Raha ja arki

Maksullinen korkokatto vai turvaa säästöistä? Löydä sinulle sopivin tapa varautua korkojen nousuun
Asuntolainan viitekorko on ollut vuosia poikkeuksellisen matalalla. Näillä neljällä tavalla lainanmaksaja voi varautua jossain vaiheessa edessä olevaan nousuun.
Mikä ihmeen MiFID II ja miten se vaikuttaa säästämisen ja sijoittamisen asiointiisi?
Uuden sääntelyn voimaantulon tarkoituksena on asiakkaan etu: parantaa sijoittajan suojaa koko toimialalla. Toimintatapamme OPssa ovat laajalti uuden sääntelyn mukaisia jo nykyisin.
Luomua vai tarjoustuotteita? Näin kahden perheen erilaiset valinnat näkyvät kauppalaskussa
Helsinkiläinen Jenni Villa ja Tamperelainen Nelli Pirhonen perheineen pitivät kirjaa ruokamenoistaan. Molemmat yllättyivät siitä, kuinka paljon syömiseen meni rahaa.
Kuuntele ja anna kokeilla – näin valitset lapselle sopivan harrastuksen
Parhaimmillaan harrastukset rikastuttavat koko perheen arkea. Mistä tietää, mikä on sopiva laji – ja mitä tehdä, jos lapsi kyllästyy?
Nämä raha-asiat on hoidettava, kun läheinen kuolee
Surun keskellä käytännön asioiden järjesteleminen tuntuu usein raskaalta. Muistilista hoidettavista raha-asioista auttaa menehtyneen omaisia.
Joskus riski kannattaa ‒ yhä useampi pk-yrittäjä vaurastuu tällä kikalla
Sijoittaminen on mahdollista jokaiselle pk-yrittäjälle. Lisätuotot voi käyttää esimerkiksi investointeihin.
Apua, tarvitsen lastenhoitajan! Mutta mistä ja miten ihmeessä maksan palkan?
Kipeä lapsi ja tiukka työaikataulu, hääjuhlat ilman lapsivieraita ja parisuhdettakin pitäisi ehtiä hoitaa - syitä tilapäiseen lastenhoitoapuun on monia, mutta mistä ja miten sitä saisi? Kysyimme...
Kaipaatko aurinkoa? Listasimme 5 lämmintä lomakohdetta, joihin saa vielä matkoja syyslomalle
Viileän kesän jättämää lämpövajausta voi paikata näissä viime hetken lomakohteissa.
Aaltojen perässä Balille – surffari elää 500 eurolla kuussa
Balilla talvehtivan Ville Kasarin jokaiseen työpäivään kuuluu pieni pala lomaa, kun hän nappaa surffilaudan kainaloonsa ja suuntaa aalloille. Hyvällä suunnittelulla Indonesiassa elää huomattavasti...
Op.median uutiskirje pitää sinut ajan tasalla - osallistu nyt arvontaan!
Tiesitkö, että voit tilata op.median tuoreimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi viikottaisella uutiskirjeellä? Tilaamalla nyt uutiskirjeen voit voittaa 500 euron matkalahjakortin tai lippupaketin...
Pihassa kaksi autoa vai kahdeksan pyörää? Tämän verran kaksi eri tavoin kulkevaa lapsiperhettä maksaa liikkumisesta
Autosta kokonaan luopuminen rauhoitti oululaisen Erika Tauben perheen arjen, helsinkiläisillä Tuomisilla on enemmän yhteistä aikaa kahden auton ansiosta.
Oletko sinäkin aina pessyt ikkunasi väärin? Tässä simppeli vinkki
Kuinka päästä eroon kammottavista raidoista, jotka aina tuppaavat jäämään ikkunoihin pesun jäljiltä? Kysyimme Facebook-tykkääjiemme parhaat vinkit ikkunanpesuun.
Miten koriksella tienaa Suomessa? Ex-koripalloammattilainen kertoo
Suomalainen koripallo on raivannut pikavauhtia tiensä suomalaisten penkkiurheilijoiden sydämeen. Koripallon EM-kisoissa vakuuttavasti esiintynyt Susijengi on aiheuttanut paikoin jopa hurmosta....
Mobiililompakko helpottaa kirppisten myyjiä ja ostajia – VertaaEnsin.fi: Pivo monipuolisin maksusovellus
Kesä tuo mukanaan ihanat pihakirppikset. Tällöin kansalaiset valtaavat kotipihat, kadut sekä puistot ja muuttavat koko kaupungin suureksi kirpputoriksi.