Metsän arvo selville yhdestä osoitteesta

Kun metsä on omaa ja talouskäytössä, sen rahallinen arvo tietenkin kiinnostaa. Euromäärät saa nyt selville helpommin kuin koskaan ennen.

Uusi palvelu OPn Metsä on metsävarallisuuden asiantuntijapalvelu, joka auttaa omistajaa huolehtimaan metsästään oikein.

OPn Metsä esittää metsän taloudellisen arvon ja antaa ennusteen arvon muutoksista ja hakkuutuloista tulevina vuosina. Kun palvelun ottaa käyttöön, saa näkyville arvion metsäomaisuuden arvosta. Metsätilan arvo koostuu puuston ja taimikoiden arvosta. Lisäksi palvelu esittää arvion seuraavien 10 vuoden hakkuumahdollisuuksista ja metsänhoidon kustannuksista. Jos omistuksessa on useampia metsätiloja, niistä saa sekä tilakohtaisen arvion että arvion koko metsäomaisuuden arvosta. Samalla käynnillä voi pyytää kätevästi tarjouksen metsävakuutuksesta.

Palvelun esittämät metsätiedot haetaan Metsäkeskuksen tietokannasta. OPn Metsä tuo ne aiempaa helpommin metsänomistajan saataville, ja lisäksi palveluun kuuluu erillinen talousopas ja paljon muutakin tietoa, jonka avulla metsän omistamisesta voi tehdä entistä vaivattomampaa ja myös tuottoisampaa.

Kun omistajalle tarpeellinen metsätieto on yhdessä osoitteessa, ei tietoja tarvitse haalia eri lähteistä ja vertailla palasia keskenään. OPn Metsä täydentää näin OPn metsänomistajien verkkopalvelujen tarjontaa.

Helppo käyttöönotto – turvallinen käyttö

OPn Metsä on skaalautuva verkkosivusto, joka toimii myös mobiililaitteilla. Sitä voi siis käyttää tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Palvelun kehittämisessä on panostettu helppouteen sekä käyttöönottovaiheessa että varsinaisessa käytössä.

Käyttäjän yksityisyyden ja tietoturvan takaa käyttöönotossa vaadittava tunnistautuminen pankin verkkopalvelutunnuksilla. Sen jälkeen käyttäjä luo itselleen henkilökohtaisen salasanan, eli tiedot omasta metsästä säilyvät omina.

Maksuton ja kaikille avoin

OPn Metsä on OPn kehittämä metsänomistajien palvelu, jonka käyttöönotosta ja käytöstä ei veloiteta. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat ottaa palvelun käyttöön. Se siis sopii kaikille metsänomistajille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla tärkeän omaisuutensa arvosta ja muista siihen liittyvistä kysymyksistä.

OPn Metsän voit ottaa käyttöösi osoitteessa op-metsa.fi. Varaa pankkitunnuksesi saataville, sillä tarvitset niitä ensimmäisellä kerralla tunnistautumiseen.

Tuoreimmat
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Vuokratyöfirman perustanut Tommi Hämäläinen haluaa tehdä rakennusalan työnvälityksestä joustavampaa ja läpinäkyvämpää. Tekoäly on mahdollistanut uudenlaisen palvelun kehittämisen, mutta tärkeintä...
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Suunnittelutoimisto Tikka & Talvenheimon luova johtaja Miikka Tikka päätyi yrittäjäksi yli kymmenen vuoden mediatalouran jälkeen.
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Pörssiyhtiöiden osavuosikatsaukset tarjoavat parhaan tiedon yksittäisen yrityksen asioista. OPn osaketutkimusjohtaja Henri Parkkinen kertoo, mitkä tiedot ovat alkaneella tuloskaudella erityisen...
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Mitä tehdä kun bussi kaasuttaa etuajassa pysäkiltä tai sateinen pyörämatka töihin ei houkuta? Tienvarresta voi napata yhteiskäyttöauton, joka tuo joustavuutta liikkumiseen.

OP sosiaalisessa mediassa