Raha ja arki

Miten aloittaa sijoittaminen opiskelijabudjetilla?
Mitä aikaisemmin aloitat sijoittamisen, sitä todennäköisemmin voit valita tulevaisuudessa itse, miten paljon töitä teet. Nuoret osakesäästäjät -ryhmän perustajajäsen Jamilla Heiskanen kertoo, mikä...
”Olimme tavallinen, mutta emme kovin tiivis perhe”
Lomamatkat yhdistivät Maika Vuoren perhettä, mutta ilon löytäminen arjessa oli vaikeaa. Lopulta ero tuntui väistämättömältä.
Au pair Suomeen – näin palkkaat lastenhoitajan
Kaipaatko lastenhoitajaa ja apulaista kevyisiin arjen kotitöihin? Au pairin palkkaaminen helpottaa lapsiperheen arkea. Huomioi nämä, jos harkitset au pairia.
Haluatko tuotteet kaupaksi Facebook-kirppiksellä? Parilla simppelillä vinkillä pääset jo pitkälle
Suomi on kirpputorikansaa, mutta kaupankäynti on siirtynyt tunkkaisista kirpputoreista sosiaaliseen mediaan. Facebookissa käydään nykyään kauppaa ammattimaisesti ja suosituimmissa kaupparyhmissä on...
Turvaa itsesi, metsäsi ja yrityksesi tulevaisuus edunvalvontavaltakirjalla
Edunvalvontavaltuutus auttaa jatkamaan esimerkiksi metsänhoitoa, yritystoimintaa tai terveydenhoitoa silloin, kun omistaja ei enää voi vastata niistä itse.
Sorruitko taas ostamaan jotain turhaa?
Säästäminen on tavoitteesi, mutta tulit jälleen kerran hankkineeksi jotain, jota et varsinaisesti tarvitse? Asiantuntijan vinkeillä taltutat shoppailijan sudenkuopat.
Lompakko kesäkuntoon - automatisoi säästämisesi
Ota palkkapäivänä nämä viisi helppoa askelta, niin kerrytät säästöjä automaattisesti. Lopuilla rahoilla voitkin sitten nauttia elämästä.
Silmälasit maksavat edullisimmillaan pari kymppiä – Onko niistä mihinkään?
Kun brittiläinen Specsavers tuli Suomen optikkomarkkinoille 2007, syttyi pohjolassa rillisota. Kilpailu asiakkaista on johtanut siihen, että kakkuloiden hinnat on painettu alas ja mainokset...
Talviale alkaa – 5 vinkkiä alennusmyynteihin
Syksyn hutivärit sekä Asos, Etsy ja muut kokeilemisen arvoiset verkkokaupat – tiedätkö tämän vuodenvaihteen alennusmyynneistä?
Tulisitko toimeen alle puolella palkastasi?
Nykylaskelmien mukaan 30–40-vuotiaiden työeläke on 40–50 prosenttia koko työuran keskipalkasta. Riittääkö se sinulle? Jos ei, niin varaudu asiaan hyvissä ajoin näin.
Mitä harrastukset maksavat? Talousvertailussa kaksi lapsiperhettä
Joka ilta jäähallilla tai kerran viikossa partiossa – Ruonakosken ja Visurin perheet pitivät kirjaa siitä, paljonko lasten harrastukset veivät rahaa vuodessa.
Töitä eläkkeellä? Näin ansiotulo vaikuttaa eläkkeen määrään
Vieläkö tekisi mieli jatkaa hommia, vaikka eläkeikä lähestyy? Mikä ettei – työnteko eläkkeellä ei pienennä vanhuuseläkkeen määrää, ja kerrytät itsellesi lisää eläkettä.
Onko Papu seuraava Marimekko?
Suomalaisella vähittäiskaupalla on mennyt pitkään huonosti. Oikealla asenteella pieni voi saavuttaa kuitenkin paikkansa menestystrendien joukossa. Sellaiseksi haluaa myös Papu Design.
Mobiilimaksaminen korvaa keräyslippaan – 4 modernia tapaa lahjoittaa hyväntekeväisyyteen
Ihmiset kantavat mukanaan yhä vähemmän käteistä. Halu lahjoittaa hyväntekeväisyyteen on kuitenkin säilynyt ennallaan. Kadulla seisovalle lipaskerääjälle on nopea ojentaa lahjoituksensa ohi...

OP sosiaalisessa mediassa