Millainen on juuri sinun matkavakuutuksesi?

Kun kauan odotettu reissuun lähtö lähenee, ja laukut odottavat jo eteisessä pakattuna, tulee harvemmalla meistä ajatuksiin mahdolliset matkailun kommervenkit. Miten matkassa auttaa uusi räätälöitävä OP Nano -matkavakuutus?

Äkäinen puuskahdus kantautuu laukkuhihnoilta lentokentällä. Samat lastenrattaat, sekä vihreä rinkka pyörivät edessäsi jo neljättä kertaa, eikä omaa laukkua näy missään. Olet sinnikkäästi edelleen toiveikas, mutta viides kierros saa sinut ymmärtämään, ettei laukku ehkä olekaan tulossa.

Muutama tunti paniikkia ja pään pyörittelyä, kuusi espressoa ja kahdeksan puhelua myöhemmin olet kuitenkin järjestänyt viimein laukut saapuvaksi hotellille. Taputat itseäsi olalle hienosta suorituksesta ja vaihdat stressin jälleen lomafiilikseen.

Kelataanpa takaisin. Miten tähän tai vastaavanlaiseen tilanteeseen pitäisi varautua?

Kun kauan odotettu reissuun lähtö lähenee, ja laukut odottavat jo eteisessä pakattuna, tulee harvemmalla meistä ajatuksiin mahdolliset matkailun kommervenkit. Muistettavaa on jo tarpeeksi passien voimassaoloajassa, sekä matkakohteen hotellin nimessä, mutta lisäksi tulee varautua myös siihen, jos matkalla kaikki ei menekään suunnitellusti.

Tässä muutama matkavinkki, joilla vältät turhaa stressiä vahingon sattuessa:

  1. Tallenna lentoyhtiösi tiedot, hätänumero ja kohteen lääkärin tiedot kirjanmerkkeihin
  2. Pakkaa tärkeimmät matkatavarat käsimatkatavaroihin
  3. Varmista että matkavakuutus on voimassa kohteessa

Matkavakuutuksia löytyy laidasta laitaan – kertaluontoista ja pitkäkestoista, isoa ja pientä. Mitä jos sinulla olisikin mahdollisuus tehdä vakuutuksestasi täysin oman näköinen, ilman mitään turhaa ja tarpeetonta? Aika kivan ja simppelin kuuloinen ajatus.

Klikkaapa itsesi sivulle www.op-nano.fi, jonka kautta voit hoitaa kaiken vakuutuksen ottamisesta vahinkoilmoitukseen asti, helposti ja digitaalisesti.

Palvelussa valittavissasi on vakuutus, jonka räätälöiminen omiin tarpeisiin on mahdollista – oli tarkoituksena vakuuttaa koti, tai turvata matkasi.

Matkavakuutuksen rakentaminen onnistuu vaivattomasti. Valittavissasi on matkan myöhästymiseen tai peruuntumiseen liittyvät turvat ja esimerkiksi matkalla tapahtuviin sairastumisiin varautuminen.

Saman verkkosivun kautta onnistut saamaan mm. 100€ pikakorvauksen, mikäli laukkusi eivät ole saapuneet lennon laskeutumisen jälkeen neljään tuntiin. Lisäksi tärkeimmät matkatavarasi ovat vakuutettuna, käväisivätpä ne matkan varrella ties missä väärissä paikoissa.

Kaikki hoituu alusta loppuun digitaalisesti, ja moderniin maailmaan sopivalla tavalla. Vaikka tarjolla onkin matkavakuutusta monenlaiseen tarkoitukseen, ja monenlaisen vahingon varalle, voit sähköisen OP Nanon kautta itse valita, mikä on sinun reissullesi tärkein asia vakuuttaa.

OP Nano Vakuutuksen vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.

Tuoreimmat
”Tulevaisuuden jännittäminen takaa parhaan lopputuloksen” – näin Kivikylän Kotipalvaamosta tuli alansa johtava brändi
”Tulevaisuuden jännittäminen takaa parhaan lopputuloksen” – näin Kivikylän Kotipalvaamosta tuli alansa johtava brändi
Yhden miehen pajasta lähes 300 hengen yritykseksi kasvanut Kivikylän Kotipalvaamo on palkittu useaan otteeseen liha-alan johtavana brändinä Suomessa. Makkaranmuotoisesta myymälästään tunnettu...
Italia palaa vanhoihin tapoihinsa -pitäisikö asuntovelallisen huolestua?
Italia palaa vanhoihin tapoihinsa -pitäisikö asuntovelallisen huolestua?
Italian uuden hallituksen lupauksiin kuuluu veronkevennyksiä ja menojen lisäyksiä, joiden rinnalla Trumpinkin toimet kalpenevat. Pitäisikö tästä huolestua?
OPn valtakunnallisen kuvataidekilpailun teemana keksinnöt – katso täältä kilpailun voittajatyöt
OPn valtakunnallisen kuvataidekilpailun teemana keksinnöt – katso täältä kilpailun voittajatyöt
OPn lasten- ja nuorten kuvataidekilpailu järjestettiin yhteistyössä kuvataideopettajien ja koulujen kanssa Suomessa jo 42. kerran. Kilpailun pääteemana oli ”Keksinnöt muuttavat maailmaamme”....
Istuisitko itse 50 asteen pätsissä? Älä jätä koiraa autoon, vaikka ikkuna olisi auki
Istuisitko itse 50 asteen pätsissä? Älä jätä koiraa autoon, vaikka ikkuna olisi auki
Auton sisälämpötila nousee hetkessä 50 asteeseen ja hellepäivänä jopa 80 asteeseen. Koiraa ei saa jättää tulikuumaan autoon hetkeksikään.

OP sosiaalisessa mediassa