Kolme simppeliä vinkkiä talousarkeesi

Joko sinulla on nämä niksit hallussasi?

1. Saldoa tsekatakseen ei tarvitse kirjautua verkkopankkiin

Kaikkein nopein ja suoraviivaisin tapa tilin saldon tarkistamiseen on mobiililompakko Pivo, jonne voi kirjautua pääsykoodilla tai sormenjälkitunnistuksella. Näppärää se on myös OP-mobiilin avulla.

2. Pysy kartalla siitä, mihin rahasi menevät

Tiedätkö missä kaupoissa teit eniten korttiostoksia viime kuussa? Unohda excelit - uuden op.fi:n tapahtumavirta kertoo sen ja paljon muuta tiliesi tapahtumista. Näet tulot ja menot sekä ennusteen tulevista samassa näkymässä.

Kulutusta voi seurata kätevästi myös kännykällä Pivon kautta. Pivo lajittelee ostotapahtumat budjetteihin ja kertoo, paljonko olet tehnyt ostoksia esimerkiksi vaatekaupoissa.

3. Käteistä saa muualtakin kuin pankista ja automaatista

Automaattien lisäksi käteistä voi nostaa kauppojen kassoilta. OPn kortilla käteistä saa K-ryhmän ruokakauppojen, Tokmannien, Neste-palveluasemien sekä R-kioskien kassoilta. Kätevästi korttiostoksen yhteydessä toteutettavalla nostolla saat kerralla enimmillään 200 euroa käteistä.

Tuoreimmat
Yrittäjä, muista höllentää tahtia: lue työterveyspsykologin ohjeet lomailuun
Yrittäjä, muista höllentää tahtia: lue työterveyspsykologin ohjeet lomailuun
Lomailu on hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen kannalta tärkeää kaikille. Jos pitkän kesäloman pitäminen tuntuu mahdottomalta, jo lyhyet lomapätkät ja töiden jaksottaminen tuovat kaivattua palautumista.
Unelmana lehmät
Unelmana lehmät
Tällä viikolla yksi isoista unelmistani toteutuu, kun emolehmät saapuvat tilallemme. Vajaa kymmenen vuotta sitten siat lähtivät ja tilamme muuttui kasvinviljelytilaksi. Silloin vanhat sikalat...
Kotoa pois muuttava nuori: ota haltuusi oman talouden selviytymispakkaus
Kotoa pois muuttava nuori: ota haltuusi oman talouden selviytymispakkaus
Kuinka monta pankkikorttia tarvitsen? Perustaisinko tyttö- tai poikaystävän kanssa yhteisen tilin? Onko kotivakuutus pakollinen? Millainen matkavakuutus on hyvä? Ota haltuusi tämä tietopaketti...
Älä heitä tölkkejä luontoon – Vahingot voivat olla tuhoisat
Älä heitä tölkkejä luontoon – Vahingot voivat olla tuhoisat
Pellolle heitetty metallitölkki on naudoille hengenvaarallinen uhka. Nuoren Macy-lehmän kohtalo on vältettävissä viemällä roskat niille kuuluviin paikkoihin.

OP sosiaalisessa mediassa