Keski-Suomi

Sijoitustoiminta ei ole pikamatka
Jorma Rahkonen kirjoitti viime viikolla ansiokkaan kolumnin monimutkaisista tuotteista. Väärin markkinoitu ja väärälle kohderyhmälle myyty monimutkainen sijoitustuote voi olla pettymys.
Hoitoketju kuntoon
Nopea hoitoketju on päivän sana terveydenhuollon kilpailukentässä ja viime vuosien aikana monet yritykset ovat ottaneet työterveyshuollon tueksi erilaisia sairaskuluvakuutuksia. Tavoitteena on...
Tarina maksamisen helppoudesta
Kesällä jokaisen on syytä ottaa rennommin ja tilaisuuden tullen nauttia elämisen helppoudesta. Seuraava tarina kesämiehestä voisi ihan yhtä hyvin olla tarina lomastaan nauttivasta naisesta. Parasta...
Kesädippi
Mitä tulee mieleen sanasta kesä? Minulle kesä edustaa eksistentiaalisesti pulahdusta tyyneen järveen aurinkoisena kesäiltana.
Nappaa Keski-Suomen kesän tärpit talteen ja ylläty!
Kauan sitä on odotettu, kauan siitä on haaveiltu ja kauan sen varalle on tehty suunnitelmia. Hieman on koettu vastoinkäymisiä säiden suhteen, mutta pitkä odotuksemme on nyt palkittu. Vihdoin se on...
Turvallisesti kohti kesää
Kesä on monelle arkireviirin laajentamisen aikaa. Kesällä matkaillaan, liikutaan, tavataan ystäviä ja sukulaisia, kyläillään mökeillä ja kohdataan kesä aistit avoimina.
Hikeä, tahtoa ja kotihaaveita
Villapölyn kiertely kurkussani lakkaa häiritsemästä sillä hetkellä, kun työmaavalo tupsahtaa sammuksiin. Hetkeksi hätkähdän viileää pimeyttä, mutta kaivan taskulampun takin povarista ja viritän...
Vaikuta omaan pankkiisi
Pankkiin ei tulla hattu kourassa, sillä sähköiset pankkipalvelut tuovat valinnanvaraa. Omistajia kuunnellaankin herkällä korvalla, ja palautteeseen pyritään reagoimaan nopeasti.
Tekoälykö älykkäämpää?
Teollinen vallankumous teki ihmislihaksista tuhat kertaa voimakkaammat.
Inhimillisesti digi
Finanssialan keskusliitto tiedotti toukokuun alussa, että hallituksen yksi kärkihanke, sähköinen asunto-osakerekisteri, otetaan käyttöön alkuvuonna 2019.
Perheenäidin playoff
Sanotaan, että kevät on jääkiekkoilijan parasta aikaa. Silloin ollaan asian ytimessä ja paine on kova joka päivä. Kevät on sitä playoff huumaa.
Omistaja-asiakkuuden merkitys
OP Keski-Suomella oli joulukuun lopussa 65 182 omistaja-asiakasta. Osuustoiminnallisen OPn perustehtävä on luoda hyvinvointia, turvallisuutta ja menestystä ympärilleen.
Vihreää kultaa
YLE uutisoi taannoin, että metsässä oleskelu laskee nopeasti verenpainetta ja sydämen sykettä. Myös lihasjännitys vähenee. Kaikkein selkeimmin metsässä samoilu vaikuttaa mielialaan, sillä metsä...
Scio me nihil scire
Kun osakemarkkinat laskevat, ihmisen ensimmäinen reaktio on tehdä jotain. Mitä tahansa. Omaisuus on pelissä ja vähintään vaakalaudalla.