Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla

Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.

Lentojen ja hotellien hinnat on haettu Momondo.fi-palvelun kautta 16.3. Kaikissa matkoissa lähtöpäivä on kiirastorstaina 29.3. ja paluupäivä toisena pääsiäispäivänä 2.4. Hinnat on laskettu seurueelle, jossa matkustaa kaksi aikuista. Kaikki lennot ovat suoria lentoja Helsingistä paitsi Kypros, jonne lennetään yhden välilaskun kautta. Hotellit ovat hyvillä sijainneilla ja ne ovat kolmen tai neljän tähden hotelleja.

Tuhkolma

Neljässä päivässä naapurimaan pääkaupungin ravintoloihin, ostoskatuihin ja museoihin ehtii tutustua kunnolla!

Lennot 104 € / hlö

Hotelli 394 €

Yhteensä: 602 €

Kööpenhamina

Kööpenhaminassa pääsee nauttimaan Tivoli-huvipuiston tunnelmasta, pyöräilemään keväisiä reittejä ja tekemään tanskalaisia design-ostoksia.

Lennot 137€ / hlö

Hotelli 427 €

Yhteensä: 701 €

Minsk

Valko-Venäjän pääkaupunki Minsk on uusi vaihtoehto Tallinnalle ja Riikalle: se on lähellä, siellä on edullista ja sieltä saa hyvää ruokaa! Lue lisää vinkkejä Minskiin.

Lennot 239 € / hlö (lähtö jo 28.3.)

Hotelli 261 €

Yhteensä: 739 €

Oslo

Ehkäpä Föhn-tuulet puhaltavat Norjassa myös pääsiäisenä, jolloin kaupungin maisemia on miellyttävä tutkia kävellen tai vaikkapa vuonoristeilyllä. Oslon lähiympäristössä pääsee myös laskettelemaan. Lähikaupungit kuten Lillehammer ovat nekin päiväretken arvoisia kohteita.

Lennot 186 € / hlö

Hotelli 362 €

Yhteensä: 734 €

Kypros

Jos kaipaat helteisiin, niin sekin onnistuu kohtuullisen edullisesti lentämällä lomasaari Kyprokselle. Neljä päivää auringon alla kuulostaa hyvältä varaslähdöltä kesään!

Lennot 260 € / hlö (1 välilasku)

Hotelli 268 € (Aiya Napa)

Yhteensä: 788 €

Entä matkavakuutus ja matkakassa? Tutustu matkustamisen vinkkeihin op.fi-palvelussa.

OP sosiaalisessa mediassa