OP Helsingin edustajisto: vaikuttava kymmenikkö palveluksessanne

OP Helsingin omistaja-asiakkaat valitsivat keskuudestaan edustajistoon 10 jäsentä. Tällaisia he ovat.

Heini Ahokas, 29, kertoo jo lapsena kasailleensa torneja karkkirahakolikoista ja laskeneensa rahoja ennen ostoksille lähtöä.

– Helsingin OPn muuttuminen aidosti yhteisölliseksi osuuspankiksi oli valtavan iloinen yllätys. Halusin heti päästä mukaan vaikuttamaan asioihin, hän toteaa.

Valtiovarainministeriössä työuransa tehnyt Hannele Kerola, 64, haluaa nähdä sisältä päin finanssisektorin kehittymisen.

– Uskon, että pankki- ja vakuutuslaitokset ovat suurten muutosten edessä.

Arto Antturi, 56, asettui ehdolle, koska edustajistossa on kyse ihan tavallisten ihmisten arkisten asioiden hoitamisesta. Laura Rissanen, 41, on kiinnostunut pankkitrendeistä ja lapsiperheiden taloudesta.

– Tavallinen maalari ei voi päästä näin lähelle finanssialaa muuten kuin osuuspankin edustajiston jäsenenä. Omistaja-asiakkaiden korvana tulemme toimimaan: kerromme mistä asiakas tykkää ja mikä epäilyttää, perustelee omaa rooliaan Tea Vikstedt, 58.

Moni valituista on tullut OPn omistaja-asiak­kaaksi Laura Vanamon, 36, tapaan:

– Sain vuonna 2010 parhaimman lainatarjouksen OPlta.

Osa on ollut OPn asiakas lapsesta asti.

– Kiinteämmin liittomme vahvistui asuntolainan myötä, kertoo Nina Santaharju, 33.

Ja löytyypä joukosta myös paluumuuttajia:

– Palasin lapsuuden pankkiini OPhen, koska sieltä sai parasta palvelua. Myös osuustoiminta-aate vastaa arvojani: voitot jaetaan jäsenille. Esimerkiksi vakuutukseni katetaan täysin bonuksilla, sanoo Arttu Arstila, 34.

– Olen kokenut OPn vastuulliseksi pankkivalinnaksi alan myllerryksen keskellä, komppaa vasta muutamia vuosia OPn asiakkaana ollut Silla Kakkola, 33.

OP Helsingin edustajistoon valittiin lakimies Nina Santaharju, insinööri-­opiskelija ja suntio Heini Ahokas, IT-konsultti Arttu Arstila, pappi Arto Antturi, rakennusmaalari Tea Vikstedt, yritys­rahoituspäällikkö Laura Vanamo, kansanedustaja Eero Heinäluoma, yhteisöpedagogi Silla Kakkola, varatuomari Hannele Kerola (ei kuvassa) ja Kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteeri Laura Rissanen.

Tuoreimmat
Puukauppa käy vilkkaasti – jopa ennätystahtiin
Puukauppa käy vilkkaasti – jopa ennätystahtiin
Tänä vuonna puukaupalle on erinomaiset edellytykset ja odotettavissa on jälleen uusi hakkuuennätys. Näin metsätalouden edustajat kommentoivat puumarkkinaa.
Juhannus vaikuttaa suomalaisten kulutustottumuksiin – ”Kesällä miehet ovat elämyshakuisempia ja naiset tekevät enemmän heräteostoksia”
Juhannus vaikuttaa suomalaisten kulutustottumuksiin – ”Kesällä miehet ovat elämyshakuisempia ja naiset tekevät enemmän heräteostoksia”
Tutkimuksen mukaan suomalaiset kuluttavat juhannuksena eniten rahaa tarjoiluihin ja ruoanlaittoon. Tutut keskikesän juhlaperinteet elävät edelleen, mutta juhannushäiden sijaan nuoret suuntaavat...
Graafikon pätkätyöt taakseen jättänyt Keijo: ”Uusi työ vahtimestarina tuntuu jopa kutsumukselta”
Graafikon pätkätyöt taakseen jättänyt Keijo: ”Uusi työ vahtimestarina tuntuu jopa kutsumukselta”
Puolen vuoden lomautus ja sitä seurannut työnantajan konkurssi sysäsivät viisikymppisen Keijo Korhosen lopulta työhön, joka sopii hänen luonteelleen. Vaikka kolmen vuoden työttömyys ketutti...
Taloustaidot haltuun jo nuorena
Taloustaidot haltuun jo nuorena
Oman talouden hallitseminen on elintärkeä taito. Nuorena aloitettu omien menojen suunnittelu ja säästäminen opettavat järkevään rahankäyttöön.

OP sosiaalisessa mediassa