Ilmaisia vakuutuksia ja korotonta maksuaikaa - Listasimme korttisi ominaisuudet, joita et ehkä vielä tiennyt

OP-Visa credit / debit on monipuolinen kortti eivätkä sen käyttötavat rajoitu pelkkään maksamiseen. Tiesitkö jo nämä korttisi ominaisuudet?

1. Voit hyödyntää ilmaisen Tuoteturva-vakuutuksen, jos tuore ostoksesi rikkoutuu tai varastetaan

Tuoteturva on ilmainen vakuutus OP-Visa -korttiostoksille sekä verkossa että kivijalassa, Suomessa ja ulkomailla. Vakuutus on ilmainen ja sen saavat vain OPn omistaja-asiakkaat. Vakuutukseen kuuluvat sekä credit- että debit-ominaisuuksilla tehdyt ehtojen mukaiset hankinnat 180 päivän ajan siitä, kun esine on tullut kortinhaltijan haltuun.

Tuoteturva voi korvata esimerkiksi, jos upouudet silmälasisi särkyvät, tuliterä tabletti pudotessaan rikkoontuu, puhelimen näyttö hajoaa tai vorot vievät uuden telkkarisi. Vakuutuksen omavastuu on 75 euroa.

2. Saat rahat takaisin, jos esimerkiksi matkanjärjestäjä tai lentoyhtiö menee konkurssiin

Mitä tehdä, jos on ostanut matkan tai lennot, ja matkanjärjestäjä tai lentoyhtiö menee konkurssiin? Saat rahasi takaisin, sillä kauppiaan pankki on vastuussa siitä riippumatta, onko maksu tehty credit- vai debit-puolella. Debitillä maksettaessa kortinhaltija saa rahat takaisin, jos tapahtumasta voidaan tehdä ns. ’chargeback’. Siinä on 120 päivän aikaraja.

3. Sinulla on korotonta maksuaikaa

Kun maksat ostoksia korttisi credit-puolelta, saat keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.

4. Älä höylää vaan vilauta – lähimaksaminen on jo valtavirtaa

Joko olet kokeillut korttisi lähimaksuomaisuutta? 70% suomalaisista on. Lähimaksuominaisuudella maksat nopeasti pienet, enintään 25 euron ostokset ilman tunnusluvun näpyttelyä.

5. Voit nostaa kortillasi käteistä muualtakin kuin automaatista

Nosta käteistä kaupan kassalta: OP-Visalla saat käteistä muun muassa K-ryhmän ruokakaupoista, Tokmanneista, R-kioskeilta ja Neste-palveluasemilta. Voit nostaa korttiostoksen yhteydessä käteistä enimmillään 200 euroa.

6. Ostoksesi kerryttävät OP-bonuksia

OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetut ostokset ja OP-Visan käytössä oleva luoton määrä kerryttävät OP-bonuksia. OP-bonuksista on sinulle rahanarvoista hyötyä, sillä bonustilille kertyneitä OP-bonuksia käytetään mm. pankkipalveluihin, vakuutusmaksuihin sekä OP-Kiinteistökeskuksen ja lakipalveluiden palkkioihin.

+ 1. Reissaatko paljon? Harkitse OP-Visa Gold-korttia, siinä on mukana peruuntumisturva

OP-Visa Gold on paras kortti paljon matkustavalle. Kun olet maksanut ulkomaanmatkasi, majoituksesi tai jonkin matkaan liittyvän palvelun - esimerkiksi konserttiliput tai retken - korttisi credit-ominaisuudella, voit perua matkasi mistä syystä tahansa, vaikka työesteen takia. Matkan peruuntumisturva korvaa myös koko perheen yhteisen ulkomaan matkan, kun matka on maksettu kortin luotolla. Korvaus on 75 % matkan, majoituksen ja muiden palveluiden hinnasta.

Hae OP Visa -korttia

Lue myös: Uskallatko lähteä reissuun ilman käteistä?

OP sosiaalisessa mediassa