Haluamme olla asiakkaitamme lähellä siellä missä he ovat. Siis myös somessa!

Maailma muuttuu kovaa tahtia ja OP Länsi-Uusimaa haluaa olla asiakkaitaan lähellä siellä missä asiakkaatkin, siis somessa!

  • Viimeisen vuoden aikana olemme panostaneet suuresti toimihenkilöidemme some –taitoihin. Vuoden aikana olemme lisänneet henkilökuntamme some –taitoja valmennuksilla, joihon on osallistunut reilut neljäkymmentä henkilöä, kertoo henkilöstö- ja kehitysjohtaja Hanna Korhonen.

Miksi sitten olla somessa mukana? Ammatillisessa mielessä some on loistava tapa verkostoitua ja vaikuttaa. Somessa on helppoa jakaa omaa asiantuntijuuttaan koskettavaa ajankohtaista tietoa niin asiakkakkaille, yhteistyökumppaneille kuin ystävillekin. Tiedämme, että asiakkaammekin ovat somessa ja on itsestäänselvyys, että haluamme olla asikkaitamme lähellä myös tällä tavalla. Some on hyvä paikka pitää ystävät ajan tasalla, kertoa kuulumisia ja vaihtaa ajatuksia. Monelle someilu on myös ajankulua ja viidettä.

  • Henkilökuntamme lisäksi olemme panostaneet myös asiakkaidemme digitaitoihin. Opastamme asiakkaitamme erittäin mielellämme esimerkiksi mobiilisovellusten käytössä. Kesällä pankissamme oli töissä nuoria digineuvojia, jotka auttoivat asiakkaitamme, Korhonen summaa.

Länsi-Uudenmaan Osuuspankkia voit seurata Facebookista linkistä https://www.facebook.com/OP.lansiuusimaa. Sivustolla kerromme kuulumisistamme ja jaamme asiakkaitamme kiinnostavaa tietoa. Aktiiviset twitteröijämme taas on koottu twitterissä listalle https://twitter.com/hannakorhonen2/lists/op-lansi-uusimaa/members. Tule seuraamaan meitä ja keskustelemaan kanssamme, myös somessa!

Tuoreimmat
OP Talousilta 2018 Oulussa: Oulun seudun tulevaisuus näyttää valoisalta
Oulussa järjestetään maaliskuussa korkeatasoinen talousilta. Luvassa on valtakunnallisten ja paikallisten talousvaikuttajien puheenvuoroja kasvusta ja kehittymisestä sekä yhteistyön ja uudistumisen...
Jaana Komscha-Härkönen: "Uuden palvelun markkinat kannattaa kartoittaa"
Jaana Komcha-Härkösen yritys Hobby Agency tuo taidetoimintaa työyhteisöihin. Idea oli Suomessa uusi, mutta yrityksen palvelulla on ollut kysyntää.
Lomaletka lähtee kohti Lappia – näin matkaat turvallisesti
Talvilomaviikon koittaessa moni autoilija kääntää autonsa keulan kohti pohjoista. Lapin pelastuslaitoksen Ari Soppela antaa vinkit turvalliseen matkustukseen tien päällä.
Talvilomalle autolla? 5 kohdan tarkistuslista takaa sujuvan matkanteon
Kun nämä viisi asiaa ovat kunnossa, talviautoilu ei tyssää tien poskeen.

OP sosiaalisessa mediassa