Työ ei rasita, jos se on osa elämäntapaa

Mitä pitää tehdä, jos yrittäjän työpäivät venyvät ja kesälomat jäävät lyhyeksi? Paras apu on hyvä suhde työhön – parhaimmillaan työ on osa elämäntapaa, sanoo yrittäjä Katja Noponen. Millä muilla tavoilla yrittäjän työkuntoa voi kohentaa? Katso video, joka kuuluu sarjaan Yrittäjän 100 oppia.

Katja Noponen Oy on työelämän valmentaja, Katja Noponen omaa nimeään kantavan yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Vaikka työ on intohimo, yrittäjänkin pitää muistaa, että kaikkea ei pidä tehdä itse, Noponen muistuttaa. Video kuuluu Yrittäjän 100 oppia –sarjaan.

Toimittaja Markku Rimpiläinen, video Mikko Peura

Mitä pitää tehdä, jos yrittäjän työpäivät venyvät ja kesälomat jäävät lyhyeksi? Paras apu on hyvä suhde työhön – parhaimmillaan työ on osa elämäntapaa, sanoo yrittäjä Katja Noponen. Video kuuluu Yrittäjän 100 oppia –sarjaan.

Tuoreimmat
Kekseliäimmät joululahjat ilman stressiä
Kun luet tämän, et päädy kiertämään kauppoja selkä hiessä ja yllätät läheisesi osuvilla lahjoilla. Mikä parasta, nämä ehdit hankkimaan vaikka ihan viime tipassa.
Liikenteessä uudistuneella vakuutuksella
Alkuvuodesta päivittynyt liikennevakuutuslaki uudisti autojen vakuuttamista merkittävästi. Muutoksen ansiosta Osuuspankin asiakkaat saavat liikennevakuutukseensa nyt aiempaa suuremman lähtöbonuksen...
Ät och bra billigt
Hur kan man minska matutgifterna med flera hundra euro per månad?
Pienoiskuva asiakaskunnasta
OP Keski-Suomen edustajiston vaalit on käyty. Kiitos kaikille äänestäjille. Lämpimät onnittelut valituille 60:lle edustajiston jäsenelle ja kiitokset kaikille ehdokkaille.

OP sosiaalisessa mediassa