Haluamme olla asiakkaitamme lähellä siellä missä he ovat. Siis myös somessa!

Maailma muuttuu kovaa tahtia ja OP Länsi-Uusimaa haluaa olla asiakkaitaan lähellä siellä missä asiakkaatkin, siis somessa!

  • Viimeisen vuoden aikana olemme panostaneet suuresti toimihenkilöidemme some –taitoihin. Vuoden aikana olemme lisänneet henkilökuntamme some –taitoja valmennuksilla, joihon on osallistunut reilut neljäkymmentä henkilöä, kertoo henkilöstö- ja kehitysjohtaja Hanna Korhonen.

Miksi sitten olla somessa mukana? Ammatillisessa mielessä some on loistava tapa verkostoitua ja vaikuttaa. Somessa on helppoa jakaa omaa asiantuntijuuttaan koskettavaa ajankohtaista tietoa niin asiakkakkaille, yhteistyökumppaneille kuin ystävillekin. Tiedämme, että asiakkaammekin ovat somessa ja on itsestäänselvyys, että haluamme olla asikkaitamme lähellä myös tällä tavalla. Some on hyvä paikka pitää ystävät ajan tasalla, kertoa kuulumisia ja vaihtaa ajatuksia. Monelle someilu on myös ajankulua ja viidettä.

  • Henkilökuntamme lisäksi olemme panostaneet myös asiakkaidemme digitaitoihin. Opastamme asiakkaitamme erittäin mielellämme esimerkiksi mobiilisovellusten käytössä. Kesällä pankissamme oli töissä nuoria digineuvojia, jotka auttoivat asiakkaitamme, Korhonen summaa.

Länsi-Uudenmaan Osuuspankkia voit seurata Facebookista linkistä https://www.facebook.com/OP.lansiuusimaa. Sivustolla kerromme kuulumisistamme ja jaamme asiakkaitamme kiinnostavaa tietoa. Aktiiviset twitteröijämme taas on koottu twitterissä listalle https://twitter.com/hannakorhonen2/lists/op-lansi-uusimaa/members. Tule seuraamaan meitä ja keskustelemaan kanssamme, myös somessa!

Tuoreimmat
Yrittäjä, muista höllentää tahtia: lue työterveyspsykologin ohjeet lomailuun
Yrittäjä, muista höllentää tahtia: lue työterveyspsykologin ohjeet lomailuun
Lomailu on hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen kannalta tärkeää kaikille. Jos pitkän kesäloman pitäminen tuntuu mahdottomalta, jo lyhyet lomapätkät ja töiden jaksottaminen tuovat kaivattua palautumista.
Unelmana lehmät
Unelmana lehmät
Tällä viikolla yksi isoista unelmistani toteutuu, kun emolehmät saapuvat tilallemme. Vajaa kymmenen vuotta sitten siat lähtivät ja tilamme muuttui kasvinviljelytilaksi. Silloin vanhat sikalat...
Kotoa pois muuttava nuori: ota haltuusi oman talouden selviytymispakkaus
Kotoa pois muuttava nuori: ota haltuusi oman talouden selviytymispakkaus
Kuinka monta pankkikorttia tarvitsen? Perustaisinko tyttö- tai poikaystävän kanssa yhteisen tilin? Onko kotivakuutus pakollinen? Millainen matkavakuutus on hyvä? Ota haltuusi tämä tietopaketti...
Älä heitä tölkkejä luontoon – Vahingot voivat olla tuhoisat
Älä heitä tölkkejä luontoon – Vahingot voivat olla tuhoisat
Pellolle heitetty metallitölkki on naudoille hengenvaarallinen uhka. Nuoren Macy-lehmän kohtalo on vältettävissä viemällä roskat niille kuuluviin paikkoihin.

OP sosiaalisessa mediassa