Teknologia

Tekoäly on modernin rekrytoijan oikea käsi
Tekoälyn hyödyntäminen rekrytoinnissa on mahdollisuus etenkin suurille yrityksille, jotka rekrytoivat usein ja hakijoita on kymmeniä tuhansia. Mutta mitä osia prosessista voi delegoida tekoälylle?
Bitcoin on sijoitusmaailman rocktähti - Mistä siinä on kyse?
Kryptovaluutta Bitcoin on viihtynyt otsikoissa rajujen arvonnousujen ja –laskujen ansiosta. Mistä on kyse valuutassa, jota ei juuri käytetä maksamiseen?
Tuuli puhaltaa suomalaista osaamista maailmalle
Tuulivoimarakentamisen tahti on ollut kotimaassa nopeaa viime vuosina. Se on vahvistanut alan osaamista. Tämä osaaminen kiinnostaa myös ulkomailla.
12+1 OPn Slush 2017 -julkistusta
Tänäkin vuonna OP julkaisee Slushissa uusia palveluita. Uudet palvelut helpottavat maksamista, kaupankäyntiä, liikkumista ja yrittämistä. Myös Pohjola Sairaala julkaisee ensimmäistä kertaa...
Uudenlainen liikkuminen tuo meille uudenlaisen vapauden
OP on ollut mukana ihmisten liikkumisessa koko sen ajan, kun autoilua on Suomessa ylipäätään ollut. Onko liikkumisen vapaus huomenna vapautta velvollisuuksista, joita omistaminen tuo mukanaan, ja...
Sijoittaminen automatisoituu – rahastovinkit antaakin jatkossa Facebook-botti?
OP oli mukana tämän vuoden Ultrahackissa Future Finance –haasteellaan, jossa etsittiin millenniaaleille uusia luovia tapoja säästämiseen ja sijoittamiseen erityisesti sähköisinä palveluina....
Tulevaisuudessa tekoäly antaa sijoitusvinkkejä
Pian talot ja autot keskustelevat keskenään ja tekoäly auttaa meitä säästämään fiksummin. Avoimet rajapinnat vauhdittavat uusien tuotteiden ja palvelujen syntyä.
Nykypuhelimetko kalliita? Katso mitä menneet suosikkipuhelimet maksaisivat nykyrahassa
Modernista älypuhelimesta voi nykyään joutua maksamaan helposti 500€. Ensimmäisten matkapuhelimien tulessa markkinoille olivat hinnat pilvissä ja ominaisuudet vähän niin ja näin.
Hälytinmatto lattialla ja turvakoru kädessä – näin teknologia auttaa muistisairasta
Apuvälineet ja sovellukset auttavat muistisairasta arjessa ja tuovat turvaa. Nämä viisi keinoa ovat jo saatavilla.
Kempeleläisyritys ponnisti Suomen maanteiltä suoraan maailmalle
Aggressiiviseen kasvuun pyrkivän Cajo Teghnologiesin toimitusjohtaja Niko Karsikas sanoo, että kansainväliset asiakkuudet voitetaan uskottavalla tuotteella ja suunnitelmalla.
Kaikenlaisia huijareita
Kun tuntematon ihminen ottaa sinuun yhteyttä verkossa, kannattaa siihen suhtautua aina kriittisesti.
Seitsemän laihaa vuotta takana – onko vihdoin Nokian nousun aika?
90-luvulla suomalainen Nokia mullisti ihmisten tavan kommunikoida. Pitkään Suomi ja Nokia olivat matkapuhelinmarkkinoilla se suurin ja kaunein, mutta sitten tapahtui romahdus. Olisiko juhlavuoden...
Verkosta ostavia kosiskellaan wow-kokemuksella kivijalkakaupassa – b8ta on diginörtin karkkikauppa
Konseptiliike b8ta luotiin helpottamaan teknologia-alan uusimpien keksintöjen ja kuluttajien kohtaamista.
Ympäristöstä huolehtiva yritys taklaa kilpailijat
Teknologiayritys Valmet on havainnut, että asiakkaiden kiinnostus kestävään kehitykseen on kasvanut parin viime vuoden aikana. Se heijastuu myös pk-yrityksiin.

OP sosiaalisessa mediassa