Op.media voitti kultaa kansainvälisessä asiakasmediakilpailussa

Op.media on kansainvälisen ICMA-kilpailun tuomariston mukaan paras kuluttajille suunnattu verkkojulkaisu.

OPn omistaja-asiakkaille ja yritysasiakkaille suunnattu verkkojulkaisu op.media voitti kultaa kansainvälisessä The International Corporate Media Award (ICMA) -kilpailussa. Maaliskuussa 2017 lanseerattu, OPn sisältöstudion ja A-lehtien yhdessä konseptoima op.media palkittiin ICMA:n sarjassa ’Customer Magazines BtoC Online’.

– Olemme tehneet tänä vuonna ison työn tuodessamme digitaalisen ajan nopeuden, vuorovaikutteisuuden ja asiakaslähtöisyyden päivittäiseen työhömme sisältöjen parissa. Olen todella iloinen, että työmme on tuottanut tulosta ja saavuttanut kansainvälistä tunnustusta. Kehitämme edelleen op.median konseptia ja testaamme erilaisia tapoja olla relevantti asiakkaillemme, sanoo OPn sisältöstudion johtaja Lotta Ala-Kulju.

Saksalaisen The International Editorial-design & Research Forumin järjestämään kilpailuun osallistui tänä vuonna 376 julkaisua 20 maasta. Eurooppalaisten kustantajien lisäksi kilpailuun osallistui töitä mm. Singaporesta, Brasili-asta, Intiasta, Australiasta, Yhdysvalloista ja Venäjältä.

Op.media julkaisee digitaaliselle yleisölle artikkeleita, videoita ja blogeja. Mediaa tehdään ensisijaisesti OPn 1,6 miljoonalle omistaja-asiakkaalle sekä yritysasiakkaille. Kaiken työn pohjana toimii OPn liiketoimintastrategiaan tukeutuva sisältökonsepti, jossa kattoideana on edistää suomalaisten hyvinvointia.

OP on tehnyt erilaisia sisältöjä asiakkailleen jo vuosikymmenien ajan, mutta julkaisutavat ja tahti ovat muuttuneet. Uuden op.median kehittämisen taustalla vaikuttaa suomalaisten mediankulutuksen muutos. Sisältöjä kulutetaan enenevissä määrin digitaalisissa kanavissa. Tämä edellyttää syvää asiakasymmärrystä, reagointinopeutta sisällöntuotannossa ja datan sekä analytiikan systemaattista käyttöä.

Lue lisää op.median kehittämisestä täältä.

Tuoreimmat
Totta vai tarua? 8 väitettä kyberturvallisuudesta
CGI:n kyberturvallisuuskonsultti Jyrki Huhta katkoo vääriltä tietoturvauskomuksilta siivet.
Kim Heiniö: Trendien mukana täytyy kehittyä jatkuvasti
Ravintoloitsija Kim Heiniö jakaa videolla vinkkinsä, miten pysyä mukana ravintola-alan trendeissä.
Kuinka kasvattaa lapsesta fiksu rahankäyttäjä?
Käteisen käyttö vähenee ja digitaalinen raha on tätä päivää myös yhä nuoremmille lapsille. Viimeistään siinä vaiheessa kun lapselle hankitaan oma maksukortti onkin hyvä opettaa lapselle...
Tarinoita ja tahtoihmisiä
Satavuotiasta Suomea juhlittiin ansaitusti viime vuonna. Tänään juhlitaan keskisuomalaista yrittäjyyttä, kun perinteinen maakunnallinen Yrittäjäjuhla kokoaa yrittäjät ja sidosryhmät Jyväskylän...

OP sosiaalisessa mediassa