Salinin perhe sai hybridiauton vuodeksi käyttöönsä

Osuuspankkien edustajiston vaaleissa äänestäneiden kesken arvottiin hybridiauto vuodeksi käyttöön. OP Kausiauton toimittama VW Passat Variant GTE meni OP Janakkalan omistaja-asiakkaan Esa Salinin käyttöön.

Tampereella asuva Salinin perhe; Esa, Katja ja Kerttu; kävi vastaanottamassa auton OP Janakkalan pihalla 7.12.2017. Hymyt olivat herkässä.

– En oikein vieläkään usko, että saan auton käyttööni. En ole juuri koskaan voittanut arvonnoissa mitään, Esa Salin kertoo tunnelmistaan.

Onni kuitenkin potkaisi tällä kertaa yli 300 000 äänestäneen joukosta. Palkinnon rahallinen arvo on noin 16 000 euroa.

Salin työskentelee autoalan opettajana Tampereen seudun ammattiopistossa. Plug-in-hybridiauto kiinnostaa häntä jo työnkin puolesta.

– Olen kerran aikaisemmin kokeillut sähköllä toimivaa Volkswagen Golf’ia. Työpaikallani on myös yksi sähköauto. Odotan innolla, että pääsen hybridi-Passatin rattiin.

Esa Salinilla on ollut aikaisemmin kolme Volkswagenia, joten voittoauton merkkikin on mieluinen. Hän arvelee, että palkintoauton mittariin kertyy vuoden aikana noin 20 000 kilometriä

Janakkalan Tervakoskella syntynyt ja nuoruutensa siellä asunut Esa Salin on ollut OP Janakkalan asiakkaana jo 48 vuotta.

– Äänestin tällä kertaa sähköisesti. Äänestäminen kävi helposti ja palvelu toimi hyvin.

OP Kausiauto toimitti

Voittoauton toimitti OP Kausiauto -palvelu. OP Kausiauto tekee yhteistyötä Suomessa toimivien Europcar-autovuokraamojen kanssa. Kausiautot tulevat Europcar’ilta, joka vastaa myös niiden huoltamisesta.

Valtteri Willström OP Ryhmästä on kehittänyt elokuussa aloittanutta Kausiauto-palvelua.

– Kausiauto on helppo ja hyvä ratkaisu henkilöille, jotka tarvitsevat autoa tilapäisesti käyttöönsä. Minimisopimusaika on yksi kuukausi. Sen jälkeen auton voi palauttaa koska vain itse haluaa, vuorokauden varoitusajalla, Willström kertoo.

OP Kausiautojen hintaan kuuluvat vakuutukset, ympärivuorokautinen tiepalvelu, renkaat ja huollot.

Valittavana on lukuisia henkilöautomalleja sekä paketti- ja kuorma-autoja. Autot toimitetaan asiakkaan kotiovelle vuorokauden sisällä tilauksesta. OP Kausiauto -palvelu kattaa koko valtakunnan. Lisätietoja löytyy osoitteesta op-kausiauto.fi.

Kuvassa: Esa, Katja ja Kerttu Salin (edessä) ottivat voittoauton vastaan Europcar’in Joona Rantaselta (oik.), OP Kausiauton Valtteri Willströmiltä ja OP Janakkalan Mikko Suutarilta.

OP sosiaalisessa mediassa