Haluamme olla asiakkaitamme lähellä siellä missä he ovat. Siis myös somessa!

Maailma muuttuu kovaa tahtia ja OP Länsi-Uusimaa haluaa olla asiakkaitaan lähellä siellä missä asiakkaatkin, siis somessa!

  • Viimeisen vuoden aikana olemme panostaneet suuresti toimihenkilöidemme some –taitoihin. Vuoden aikana olemme lisänneet henkilökuntamme some –taitoja valmennuksilla, joihon on osallistunut reilut neljäkymmentä henkilöä, kertoo henkilöstö- ja kehitysjohtaja Hanna Korhonen.

Miksi sitten olla somessa mukana? Ammatillisessa mielessä some on loistava tapa verkostoitua ja vaikuttaa. Somessa on helppoa jakaa omaa asiantuntijuuttaan koskettavaa ajankohtaista tietoa niin asiakkakkaille, yhteistyökumppaneille kuin ystävillekin. Tiedämme, että asiakkaammekin ovat somessa ja on itsestäänselvyys, että haluamme olla asikkaitamme lähellä myös tällä tavalla. Some on hyvä paikka pitää ystävät ajan tasalla, kertoa kuulumisia ja vaihtaa ajatuksia. Monelle someilu on myös ajankulua ja viidettä.

  • Henkilökuntamme lisäksi olemme panostaneet myös asiakkaidemme digitaitoihin. Opastamme asiakkaitamme erittäin mielellämme esimerkiksi mobiilisovellusten käytössä. Kesällä pankissamme oli töissä nuoria digineuvojia, jotka auttoivat asiakkaitamme, Korhonen summaa.

Länsi-Uudenmaan Osuuspankkia voit seurata Facebookista linkistä https://www.facebook.com/OP.lansiuusimaa. Sivustolla kerromme kuulumisistamme ja jaamme asiakkaitamme kiinnostavaa tietoa. Aktiiviset twitteröijämme taas on koottu twitterissä listalle https://twitter.com/hannakorhonen2/lists/op-lansi-uusimaa/members. Tule seuraamaan meitä ja keskustelemaan kanssamme, myös somessa!

Tuoreimmat
Kekseliäimmät joululahjat ilman stressiä
Kun luet tämän, et päädy kiertämään kauppoja selkä hiessä ja yllätät läheisesi osuvilla lahjoilla. Mikä parasta, nämä ehdit hankkimaan vaikka ihan viime tipassa.
Liikenteessä uudistuneella vakuutuksella
Alkuvuodesta päivittynyt liikennevakuutuslaki uudisti autojen vakuuttamista merkittävästi. Muutoksen ansiosta Osuuspankin asiakkaat saavat liikennevakuutukseensa nyt aiempaa suuremman lähtöbonuksen...
Ät och bra billigt
Hur kan man minska matutgifterna med flera hundra euro per månad?
Pienoiskuva asiakaskunnasta
OP Keski-Suomen edustajiston vaalit on käyty. Kiitos kaikille äänestäjille. Lämpimät onnittelut valituille 60:lle edustajiston jäsenelle ja kiitokset kaikille ehdokkaille.

OP sosiaalisessa mediassa