Glitterparta valmistuu muutamassa minuutissa. Näin tuunaat partasi juhlakuntoon!

Mikään ei ilahduta työkavereita, perheenjäseniä tai ystäviä yhtä paljon kuin glitterparta. Glitterparran tekemisessä ainoastaan siivoaminen on vaikeaa.

Näyttävää juhlapartaa varten tarvitset glitterin lisäksi vain hiusgeeliä tai –vahaa. Muotoile parta haluamasi näköiseksi hiusgeelin avulla. Kun parta ja viikset ovat geelin peitossa niin ripottele päälle glitteriä. Koristeluun kannattaa valita mahdollisimman hienojakoinen glitter, jotta se levittyy tasaisesti. Viimeistele glitterparta joulukoristeilla. Joulukoristeet saat ripustettua partaan helpoiten hiuspinnin avulla. Eli kiinnitä kulkunen tai joulukoriste pinniin ja ripusta pinni partaan.

Vaikka jutun esimerkkihenkilöllä onkin muhkea parta entuudestaan niin glitterparran voi tehdä myös sänkeen tai kokonaan parrattomaan leukaan. Levitä geeliä leukaasi haluamaasi muotoon ja ripottele päälle glitteriä.

Voilà!

Glitter leviää helposti ja sotkee paikat, eli parta kannattaa tehdä esimerkiksi kylpyhuoneessa, mistä jäljet on helppo siivota.

Tuoreimmat
Totta vai tarua? 8 väitettä kyberturvallisuudesta
CGI:n kyberturvallisuuskonsultti Jyrki Huhta katkoo vääriltä tietoturvauskomuksilta siivet.
Kim Heiniö: Trendien mukana täytyy kehittyä jatkuvasti
Ravintoloitsija Kim Heiniö jakaa videolla vinkkinsä, miten pysyä mukana ravintola-alan trendeissä.
Kuinka kasvattaa lapsesta fiksu rahankäyttäjä?
Käteisen käyttö vähenee ja digitaalinen raha on tätä päivää myös yhä nuoremmille lapsille. Viimeistään siinä vaiheessa kun lapselle hankitaan oma maksukortti onkin hyvä opettaa lapselle...
Tarinoita ja tahtoihmisiä
Satavuotiasta Suomea juhlittiin ansaitusti viime vuonna. Tänään juhlitaan keskisuomalaista yrittäjyyttä, kun perinteinen maakunnallinen Yrittäjäjuhla kokoaa yrittäjät ja sidosryhmät Jyväskylän...

OP sosiaalisessa mediassa