OPn sijoitusillassa digitaalisuus ja paikallisuus sulavasti käsi kädessä!

OP Lounaismaan sijoituspainotteiset asiakasillat ovat tuttuja monelle pankkimme asiakkaista. Viime vuoden aikana olemme päivittäneet sijoitusillat tälle vuosituhannelle hyödyntäen digitaalisuuden suomia mahdollisuuksia.

Viimeisin sijoitusilta järjestettiin tiistaina 4.4. Tuolloin yli 20 osuuspankkia ympäri Suomen järjesti samanaikaisesti sijoitusillan, jossa yhdistyi sujuvasti paikallisuus ja digitaalisuus. Osa puheenvuoroista välitettiin ympäri Suomen digitaalisen yhteyden kautta.

Asiakasillassa kuulimme OPn Digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavan johtajan Harri Nummelan ajatuksia OPn matkasta monialaiseksi palveluyritykseksi. Tämän jälkeen varallisuudenhoidon strategi Jarkko Soikkeli kertoi ajatuksiaan poliittisen epävarmuuden vaikutuksista sijoitusmarkkinoihin. Sijoitusillan myötä nämä mielenkiintoiset puheenvuorot tavoittivat lähes 2500 asiakasta ympäri Suomen!

OP Lounaismaa on jo konkari, kun puhutaan webinaarin ja asiakastilaisuuden järjestämisestä. Myös tämä kyseinen tilaisuus pidettiin kolmella paikkakunnalla ja mukana oli reilut 150 asiakasta.

Olemme jo ehtineet pitää useita webinaarien ja asiakastilaisuuksien yhdistelmiä ja asiakkaat suhtautuvat näihin erittäin positiivisesti. Sijoitusteemalla järjestetyt tilaisuudet kiinnostavat asiakkaita ja mukaan saimme nyt myös nuorempaa väkeä, pankinjohtaja Marja-Leena Laiho OP Lounaismaalta kertoo.

Paikallisuutta ja digitaalisuutta

Meillä hyväksi havaittu konsepti on toteuttaa tilaisuudet niin, että ne sisältävät aina jotain omaa ja paikallista digitaalisen osuuden lisäksi. Ottamalla digitaalisuuden osaksi asiakasiltoja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tunnettuja puhujia kertomaan päivän polttavista aiheista.

Meillä on ollut tapana järjestää sijoitusiltoja asiakkaillemme puolivuosittaisten sijoitustrategian julkistamisen yhteydessä. Tätä vanhaa kaavaa on muutettu, niin että emme halua sitoutua tiettyyn kuukauteen asiakastilaisuuksien järjestämiseen, vaan tarjoamme asiakkaille mielenkiintoisia tilaisuuksia entistä useammin, aina kun tilaisuudelle on hyvä aihe.

Webinaareja voi seurata myös kotisohvalta

OP Ryhmä järjestää myös kaikille avoimia op.fi-palvelun kautta katsottavia webinaareja, joissa käsitellään säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä asioita. Nämä Webinaarit on helppo katsoa myös jälkikäteen itselleen sopivana ajankohtana omalta kotisohvalta. Webinaarit löytyvät uudesta op.fi- palvelusta ”säästöt ja sijoitukset”- osioista.

Kuvassa sijoitusneuvoja Thomas Dumas

Tuoreimmat
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Vuokratyöfirman perustanut Tommi Hämäläinen haluaa tehdä rakennusalan työnvälityksestä joustavampaa ja läpinäkyvämpää. Tekoäly on mahdollistanut uudenlaisen palvelun kehittämisen, mutta tärkeintä...
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Suunnittelutoimisto Tikka & Talvenheimon luova johtaja Miikka Tikka päätyi yrittäjäksi yli kymmenen vuoden mediatalouran jälkeen.
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Pörssiyhtiöiden osavuosikatsaukset tarjoavat parhaan tiedon yksittäisen yrityksen asioista. OPn osaketutkimusjohtaja Henri Parkkinen kertoo, mitkä tiedot ovat alkaneella tuloskaudella erityisen...
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Mitä tehdä kun bussi kaasuttaa etuajassa pysäkiltä tai sateinen pyörämatka töihin ei houkuta? Tienvarresta voi napata yhteiskäyttöauton, joka tuo joustavuutta liikkumiseen.

OP sosiaalisessa mediassa