Tarinoita unelmien toteuttamisesta

Millaista elämää haluan oikeasti elää? Moni kysyy tätä itseltään ja pohtii, uskaltaako ottaa askeleen kohti uutta elämän suuntaa. Muutos vaatii usein enemmän rohkeutta kuin esimerkiksi varallisuutta. Kokosimme 10 tarinaa unelmien toteuttamisessa.

Elämänmuutoksen tarinoita kuullaan Pohjola Vakuutuksen #Eläse -podcastissa. Jokaisessa jaksossa tavataan ihminen, joka on päättänyt elää itsensä näköistä elämää. Mitä se on antanut, mitä opettanut ja mitä vaatinut?

Tutustu elämän muutoksen tarinoihin alla olevien podcastien kautta tai lue artikkelit muutoksesta. Podcastit juontaa Renaz Ebrahimi.

Osa 1:

Lapsen itsellisesti saanut Milla: Oli päästettävä irti haaveesta perustaa perhe jonkun kanssa

Kuva: Milla Merenkaarteen kotialbumi

Milla Merenkaarre ajatteli lapsesta saakka, että hän löytää aikuisena henkilön, jonka kanssa perustaa perhe. Kun sopivaa henkilöä ei osunut kohdalle, Merenkaarre joutui pohtimaan perhehaaveitaan uudelleen. Lapsen yrittäminen yksin vaati unelmasta irti päästämistä.

Kuuntele Millan tarina Spotifysta tai lue tarina artikkelina OP Mediasta.

Osa 2:

Kerrostalossa asuneet Tiina ja Teppo ostivat kartanon: Laitoimme kaikki rahat pöytään mitä meillä oli

Kuva: Jaksomedia

Tiina Puumalainen ja Teppo Järvinen toteuttivat unelmansa, kun he ostivat muutama vuosi sitten 170-vuotiaan kartanon. Siitä alkoi mittava remontti, joka on vaatinut kykyä kestää keskeneräisyyttä, kuten lattiatonta keittiötä.

Kuuntele Tiinan ja Tepon tarina Spotifysta tai lue tarina artikkelina OP Mediasta.

Osa 3:

Unelmansa perässä Yhdysvaltoihin muuttanut Claudia Cifu: Löysin oman paikkani maailmassa

Kuva: Camilo

Claudia Cifu päätti jo teini-iässä, että hän muuttaa pois Suomesta. Elämä New Yorkissa oli unelma, jota elämällä Cifu oppi pyytämään myös apua.

Kuuntele Cifun tarina Spotifysta tai lue tarina artikkelina OP Mediasta.

Osa 4:

Anne-Mari toteutti unelmansa: Muutti kantakaupungista, osti maatilan ja elää nyt omavaraisesti

Anne-Mari Syrjäläinen haaveili nuorena isosta hevostilasta. Samalla hän viihtyi hyvin kaupungin sykkeessä. Elämän suunta ja elämäntapa muuttuivat, kun hän osti maatilan.

Kuuntele Syrjäläisen tarina Spotifysta tai lue tarina artikkelina OP Mediasta.

Seuraavat jaksot:

Pohjola Vakuutuksen #Eläse -podcastissa kuullaan kaikkiaan kymmenen tarinaa unelmien tavoittelusta. Tarinat julkaistaan joka tiistai. Seuraavat tarinat ovat:

Pörssiyhtiön johtaja sai tarpeekseen jatkuvasta paineesta – vaihtoi yritysmaailman luonnon puolustamiseen, tiistai 29.9.

OP sosiaalisessa mediassa