5 + 1 syytä valita verkkoneuvottelu

Tiesithän, että OPn asiakkaana sinun on mahdollista tavata asiantuntijamme verkkoneuvottelussa? Verkkoneuvottelussa hoidat pankki- ja vakuutusasiasi aivan kuten tavallisessa pankkitapaamisessa: tapaamalla asiantuntijamme verkon välityksellä.

Verkkoneuvottelu kannattaa valita monestakin syystä:

1. Säästät aikaasi ja vaivaasi

Verkossa neuvottelemalla säästät aikaasi. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi pankin konttorille siirtymiseen.

2. Tapaat asiantuntijamme paikasta riippumatta

Verkkoneuvottelussa tapaat asiantuntijamme vaikka kotoa, mökiltä, työpaikalta tai ulkomailta käsin. Saat henkilökohtaista palvelua paikasta riippumatta. Voit olla oman tietokoneesi tai tabletin ääressä kotona tai missä tahansa paikassa, jossa voit rauhassa keskustella pankki- ja vakuutusasioistasi verkkoyhteyden välityksellä.

3. Se on henkilökohtaista

Verkossa käyty neuvottelu on henkilökohtainen, ihan vastaavalla tavalla kuin konttoritapaamisessa. Verkkoneuvottelussa äänen ja kuvan lisäksi pankin asiantuntija voi jakaa erilaisia materiaaleja, tietoja ja dokumentteja, jolloin niitä voi käydä yhdessä läpi.

4. Se on helppoa ja turvallista

Verkkoneuvottelu on helppoa ja turvallista. Varaat vain ajan neuvotteluun ja liityt verkkoneuvotteluun turvallisesti verkkopankin tai OP-mobiilin kautta.

5. Verkkoneuvottelun voi nyt käydä myös OP-mobiilin kautta

OP-mobiilin ja OP-yritysmobiilin verkkoneuvottelu on uusi, selkeä, entistäkin näppärämpi ja helppokäyttöisempi tapa neuvotella verkossa. Kannattaa kokeilla!

+1. Voit voittaa iPhone X -älypuhelimen

Varaa verkkoneuvottelu 1.12.-31.12.2017 välisenä aikana ja voita uusi iPhone X.

Lue lisää ja varaa oma aikasi verkkoneuvotteluun verkosta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Tuoreimmat
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Vuokratyöfirman perustanut Tommi Hämäläinen haluaa tehdä rakennusalan työnvälityksestä joustavampaa ja läpinäkyvämpää. Tekoäly on mahdollistanut uudenlaisen palvelun kehittämisen, mutta tärkeintä...
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Suunnittelutoimisto Tikka & Talvenheimon luova johtaja Miikka Tikka päätyi yrittäjäksi yli kymmenen vuoden mediatalouran jälkeen.
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Pörssiyhtiöiden osavuosikatsaukset tarjoavat parhaan tiedon yksittäisen yrityksen asioista. OPn osaketutkimusjohtaja Henri Parkkinen kertoo, mitkä tiedot ovat alkaneella tuloskaudella erityisen...
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Mitä tehdä kun bussi kaasuttaa etuajassa pysäkiltä tai sateinen pyörämatka töihin ei houkuta? Tienvarresta voi napata yhteiskäyttöauton, joka tuo joustavuutta liikkumiseen.

OP sosiaalisessa mediassa