaa on jo konkari, kun puhutaan webinaarin ja asiakastilaisuuden järjestämisestä. Myös tämä kyseinen tilaisuus pidettiin kolmella paikkakunnalla ja mukana oli reilut 150 asiakasta.

Olemme jo ehtineet pitää useita webinaarien ja asiakastilaisuuksien yhdistelmiä ja asiakkaat suhtautuvat näihin erittäin positiivisesti. Sijoitusteemalla järjestetyt tilaisuudet kiinnostavat asiakkaita ja mukaan saimme nyt myös nuorempaa väkeä, pankinjohtaja Marja-Leena Laiho OP Lounaismaalta kertoo.

Paikallisuutta ja digitaalisuutta

Meillä hyväksi havaittu konsepti on toteuttaa tilaisuudet niin, että ne sisältävät aina jotain omaa ja paikallista digitaalisen osuuden lisäksi. Ottamalla digitaalisuuden osaksi asiakasiltoja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tunnettuja puhujia kertomaan päivän polttavista aiheista.

Meillä on ollut tapana järjestää sijoitusiltoja asiakkaillemme puolivuosittaisten sijoitustrategian julkistamisen yhteydessä. Tätä vanhaa kaavaa on muutettu, niin että emme halua sitoutua tiettyyn kuukauteen asiakastilaisuuksien järjestämiseen, vaan tarjoamme asiakkaille mielenkiintoisia tilaisuuksia entistä useammin, aina kun tilaisuudelle on hyvä aihe.

Webinaareja voi seurata myös kotisohvalta

OP Ryhmä järjestää myös kaikille avoimia op.fi-palvelun kautta katsottavia webinaareja, joissa käsitellään säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä asioita. Nämä Webinaarit on helppo katsoa myös jälkikäteen itselleen sopivana ajankohtana omalta kotisohvalta. Webinaarit löytyvät uudesta op.fi- palvelusta ”säästöt ja sijoitukset”- osioista.

Kuvassa sijoitusneuvoja Thomas Dumas

Tuoreimmat
Kekseliäimmät joululahjat ilman stressiä
Kun luet tämän, et päädy kiertämään kauppoja selkä hiessä ja yllätät läheisesi osuvilla lahjoilla. Mikä parasta, nämä ehdit hankkimaan vaikka ihan viime tipassa.
Liikenteessä uudistuneella vakuutuksella
Alkuvuodesta päivittynyt liikennevakuutuslaki uudisti autojen vakuuttamista merkittävästi. Muutoksen ansiosta Osuuspankin asiakkaat saavat liikennevakuutukseensa nyt aiempaa suuremman lähtöbonuksen...
Ät och bra billigt
Hur kan man minska matutgifterna med flera hundra euro per månad?
Pienoiskuva asiakaskunnasta
OP Keski-Suomen edustajiston vaalit on käyty. Kiitos kaikille äänestäjille. Lämpimät onnittelut valituille 60:lle edustajiston jäsenelle ja kiitokset kaikille ehdokkaille.

OP sosiaalisessa mediassa