Erilainen kesäpäivä Helsingissä – ota kaupungin syntymäpäivä omaksesi

Helsinki voi olla monelle jo läpikotaisin tuttu. Satavuotiaan Suomen kunniaksi Helsingin syntymäpäivää, Helsinki-päivää, juhlitaan kaksipäiväisenä 11.-12. kesäkuuta. Tuolloin aukeaa mahdollisuus nauttia kesäpäivästä pääkaupungissa erilaisella tavalla.

Helsinki-päivä on perinteisesti saanut ihmiset liikkeelle sekä tekijöinä että kokijoina, ja tänäkin vuonna päivässä korostuu talkoohenki ja yhdessä tekeminen. Monissa museoissa ja pelastuslaitoksella ovet aukeavat kaikelle kansalle maksutta ja päärautatieasemalle järjestetään tutustumiskierroksia. Musiikkitalo tarjoaa ystäville muun muassa jättikuoron konsertin ja Stadin slangi -kierroksen.

Kaikkiaan Helsinki-päivässä on mukana lähes 100 tapahtumaa, joihin osaan haetaan edelleen apukäsiä. Vapaaehtoiseksi voi lähteä useampaan Helsinki-päivän tapahtumaan, kuten esimerkiksi ikäihmisten Suomi 100 -juhliin tai Puu-Vallilan lasten katubileisiin. Tapahtumia päivittyy jatkuvasti Helsingin kaupungin kanssa yhteistyössä toimivaan Hiiop100.fi-sivustolle Löydä tehtävä -osioon.

Kortti- ja tarinatyöpaja: 100 vuotta helsinkiläisiä muistoja Malmin Syystien Palvelutalossa

Ulkoiluystäväksi senioreiden tapahtumaan Käpylään

Kumppanuustalo Hannan mölkkymeininkien vetäjä

Elävöitä katutilaa ja osallistu Setlementtiliiton istutustalkoisiin

Kinaporin vanhustentalon ulkoiluavuksi

Kustaankartanon yhteislaulujuhla ikäihmisille

Hävikkiruokakarvevaalin vapaaehtoiseksi

Tyttöjen talolle matonpesutalkoisiin

Puu-Vallilan lasten katubileisiin Jope Järkkäriksi

Puu-Vallilan lasten katubileisiin Rouva ja Herra Jantuseksi

Puu-Vallilan lasten katubileisiin liikennemies ”Enska” Itkoseksi

Lipaskeräys-tempaus sotiemme veteraanien hyväksi

Kaikki Helsinki-päivän tapahtumat löydät tapahtuman verkkosivuilta.

Lue, kuinka viisi ihmistä löysi itselleen sopivan tavan auttaa. Oman tapasi tehdä vapaaehtoistyötä löydät Hiiop100.fi:stä.

Tuoreimmat
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Vuokratyöfirman perustanut Tommi Hämäläinen haluaa tehdä rakennusalan työnvälityksestä joustavampaa ja läpinäkyvämpää. Tekoäly on mahdollistanut uudenlaisen palvelun kehittämisen, mutta tärkeintä...
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Suunnittelutoimisto Tikka & Talvenheimon luova johtaja Miikka Tikka päätyi yrittäjäksi yli kymmenen vuoden mediatalouran jälkeen.
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Pörssiyhtiöiden osavuosikatsaukset tarjoavat parhaan tiedon yksittäisen yrityksen asioista. OPn osaketutkimusjohtaja Henri Parkkinen kertoo, mitkä tiedot ovat alkaneella tuloskaudella erityisen...
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Mitä tehdä kun bussi kaasuttaa etuajassa pysäkiltä tai sateinen pyörämatka töihin ei houkuta? Tienvarresta voi napata yhteiskäyttöauton, joka tuo joustavuutta liikkumiseen.

OP sosiaalisessa mediassa