Omistaja-asiakkuuden merkitys

OP Keski-Suomella oli joulukuun lopussa 65 182 omistaja-asiakasta. Osuustoiminnallisen OPn perustehtävä on luoda hyvinvointia, turvallisuutta ja menestystä ympärilleen.

OP on omistaja-asiakkaitaan varten ja yhdessä heidän kanssaan. Tämä on mahdollista vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden ansioita.

Pankkimme alkutaival ulottuu yli sadan vuoden taakse. Historia nivoutuu yhteen Jyväskylän ja Keski-Suomen historian kanssa. Tällä hetkellä toimimme liiketoimintaympäristössä, joka haastaa perinteisen ajattelun pankkitoiminnasta. Samalla se tuo mukanaan uusien mahdollisuuksien virran. Uusimpana muutoksena nostaisin esiin reaaliaikaisen OP Mobiililla ja Pivolla tapahtuvan rahansiirron, jossa voit käyttää puhelinnumeroa tilinumeron sijaan. Tämä uudistus mahdollistaa siirrot myös eri pankkiryhmien välillä.

OP Keski-Suomi on ollut useiden vuosien ajan maakunnan suurimpia yhteisöveron maksajia. Omistamalla osan paikallista pankkia, on jokainen omistaja-asiakkaamme omalla päätöksellään varmistanut veroeurojen jäämisen maakuntaan. Tuoreimpien tilastojen mukaan OP Ryhmä oli kokonaisuudessaan Suomen suurin yhteisöveron maksaja. Veroeurojen lisäksi OP Ryhmän tieteelliset säätiöt ovat tehneet merkittäviä lahjoituksia. Yksi tänä vuonna apurahan saaneista on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun tohtorikoulutettava Ville Seppälä, joka tutkii taloustieteen alan väitöskirjassaan perhe- ja työelämän leikkauskohtaa. OPssa omistaja-asiakas hyötyy asiakkuudesta paitsi henkilökohtaisesti, myös tekemällä huomaamattaan hyvää lähiyhteisölleen.

Haluaisin erityisesti nostaa esiin OPn Hiiop -hankkeen. Hanke toteutetaan satavuotisen Suomen kunniaksi. Tähän hankkeeseen pääsee tarkemmin tutustumaan osoitteesta www.hiiop100.fi. Oman henkilökohtaisen panokseni lahjoitan työskentelemällä yhden päivän oppimis- ja ohjauskeskus Valterin Jyväskylän toimipisteessä Onervassa. Odotan hankkeen tuovan kaikille osallistujille uusia kokemuksia ja pankin entistäkin lähemmäksi ihmisten arkea.

OP on tänään yhtä ajankohtainen kuin yli sata vuotta sitten. Yhteisöllisyys on suurin voimavaramme. Anna sinäkin vuodestasi yksi päivä vapaaehtoistyölle. Niin mekin teemme.

Kirjoittaja: Jani Jokela, varainhoitaja, OP Keski-Suomi

Jani Jokela

OP Keski-Suomi

Tuoreimmat
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Vuokratyöfirman perustanut Tommi Hämäläinen haluaa tehdä rakennusalan työnvälityksestä joustavampaa ja läpinäkyvämpää. Tekoäly on mahdollistanut uudenlaisen palvelun kehittämisen, mutta tärkeintä...
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Suunnittelutoimisto Tikka & Talvenheimon luova johtaja Miikka Tikka päätyi yrittäjäksi yli kymmenen vuoden mediatalouran jälkeen.
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Pörssiyhtiöiden osavuosikatsaukset tarjoavat parhaan tiedon yksittäisen yrityksen asioista. OPn osaketutkimusjohtaja Henri Parkkinen kertoo, mitkä tiedot ovat alkaneella tuloskaudella erityisen...
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Mitä tehdä kun bussi kaasuttaa etuajassa pysäkiltä tai sateinen pyörämatka töihin ei houkuta? Tienvarresta voi napata yhteiskäyttöauton, joka tuo joustavuutta liikkumiseen.

OP sosiaalisessa mediassa