OP Länsi-Uusimaan edustajiston vaalien ehdokkaat julkaistu

Edustajiston vaalit pidetään 6.–19.11.

Edustajiston vaaleissa on 94 OP Länsi-Uusimaan omistaja-asiakasta. Ehdokkaisiin voi nyt tutustua vaalikoneessa osoitteessa https://op-edustajistonvaalit.fi/fi. Edustajiston vaalit pidetään 6.-19.11.2017, joten #äänikuuluville

  • Äänestä OP Länsi-Uusimaan edustajiston vaaleissa. Äänestämällä vaikutat siihen, kuka edustaa sinua osuuspankissasi seuraavan neljän vuoden ajan. Äänestämällä osallistut myös arvontaan, jossa voi voittaa hybridiauton vuodeksi käyttöön. Lisäksi pankkimme lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 0,50 €/vaaleissa annettu ääni ja asiakkaamme saavat äänestää tämän hyväntekeväisyyskohteen kolmesta eri vaihtoehdosta, kannustaa OP Länsi-Uusimaan toimitusjohtaja Jarmo Viitanen.

Hyväntekeväisyyskohdetta voi äänestää osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/lahjoitusvaalit .

OP on asiakkaidensa omistama osuuskunta, jonka perusarvo on jäsen ja ääni periaate. Omistaja-asiakkaat saavat tiedon äänioikeudestaan joko sähköisesti op.fi-palvelussa tai postitse kirjeenä ennen äänestämistä.

– OPssa omistaja-asiakkaalla on aito vaikuttamismahdollisuus. Toivomme, että edustajisto on mahdollisimman hyvä pienoiskuva pankin omistaja-asiakaskunnasta, sillä silloin jäsendemokratia toteutuu oikealla tavalla, huomauttaa Viitanen.

Äänestys vaikka mobiililla

Omaa ehdokasta voi äänestää joko op.fi-palvelussa, mobiililla, postittamalla äänestyslipun vastauskuoressa tai palauttamalla vastauskuoren OPn konttoriin.

– Edustajistoon ovat tervetulleita aivan tavalliset omistaja-asiakkaat, jotka tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa ja ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista finanssialan näkökulmasta, Viitanen sanoo.

Edustajistoon valitaan 40 jäsentä neljän vuoden toimikaudeksi. Edustajisto päättää varsinaisessa edustajiston kokouksessa mm. vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja toimitusjohtajalle edelliseltä tilikaudelta. Edustajiston kokouksessa valitaan myös tilintarkastaja ja hallintoneuvoston jäsenet.

OP Länsi-Uusimaan kanssa järjestetään edustajiston vaalit samanaikaisesti yhteensä 81 OPssa eri puolilla Suomea. Ehdokkaita on yhteensä yli 5600 ja edustajistoihin valitaan yhteensä yli 2300 jäsentä. Äänioikeutettuja omistaja-asiakkaita on yhteensä yli 1,5 miljoonaa. Kaikkien näissä vaaleissa äänestävien kesken arvotaan Volkswagen Passat hybridiauto vuodeksi käyttöön. Kaikissa OP Ryhmän osuuspankeissa ei järjestetä tänä syksynä edustajiston vaaleja. Osalla pankeista vaalien ajankohta on eri ja osalla pankeista edustajistoa vastaa osuuskunnan kokous.

LISÄTIETOJA:

toimitusjohtaja Jarmo Viitanen, OP Länsi-Uusimaa, puh. 010 254 5275, jarmo.viitanen@op.fi

varatoimitusjohtaja Markus Sillanaukee, OP Länsi-Uusimaa, puh. 010 254 5332, markus.sillanaukee@op.fi

Tuoreimmat
Oi aikoja, oi tapoja - high yield markkinan ilmiöitä
"Hey, is everybody out there nuts?" Kysyy Gordon Gekko puheessaan yliopistonuorille Wall Street, Money Never Sleeps -elokuvassa. Sama tulee välillä mieleen kun katsoo high yield -markkinaa ja...
Lohen fileointi – näin käytät kalan kokonaan
Lohifile, medaljongit ja kalaliemi – tee kaikki nämä yhdestä kokonaisesta lohesta ja säästä rahaa.
Suunnittele työuran jälkeinen elämäsi – lue eläköitymisvalmentajan vinkit
Piilaakso ei ole vain nuoria startup-yrittäjiä. Teknologialaaksoa rakentamassa olleet ovat nyt eläkeläisiä, jotka toteuttavat unelmiaan ja tekevät asioita, mihin työelämässä ei ollut aikaa. Kaiken...
Rahat kaverin tilille saman tien? Näin se onnistuu
Miten puhelinnumerolla maksaminen oikein toimii? Missä tilanteissa Siirto-palvelua kannattaa hyödyntää? Entä onko se nyt varmasti turvallista ja helppoa?