Metsän arvo selville yhdestä osoitteesta

Kun metsä on omaa ja talouskäytössä, sen rahallinen arvo tietenkin kiinnostaa. Euromäärät saa nyt selville helpommin kuin koskaan ennen.

Uusi palvelu OPn Metsä on metsävarallisuuden asiantuntijapalvelu, joka auttaa omistajaa huolehtimaan metsästään oikein.

OPn Metsä esittää metsän taloudellisen arvon ja antaa ennusteen arvon muutoksista ja hakkuutuloista tulevina vuosina. Kun palvelun ottaa käyttöön, saa näkyville arvion metsäomaisuuden arvosta. Metsätilan arvo koostuu puuston ja taimikoiden arvosta. Lisäksi palvelu esittää arvion seuraavien 10 vuoden hakkuumahdollisuuksista ja metsänhoidon kustannuksista. Jos omistuksessa on useampia metsätiloja, niistä saa sekä tilakohtaisen arvion että arvion koko metsäomaisuuden arvosta. Samalla käynnillä voi pyytää kätevästi tarjouksen metsävakuutuksesta.

Palvelun esittämät metsätiedot haetaan Metsäkeskuksen tietokannasta. OPn Metsä tuo ne aiempaa helpommin metsänomistajan saataville, ja lisäksi palveluun kuuluu erillinen talousopas ja paljon muutakin tietoa, jonka avulla metsän omistamisesta voi tehdä entistä vaivattomampaa ja myös tuottoisampaa.

Kun omistajalle tarpeellinen metsätieto on yhdessä osoitteessa, ei tietoja tarvitse haalia eri lähteistä ja vertailla palasia keskenään. OPn Metsä täydentää näin OPn metsänomistajien verkkopalvelujen tarjontaa.

Helppo käyttöönotto – turvallinen käyttö

OPn Metsä on skaalautuva verkkosivusto, joka toimii myös mobiililaitteilla. Sitä voi siis käyttää tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Palvelun kehittämisessä on panostettu helppouteen sekä käyttöönottovaiheessa että varsinaisessa käytössä.

Käyttäjän yksityisyyden ja tietoturvan takaa käyttöönotossa vaadittava tunnistautuminen pankin verkkopalvelutunnuksilla. Sen jälkeen käyttäjä luo itselleen henkilökohtaisen salasanan, eli tiedot omasta metsästä säilyvät omina.

Maksuton ja kaikille avoin

OPn Metsä on OPn kehittämä metsänomistajien palvelu, jonka käyttöönotosta ja käytöstä ei veloiteta. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat ottaa palvelun käyttöön. Se siis sopii kaikille metsänomistajille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla tärkeän omaisuutensa arvosta ja muista siihen liittyvistä kysymyksistä.

OPn Metsän voit ottaa käyttöösi osoitteessa op-metsa.fi. Varaa pankkitunnuksesi saataville, sillä tarvitset niitä ensimmäisellä kerralla tunnistautumiseen.

Tuoreimmat
Paras päivä aloittaa sijoittaminen on tänään – laadi sijoittajaprofiilisi nyt verkossa
Paras päivä aloittaa sijoittaminen on tänään – laadi sijoittajaprofiilisi nyt verkossa
Oletko sijoittaja tai kiinnostunut sijoittamisesta? Täytä oma sijoittajaprofiilisi op.fi:ssä. Sijoittajaprofiilin avulla selvitämme, millainen sijoittaja olet ja voimme tarjota juuri sinulle...
Saippuakauppiaaksi alakoulussa? Pikkuyrittäjät-ohjelma opettaa taloustaitoja koululaisille
Saippuakauppiaaksi alakoulussa? Pikkuyrittäjät-ohjelma opettaa taloustaitoja koululaisille
Yrittäjyyskurssit opettavat lapsille ja nuorille paitsi yritteliäisyyttä myös talouden hallintaa ja rahan arvoa.
Näin tunnistat sydänkohtauksen – lievät oireet sekoittuvat joskus närästykseen
Näin tunnistat sydänkohtauksen – lievät oireet sekoittuvat joskus närästykseen
Tiedätkö mistä oireista tunnistat sydänkohtauksen? Sydäninfarktin sattuessa jokainen minuutti on arvokas – näin toimit oikein.
Henkka Hyppönen: "Muutos vaatii itsensä kuuntelua ja emotionaalista hyppyä"
Henkka Hyppönen: "Muutos vaatii itsensä kuuntelua ja emotionaalista hyppyä"
Muutoksen aikaansaaminen vaatii paitsi itsensä kuuntelua, myös ajatusten jakamista muiden kanssa.

OP sosiaalisessa mediassa