Op.median uutiskirje pitää sinut ajan tasalla - osallistu nyt arvontaan!

Tiesitkö, että voit tilata op.median tuoreimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi viikottaisella uutiskirjeellä? Tilaamalla nyt uutiskirjeen voit voittaa 500 euron matkalahjakortin tai lippupaketin elokuviin.

Op.median uutiskirje on helppo tapa saada viikottain parhaat vinkkimme hyvään arkeen, asumiseen, sijoittamiseen ja hyvinvointiin suoraan sähköpostiisi. Yritysasiakkaille sekä maa- ja metsätaloudesta kiinnostuneille tarjoamme omat menestyksessä tukevat sisällöt.

Tilaa uutiskirje tästä. Saat lopuksi vahvistuksen sähköpostiisi tilauksesta, jotta tiedät tilauksen onnistuneen.

Osallistuminen on tehty sinulle helpoksi. Osallistut automaattisesti arvontaan, jos sinulla on voimassa oleva uutiskirjetilaus arvonnan osallistumisajan päättyessä.

op.media - syksyn 2017 uutiskirjekisan säännöt

1 Arvonnan järjestäjä

1.1 Arvonnan järjestää OP Osuuskunta (myöhemmin Järjestäjä).

1.2 Pääasiallisena järjestäjänä toimii

OP Osuuskunta

Y-tunnus 0242522-1

Gebhardinaukio 1, PL 308, 00101 Helsinki

2 Osallistumisaika ja osallistumisoikeus

2.1 Osallistumisaika on 13.9.-31.12.2017. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Järjestäjä pidättää oikeuden pidentää arvonta-aikaa tai keskeyttää kilpailun harkintansa mukaan.

2.2 Arvontaan voivat osallistua Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt (myöhemmin Osallistuja).

2.3 Osallistumisoikeutta ei ole OP Ryhmään kuuluvien yritysten työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

3 Arvontaan osallistuminen

3.1 Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

3.2 Arvontaan osallistutaan tilaamalla op.median uutiskirje osallistumisaikana. Osallistumisajan päätyttyä kaikki uutiskirjeen tilanneet, joilla tilaus on voimassa, osallistuvat automaattisesti arvontaan.

3.3 Osallistuminen on mahdollista yhden kerran osallistumisaikana.

4 Henkilötietojen käyttö

4.1 Henkilötietoja käsitellään rekisteriselosteessa esitetyllä tavalla.

4.1 Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja tiedot hävitetään arvonnan jälkeen.

4.2 Op.median uutiskirjekäyttöä varten pyydetään osallistujalta erillinen lupa.

5 Arvonnan palkinnot, voiton määräytyminen ja palkintojen toimittaminen

5.1 Arvonnan pääpalkintona on 500 eur arvoinen matkalahjakortti (Tjäreborg) sekä 50 Finnkinon elokuvalippupakettia (2 lippua / paketti).

5.2 Pääpalkinnon arvonta suoritetaan arvonta-ajan päättymisen jälkeen.

5.3 Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

5.4 Pääpalkinto toimitetaan sähköpostitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai postitettu palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja.

5.5 Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

5.6 Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

6 Sääntöjen hyväksyminen, voittajien tietojen käyttäminen ja järjestäjän vastuu

6.1 Osallistumalla arvontaan Osallistujat myöntävät Järjestäjälle oikeuden ilmoittaa arvonnan voittajien nimet Järjestäjän Facebook-sivuilla ja op.mediassa ilman eri suostumusta tai korvausta.

6.2 Osallistumalla arvontaan Osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

6.3 Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat antavat tietonsa Järjestäjän hallinnoiman arvonnan käyttöön, eivät Facebookille.

6.4 Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi

Rekisteriseloste

OP sosiaalisessa mediassa