Entäpä jos kuuluisit oman pankkisi edustajistoon?

Edustajiston vaalit ovat käsillä! Ehdokkaaksi voit asettua 8.9. asti vaaliportaalissamme osoitteessa www.op.fi/edustajistonvaalit. Omistaja-asiakkaana ja edustajiston jäsenenä pääset vaikuttamaan oman pankkisi asioihin ja toimimaan tuhansien muiden omistaja-asiakkaidemme äänitorvena, kun rakennamme OP Helsingistä huomisen pankkia. Innostuitko? Lähde mukaan!

Osuuskuntamuotonsa huhtikuussa 2016 saanut Helsingin seudun osuuspankki elää nyt jännittäviä aikoja. OP Helsinki astuu mukaan ensimmäistä kertaa edustajiston vaaleihin. Koko kesän kestänyt odottava tunnelma sai kunnolla potkua 14.8. kun ehdolle asettuminen vihdoin alkoi. Vaalit järjestetään samanaikaisesti tänä syksynä 81 eri Osuuspankissa.

Valtavan hienosta omistaja-asiakkaidemme joukosta on löytynyt jo useita ehdokkaita. Haluamme, että jokainen omistaja-asiakas tuntee mahdollisuutensa päästä vaikuttamaan, ja olla osa isompaa kokonaisuutta omassa paikallisessa pankissaan.

Toivomuksemme edustajiston vaaleissa on varmasti toteutumassa, sillä OP Helsingistä edustajiston antamalla panostuksella tulee varmasti #omamme ja omistajiemme näköinen. Paikkasi OP Helsingin jäsenenä, ylimmässä päättävässä elimessä, on takuuvarma mahdollisuus tutustua näköalapaikalta omaan pankkiin, ja oman pankin talouteen. Tällaisesta tehtävästä hyötyy varmasti myös itse, sillä sukeltamalla OP Helsingin maailmaan, saat varmasti paljon irti myös oman talouden hahmottamiseen ja rakentamiseen. Lisäksi vastuullinen tehtävä edustajistossa on loistava lisä tulevaisuutta ajatellen omassa CV:ssä. Tällainen lisäys voi olla esimerkiksi nuorella jäsenellä hyvinkin merkityksellinen tekijä, kun omaa urapolkuaan lähtee kehittämään!

Asettuaksesi ehdokkaaksi, sinun ei tarvitse olla talousguru, ei poliittisesti aktiivinen, eikä muutenkaan oman osuuspankkisi toiminnasta ylenpalttisesti perillä oleva tietäjä. Ainoa edellytys ehdolle asettumiseen, on oman pankin omistaja-asiakkuus. Edustajisto on oivallinen paikka oppia uutta, ja saada mielenkiintoinen lisävastuu oman elämän rytmiin mukaan. Pääset vaikuttamaan tärkeisiin asioihin, sekä toimimaan omistaja-asiakaskuntamme äänitorvena, mitä tulee OP Helsinkiä koskeviin päätöksiin ja uudistuksiin.

Omistaja-asiakkaanamme voit asettua ehdolle 8.9. asti osoitteessa www.op.fi/edustajistonvaalit. Samaiselta sivulta saat myös vaaleihin liittyvää lisätietoa, mikäli kysymyksiä herää. Ehdokkaaksi pääseminen edellyttää, että ehdolle asettumisen jälkeen saat 3 kannattajaa. Koko prosessin voi hoitaa sähköisesti, tai paperilomakkeella, riippuen siitä, mikä on sinulle paras tapa. Myöhemmin alkava ehdokkaiden äänestys on mahdollista myös OP-mobiilissa!

Rohkaisemmekin siis tarttumaan toimeen, ja astumaan kiehtovaan maailmaamme, osuuspankkimme edustajiston vaalien ehdokkaaksi! Itsensä kampanjoiminen on äärimmäisen suotavaa, joten sosiaalisen median kanavat tötterölle ja oma vaalikampanja käyntiin.

Toivotamme menestystä matkallesi ehdokkaana!

Tuoreimmat
Rahala-blogi – Miten minusta tuli sijoittaja
Sijoittaminen ei kuulu vain harvoille ja valituille massimiehille. Se on jokaisen naisen ja miehen perusoikeus, sillä vaurastumisesta hyötyy niin ihminen itse kuin ympäröivä maailmakin.
Suomalainen viljelytekniikka voi auttaa viemään perunan avaruuteen
Ilmaperuna oli aluksi pelkkä humoristinen heitto. Kahdeksassa vuodessa Suomen Siemenperunakeskus on kuitenkin kehittänyt siitä vakavasti otettavan tuotteen.
Valtio tukee sähköauton ostoa ja tuo romutuspalkkion takaisin – Lue miten pääset osalliseksi rahapotista
Romutuspalkkio ja sähköautojen hankintatuki astuivat voimaan vuoden vaihteessa. Ympäristöystävällisempää autoilua tuetaan yhteensä 14 miljoonalla eurolla neljän vuoden aikana.
Lompakko kesäkuntoon – vältä rahariidat parisuhteessa
Rahankäyttö on yksi tyypillisimpiä parien riidanaiheita. Kun keskustelette avoimesti näistä neljästä rahankäyttöön liittyvästä asiasta, on helpompi olla reilu puolin ja toisin jo reilusti ennen kesää.

OP sosiaalisessa mediassa