OP Länsi-Uusimaan edustajiston vaalien ehdokkaat julkaistu

Edustajiston vaalit pidetään 6.–19.11.

Edustajiston vaaleissa on 94 OP Länsi-Uusimaan omistaja-asiakasta. Ehdokkaisiin voi nyt tutustua vaalikoneessa osoitteessa https://op-edustajistonvaalit.fi/fi. Edustajiston vaalit pidetään 6.-19.11.2017, joten #äänikuuluville

  • Äänestä OP Länsi-Uusimaan edustajiston vaaleissa. Äänestämällä vaikutat siihen, kuka edustaa sinua osuuspankissasi seuraavan neljän vuoden ajan. Äänestämällä osallistut myös arvontaan, jossa voi voittaa hybridiauton vuodeksi käyttöön. Lisäksi pankkimme lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 0,50 €/vaaleissa annettu ääni ja asiakkaamme saavat äänestää tämän hyväntekeväisyyskohteen kolmesta eri vaihtoehdosta, kannustaa OP Länsi-Uusimaan toimitusjohtaja Jarmo Viitanen.

Hyväntekeväisyyskohdetta voi äänestää osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/lahjoitusvaalit .

OP on asiakkaidensa omistama osuuskunta, jonka perusarvo on jäsen ja ääni periaate. Omistaja-asiakkaat saavat tiedon äänioikeudestaan joko sähköisesti op.fi-palvelussa tai postitse kirjeenä ennen äänestämistä.

– OPssa omistaja-asiakkaalla on aito vaikuttamismahdollisuus. Toivomme, että edustajisto on mahdollisimman hyvä pienoiskuva pankin omistaja-asiakaskunnasta, sillä silloin jäsendemokratia toteutuu oikealla tavalla, huomauttaa Viitanen.

Äänestys vaikka mobiililla

Omaa ehdokasta voi äänestää joko op.fi-palvelussa, mobiililla, postittamalla äänestyslipun vastauskuoressa tai palauttamalla vastauskuoren OPn konttoriin.

– Edustajistoon ovat tervetulleita aivan tavalliset omistaja-asiakkaat, jotka tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa ja ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista finanssialan näkökulmasta, Viitanen sanoo.

Edustajistoon valitaan 40 jäsentä neljän vuoden toimikaudeksi. Edustajisto päättää varsinaisessa edustajiston kokouksessa mm. vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja toimitusjohtajalle edelliseltä tilikaudelta. Edustajiston kokouksessa valitaan myös tilintarkastaja ja hallintoneuvoston jäsenet.

OP Länsi-Uusimaan kanssa järjestetään edustajiston vaalit samanaikaisesti yhteensä 81 OPssa eri puolilla Suomea. Ehdokkaita on yhteensä yli 5600 ja edustajistoihin valitaan yhteensä yli 2300 jäsentä. Äänioikeutettuja omistaja-asiakkaita on yhteensä yli 1,5 miljoonaa. Kaikkien näissä vaaleissa äänestävien kesken arvotaan Volkswagen Passat hybridiauto vuodeksi käyttöön. Kaikissa OP Ryhmän osuuspankeissa ei järjestetä tänä syksynä edustajiston vaaleja. Osalla pankeista vaalien ajankohta on eri ja osalla pankeista edustajistoa vastaa osuuskunnan kokous.

LISÄTIETOJA:

toimitusjohtaja Jarmo Viitanen, OP Länsi-Uusimaa, puh. 010 254 5275, jarmo.viitanen@op.fi

varatoimitusjohtaja Markus Sillanaukee, OP Länsi-Uusimaa, puh. 010 254 5332, markus.sillanaukee@op.fi

Tuoreimmat
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizza oli ensimmäinen laadukkaan pikaruuan eli fast casual -alan yritys, joka listautui Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja ja pankin edustaja kertovat, miten listautumisprosessi sujui.
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Finanssiala on ollut viime ajat voimakkaan muutoksen kourissa. Digitalisaatio, lisääntynyt sääntely ja uudet palveluntarjoajat ovat muuttaneet toimialaa voimakkaasti. Useiden asiantuntija-arvioiden...
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Vielä voi nauttia lumisista päivistä, sillä pakkanen paukkuu yhä lähipäivinä.

OP sosiaalisessa mediassa