Millainen on juuri sinun matkavakuutuksesi?

Kun kauan odotettu reissuun lähtö lähenee, ja laukut odottavat jo eteisessä pakattuna, tulee harvemmalla meistä ajatuksiin mahdolliset matkailun kommervenkit. Miten matkassa auttaa uusi räätälöitävä OP Nano -matkavakuutus?

Äkäinen puuskahdus kantautuu laukkuhihnoilta lentokentällä. Samat lastenrattaat, sekä vihreä rinkka pyörivät edessäsi jo neljättä kertaa, eikä omaa laukkua näy missään. Olet sinnikkäästi edelleen toiveikas, mutta viides kierros saa sinut ymmärtämään, ettei laukku ehkä olekaan tulossa.

Muutama tunti paniikkia ja pään pyörittelyä, kuusi espressoa ja kahdeksan puhelua myöhemmin olet kuitenkin järjestänyt viimein laukut saapuvaksi hotellille. Taputat itseäsi olalle hienosta suorituksesta ja vaihdat stressin jälleen lomafiilikseen.

Kelataanpa takaisin. Miten tähän tai vastaavanlaiseen tilanteeseen pitäisi varautua?

Kun kauan odotettu reissuun lähtö lähenee, ja laukut odottavat jo eteisessä pakattuna, tulee harvemmalla meistä ajatuksiin mahdolliset matkailun kommervenkit. Muistettavaa on jo tarpeeksi passien voimassaoloajassa, sekä matkakohteen hotellin nimessä, mutta lisäksi tulee varautua myös siihen, jos matkalla kaikki ei menekään suunnitellusti.

Tässä muutama matkavinkki, joilla vältät turhaa stressiä vahingon sattuessa:

  1. Tallenna lentoyhtiösi tiedot, hätänumero ja kohteen lääkärin tiedot kirjanmerkkeihin
  2. Pakkaa tärkeimmät matkatavarat käsimatkatavaroihin
  3. Varmista että matkavakuutus on voimassa kohteessa

Matkavakuutuksia löytyy laidasta laitaan – kertaluontoista ja pitkäkestoista, isoa ja pientä. Mitä jos sinulla olisikin mahdollisuus tehdä vakuutuksestasi täysin oman näköinen, ilman mitään turhaa ja tarpeetonta? Aika kivan ja simppelin kuuloinen ajatus.

Klikkaapa itsesi sivulle www.op-nano.fi, jonka kautta voit hoitaa kaiken vakuutuksen ottamisesta vahinkoilmoitukseen asti, helposti ja digitaalisesti.

Palvelussa valittavissasi on vakuutus, jonka räätälöiminen omiin tarpeisiin on mahdollista – oli tarkoituksena vakuuttaa koti, tai turvata matkasi.

Matkavakuutuksen rakentaminen onnistuu vaivattomasti. Valittavissasi on matkan myöhästymiseen tai peruuntumiseen liittyvät turvat ja esimerkiksi matkalla tapahtuviin sairastumisiin varautuminen.

Saman verkkosivun kautta onnistut saamaan mm. 100€ pikakorvauksen, mikäli laukkusi eivät ole saapuneet lennon laskeutumisen jälkeen neljään tuntiin. Lisäksi tärkeimmät matkatavarasi ovat vakuutettuna, käväisivätpä ne matkan varrella ties missä väärissä paikoissa.

Kaikki hoituu alusta loppuun digitaalisesti, ja moderniin maailmaan sopivalla tavalla. Vaikka tarjolla onkin matkavakuutusta monenlaiseen tarkoitukseen, ja monenlaisen vahingon varalle, voit sähköisen OP Nanon kautta itse valita, mikä on sinun reissullesi tärkein asia vakuuttaa.

OP Nano Vakuutuksen vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.

Tuoreimmat
Mitä väliä, jos opintolainalla bilettää? Nuorten maksuhäiriömerkinnät ovat kasvussa kahdesta syystä
Mitä väliä, jos opintolainalla bilettää? Nuorten maksuhäiriömerkinnät ovat kasvussa kahdesta syystä
Opintolaina voi olla tuottava sijoitus tulevaisuuteen, mutta kaikki lainat eivät sitä ole. Miksi yhä useammalla nuorella aikuisella on maksuhäiriömerkintöjä, ja voisiko asialle tehdä jotain?...
Tilitoimiston valinta voi olla myös arvokysymys
Tilitoimiston valinta voi olla myös arvokysymys
Kahden hengen suunnittelutoimistolle oli tärkeää, että myös tilitoimisto on pieni. Sen sijaan esimerkiksi maantieteellisellä sijainnilla ei ollut väliä, sillä kaiken voi hoitaa digitaalisesti.
Vuosikymmenten vientiponnistelut tuottivat tulosta – ”Vienti on Miilukankaan tärkeä syömähammas tällä hetkellä"
Vuosikymmenten vientiponnistelut tuottivat tulosta – ”Vienti on Miilukankaan tärkeä syömähammas tällä hetkellä"
Vuosikymmenten ponnistelut vientitoiminnan edistämiseksi ovat tehneet raahelaisesta Miilukankaasta kansainvälisen yrityksen.
Kehittyvien markkinoiden helmasynti inflaatio
Kehittyvien markkinoiden helmasynti inflaatio
Kehittyvien talouksien helmasynti on ollut inflaation karkaaminen käsistä nousukauden huipulla. Viimeisen vuosikymmenen aikana keskeinen kehittyviä markkinoita vakauttava tekijä on ollut inflaation...

OP sosiaalisessa mediassa