Omistaja-asiakkuuden merkitys

OP Keski-Suomella oli joulukuun lopussa 65 182 omistaja-asiakasta. Osuustoiminnallisen OPn perustehtävä on luoda hyvinvointia, turvallisuutta ja menestystä ympärilleen.

OP on omistaja-asiakkaitaan varten ja yhdessä heidän kanssaan. Tämä on mahdollista vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden ansioita.

Pankkimme alkutaival ulottuu yli sadan vuoden taakse. Historia nivoutuu yhteen Jyväskylän ja Keski-Suomen historian kanssa. Tällä hetkellä toimimme liiketoimintaympäristössä, joka haastaa perinteisen ajattelun pankkitoiminnasta. Samalla se tuo mukanaan uusien mahdollisuuksien virran. Uusimpana muutoksena nostaisin esiin reaaliaikaisen OP Mobiililla ja Pivolla tapahtuvan rahansiirron, jossa voit käyttää puhelinnumeroa tilinumeron sijaan. Tämä uudistus mahdollistaa siirrot myös eri pankkiryhmien välillä.

OP Keski-Suomi on ollut useiden vuosien ajan maakunnan suurimpia yhteisöveron maksajia. Omistamalla osan paikallista pankkia, on jokainen omistaja-asiakkaamme omalla päätöksellään varmistanut veroeurojen jäämisen maakuntaan. Tuoreimpien tilastojen mukaan OP Ryhmä oli kokonaisuudessaan Suomen suurin yhteisöveron maksaja. Veroeurojen lisäksi OP Ryhmän tieteelliset säätiöt ovat tehneet merkittäviä lahjoituksia. Yksi tänä vuonna apurahan saaneista on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun tohtorikoulutettava Ville Seppälä, joka tutkii taloustieteen alan väitöskirjassaan perhe- ja työelämän leikkauskohtaa. OPssa omistaja-asiakas hyötyy asiakkuudesta paitsi henkilökohtaisesti, myös tekemällä huomaamattaan hyvää lähiyhteisölleen.

Haluaisin erityisesti nostaa esiin OPn Hiiop -hankkeen. Hanke toteutetaan satavuotisen Suomen kunniaksi. Tähän hankkeeseen pääsee tarkemmin tutustumaan osoitteesta www.hiiop100.fi. Oman henkilökohtaisen panokseni lahjoitan työskentelemällä yhden päivän oppimis- ja ohjauskeskus Valterin Jyväskylän toimipisteessä Onervassa. Odotan hankkeen tuovan kaikille osallistujille uusia kokemuksia ja pankin entistäkin lähemmäksi ihmisten arkea.

OP on tänään yhtä ajankohtainen kuin yli sata vuotta sitten. Yhteisöllisyys on suurin voimavaramme. Anna sinäkin vuodestasi yksi päivä vapaaehtoistyölle. Niin mekin teemme.

Kirjoittaja: Jani Jokela, varainhoitaja, OP Keski-Suomi

Jani Jokela

OP Keski-Suomi

Tuoreimmat
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizza oli ensimmäinen laadukkaan pikaruuan eli fast casual -alan yritys, joka listautui Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja ja pankin edustaja kertovat, miten listautumisprosessi sujui.
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Finanssiala on ollut viime ajat voimakkaan muutoksen kourissa. Digitalisaatio, lisääntynyt sääntely ja uudet palveluntarjoajat ovat muuttaneet toimialaa voimakkaasti. Useiden asiantuntija-arvioiden...
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Vielä voi nauttia lumisista päivistä, sillä pakkanen paukkuu yhä lähipäivinä.

OP sosiaalisessa mediassa