Asuntosijoittaminen

Ruotsissa muhii asuntokupla – seuraako Suomi perässä?
Naapurimaamme asuntomarkkinat ovat puhuttaneet jo muutaman vuoden ajan. Asuntokuplan puhkeamista on ennustettu Ruotsiin jo pidempään, mutta onko vastaavasta merkkejä meillä?
6 vinkkiä, joilla saat vanhan asuntosi kaupaksi
Pitääkö keittiö tai kylpyhuone remontoida, jotta vanha asunto menisi kaupaksi? Tuskin, mutta pieni ehostus on paikallaan. Asiantuntija kertoo, mitä muuta vanhojen asuntojen ostajat arvostavat.
Velkavipu, uudiskohde ja vuokratuotto – seitsemän ohjetta aloittelevalle asuntosijoittajalle
Sijoitusasunto vaatii usein enemmän aikaa kuin rahaa. Nämä asiat kannattaa tietää, ennen kuin ryhtyy asuntosijoittajaksi.
”Suhtaudun vuokralaisiini asiakkaina”
Pieni perintö auttoi lastentarhanopettaja Tiina Stenvallin asuntosijoittajaksi. Hänen mielestään asuntoihin sijoittaminen sopii melkein kenelle vain.
Mietitkö sijoitusasunnon ostamista? Näillä vinkeillä teet hyvän sijoituksen
Tämä lista auttaa välttämään aloittelevan asuntosijoittajan yleisimmät virheet.
Miten käy taloyhtiölainan, kun korot nousevat?
Korkojen nousuun varautuminen on ollut kuluneen vuoden aikana esillä mediassa aktiivisesti – eikä aihe ole uusi tässäkään foorumissa. Syy tälle on se, että talous ja pitkät korot ovat jo lähteneet...
Omakotitalon kuntokartoitus – älä mene halpaan
Hyvin tehty omakotitalon kuntokartoitus voi ennaltaehkäistä monia ongelmia, mutta talon piileviä vikoja sekään ei paljasta. Toisaalta kotisi uusi omistaja ei voi vaatia sinulta jälkikäteen...
Näin stailaat kotisi myyntikuntoon
Oletko myymässä kotiasi? Poimi sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykösen vinkit helppoon ja edulliseen stailaukseen, joka korostaa kotisi parhaita puolia.
Taviksesta Talousneroksi – Asuntosijoittajan kämpät takovat rahaa
Kolmikymppisen Tuomas Vappulan kävellessä sisään Töölöläiskahvilaan ei uskoisi, että kyseessä on menestynyt asuntosijoittaja. Hän on pukeutunut rennosti farkkuihin, hupulliseen takkiin ja mustaan...

OP sosiaalisessa mediassa