Uudistuneet asumisen palvelut – kaikki saman katon alta

Länsi-Uudenmaan OPn asumisen palvelut kattaa kaiken asumiseen liittyvän esim. rahoituksen, vakuuttamisen sekä välityspalvelut. Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus tekee saumatonta yhteistyötä koko OPn kanssa. Asunnon ostoon tai myyntiin liittyviä asioita hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja asiakas saa parhaan mahdollisen palvelun. OPn omistaja-asiakkaille tarjotaan jatkossa myös asunnon ostajan palvelut.

Yhdessä uudistumme ja uudistamme, kertoo Tuomas Tyrsky

Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus tuntee toimialueensa erittäin hyvin ja tavoittelee voimakasta kasvua. Ymmärrys Länsi-Uudenmaan asuntomarkkinoista ja mahdollisuuksista on vahva. Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskuksen liikevaihto on alkuvuonna kasvanut yli 20 % ja tavoitteena on vahva markkinaosuuden kasvu.

  • Välittäjän tärkein tehtävä on auttaa asiakasta kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Olemme uudistaneet OP-Kiinteistökeskustamme yhdessä henkilöstömme kanssa. Länsi-Uudellamaalla toimii nyt 17 OPn kiinteistövälittäjää sekä keskitetty myynnin tuki. Ammattitaitoinen myynnin tuki auttaa asiakkaita ja välittäjiemme arkea. Jatkossa välittäjillämme tulee olemaan entistä enemmän aikaa asiakkaille ja tavoitteenamme onkin erinomainen asiakaskokemus, kertoo toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskuksesta.

OP Koti – uudistuneet asumisen palvelut

OP Koti kokoaa yhteen OP-Kiinteistökeskuksen kohteet ja palvelut, ajankohtaiset asumisen vinkit sekä arjen palveluntarjoajat. OP Kodilla on muitakin uusia ja mielenkiintoisia kuulumisia. OP Koti –asumisen verkkopalvelu on avattu kesällä 2017 osoitteessa beta.opkoti.fi. Uutta OP Kodissa on mm. palveluhaku, jonka avulla voi etsiä esimerkiksi muuttoon, remontointiin ja pihatöihin liittyviä palveluita. Haluamme tehdä yhteistyötä paikallisten palvelutarjoajien kanssa.

  • Haluamme tehdä aktiivista ja avointa yhteistyötä kaikkien asiakkaittemme ja sidosryhmiemme kanssa. Haluamme näkyä vahvana ja vetovoimaisimpana asumisen ammattilaisena Länsi-Uudellamaalla ja esimerkiksi Suomi 100 –juhlavuoden kunniaksi esittelemme 9.-17.9. 100 suomalaista kotia, sanoo toimitusjohtaja Tyrsky.

Turvallista ja asiantuntevaa asuntokauppaa

  • Asunnon ostajan tai myyjän on helppo jättää asunnon ostoon tai myyntiin liittyvät asiat asiantuntijamme huoleksi. Asuntokauppaan liittyy paljon velvoitteita ja lainsäädäntöön liittyviä yksityiskohtia. Välittäjämme huolehtii kaupan etenemisestä, vakuusjärjestelyistä ja sopimuksista. Asiakas voi yhdessä OPn kanssa tarkistaa lainatarpeen sekä vakuuksiin liittyvät asiat. Kokonaisuus tulee hoidettua näin suunnitellusti. Ennen kaikkea asiakas saa kauttamme käyttöönsä ammattimyyjän, joka varmistaa onnistuneen asuntokaupan, kertoo myyntijohtaja Janne Vermasheinä.

Kuvat välittäjistämme löytyvät täältä, ota yhteyttä!

Tuoreimmat
Kekseliäimmät joululahjat ilman stressiä
Kun luet tämän, et päädy kiertämään kauppoja selkä hiessä ja yllätät läheisesi osuvilla lahjoilla. Mikä parasta, nämä ehdit hankkimaan vaikka ihan viime tipassa.
Liikenteessä uudistuneella vakuutuksella
Alkuvuodesta päivittynyt liikennevakuutuslaki uudisti autojen vakuuttamista merkittävästi. Muutoksen ansiosta Osuuspankin asiakkaat saavat liikennevakuutukseensa nyt aiempaa suuremman lähtöbonuksen...
Ät och bra billigt
Hur kan man minska matutgifterna med flera hundra euro per månad?
Pienoiskuva asiakaskunnasta
OP Keski-Suomen edustajiston vaalit on käyty. Kiitos kaikille äänestäjille. Lämpimät onnittelut valituille 60:lle edustajiston jäsenelle ja kiitokset kaikille ehdokkaille.

OP sosiaalisessa mediassa