Oletko Slushissa? Tule vieraaksi OPxSlush -podcastiin

OP on vahvasti mukana Slushissa ja tekee koko tapahtuman ajan livelähetyksiä Youtube-kanavalle.

Suomen suurimpiin tapahtumiin kuuluva Slush järjestetään tänä vuonna 4.-5.12. Helsingin Messukeskukseen ja ympäri Helsinkiä oleviin sivutapahtumiin osallistuu viikonlopun aikana yli 20 000 ihmistä.

Startup-yritysten kultakaivoksena tunnettu Slush on yksi maailman tärkeimmistä kasvuyritysten esiinmarssipaikoista. Mukana on tänä vuonna useita tuhansia startupeja ja iso joukko potentiaalisia rahoittajia.

Myös OP on mukana Slushissa, jossa messuvieraat voivat käydä tutustumassa mm. uuteen Kasvomaksuun. Sen pilotissa voit tehdä lahjoituksen Startup Refugees -toimintaan. OP julkaisee ennen tapahtumaa podcast-sarjan OPxSlush, jossa käsitellään uusia teknologioita ja niihin liittyviä ilmiöitä.

OPxSlushin ensimmäisessä osassa aiheena on biohakkerointi, unen ja aktiivisuuden mittaaminen. Alina Kangasluoman ja Tuomas Rajalan kanssa aiheesta ovat keskustelemassa startup-yrittäjä ja stand-up-koomikko Antti Akonniemi ja älysormusvalmistaja Ouran markkinointijohtaja Marjo Piirto.

OP tekee Slush-viikonloppuna suoraa lähetystä molempina tapahtumapäivinä ja käsittelyssä ovat kiinnostavimmat startupit ja innovaatiot. Lähetystä voit seurata OP:n Youtube-kanavalla.

Oletko Slushissa? Lähetä idea, mistä haluaisit tulla keskustelemaan tai esittelemään omaa start-uppiasi tai ideaasi, tviittaa ehdotuksesi hashtagilla #OPxSlush tai lähetä sähköpostia toimitus@op.fi

OP sosiaalisessa mediassa