Neljä vinkkiä talousarkeen – listasimme pankkipalveluidesi ominaisuudet, joita et ehkä vielä tiennyt

Joko tunsit nämä OP-mobiilin, op:fin ja OP-Visa-korttisi ominaisuudet? Näillä vinkeillä saat palveluistasi kaiken tehon irti:

1. Ota OP-mobiili tehokäyttöön

Tiesitkö, että OP-mobiililla voit tehdä paljon muutakin kuin maksaa laskuja ja tarkastaa tilisi saldon?

Voit esimerkiksi tarkastella lainatietojasi, seurata kertyneitä OP-bonuksiasi, tehdä ja seurata sijoituksia, korottaa korttisi luottorajaa sekä muuttaa Debit- ja Credit-korttisi turvarajoja lähes reaaliaikaisesti.

OP-mobiilista löytyvä Talouden tasapaino -ominaisuus auttaa ymmärtämään talouttasi. Sen avulla voit seurata kulutustasi, pysyt paremmin kartalla taloudestasi ja pystyt tarvittaessa muuttamaan kulutustottumuksiasi haluamaasi suuntaan.

Mobiiliavaimen avulla kirjaudut sovellukseen ja hyväksyt tapahtumat näppärästi itse valitsemallasi PIN-koodilla. Mobiiliavaimen käyttö on mahdollista OP-mobiilin ja op.fi-palvelun lisäksi myös muissa palveluissa, kuten OmaVero ja Kela sekä verkkomaksujen vahvistamisessa. Mobiiliavaimella vahvistat lisäksi useimmilla korteilla maksettavat ostokset verkossa.

Myös vakuutuksesi näkyvät OP-mobiilissa. Mikäli joudut vahinkotilanteeseen, palvelusta löytyvä Vahinkoapu kertoo, kuinka sinun kannattaa toimia. OP-mobiililla voit myös ilmoittaa sattuneesta vahingosta heti tapahtumapaikalta.

Ja jos joudut käymään lääkärissä reissussa ollessasi, niin löydät OP-mobiilista matkavakuutuskorttisi yhdeksällä eri kielellä.

2. Rahaa säästöön niin, ettei sitä edes huomaa? Kokeile Säästölipasta

Jos säästäminen tuntuu hankalalta aloittaa, testaa Säästölipasta – sen avulla teet säästämisestä automaattista ja motivoivaa. Säästölipas on säästämiseen kannustava tili, jonka avulla voit säästää vaikka lomamatkaa, uutta polkupyörää tai muuta unelmaasi varten.

Voit siirtää jokaisen korttioston yhteydessä lippaaseen automaattisesti haluamasi summan rahaa. Se tarkoittaa sitä, että käyttäessäsi OP:n korttia maksaessasi ostoksia kaupassa, kerrytät samalla rahaa Säästölippaaseen eli säästämiseen tarkoitetulle tilille. Olisiko sinulle sopiva summa vaikkapa kaksi tai viisi euroa per osto?

3. Ota haltuusi kaverille maksaminen pelkän puhelinnumeron avulla

Maksamme nykyisin ostoksiamme yhä useammin mukana kulkevan älypuhelimen avulla. Kun maksaminen tehdään puhelimella tai tabletilla, puhutaan mobiilimaksamisesta.

Jaa vaikka lounaskulut kaverin kanssa, maksa kirppariostoksesi, hanki kimppalahja syntymäpäiväsankarille tai siirrä rahaa puolisolle helposti ilman avainlukua.

Pivolla rahansiirto onnistuu helposti pelkällä puhelinnumerolla – mistä tahansa pankista mihin tahansa pankkiin. Jos olet OP:n tai Nordean asiakas, voit tehdä Pivolla tai OP-mobiililla Siirto-maksuja, jotka ovat perillä heti – kellonajasta tai viikonpäivästä riippumatta.

4. Hyödynnä ilmainen Tuoteturva-vakuutus

Tiesitkö, että Tuoteturva-vakuutus suojaa OP-Visalla tehdyt korttiostokset kommelluksilta puoleksi vuodeksi? Hyödyt tästä osuuspankin omistaja-asiakkaan vakuutusedusta, kun käytät OP-Visa-korttiasi aktiivisesti ostoksilla.

Tuoteturva voi korvata esimerkiksi silloin, kun upouudet silmälasit särkyvät, tuliterä tabletti pudotessaan rikkoontuu tai puhelimen näyttö hajoaa. Omavastuu on 75 euroa ja yksittäisestä esineestä korvataan enintään 2 000 euroa.

Tuoteturva on maksuton vakuutus omistaja-asiakkaalle, jolla on käytössään OP-Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti, OP-Visa Gold, OP-Visa Platinum tai OP-MasterCard -kortti.

Keräsimme yhdelle sivulle turvallisia maksamisen tapoja. Tutustu turvalliseen maksamiseen.

OP sosiaalisessa mediassa