Kesätöitä nuorille OP Turun Seudun piikkiin

OP Turun Seudun toimialueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset voivat myös ensi kesänä palkata 15–17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP Turun Seudun piikkiin. Pankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 500 euroa/nuori. Yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun sekä lisäksi lakisääteiset kulut.

OP Turun Seutu edistää tänäkin vuonna nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista kesätyölahjoituksen avulla. Tuellamme toimialueemme (Turku, Kaarina, Lieto, Naantali, Parainen, Raisio, Rusko ja Vehmaa) yleishyödylliset yhdistykset voivat tarjota 50:lle 15-17-vuotiaalle nuorelle kesätyöpaikan kesällä 2018.

Yhdistysten hakuaika 3.-19.3.2018

Pankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 500 euroa/nuori, mutta yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun sekä lisäksi lakisääteiset kulut. Yhdistys, kuten urheiluseura, kylä-, luonnonseuojelu- tai vanhainkotiyhdistys, voi palkata nuoren esimerkiksi kesäkerhon apuohjaajaksi, kahvitukseen ja lipunmyyntiin tai vaikkapa hoito- ja kunnossapitotoimiin.

Yhdistyksen tulee jättää hakemuksensa viimeistään 19.3.2018. Hakemukseen on täytettävä yhdistyksen toimintaperiaate, tarjotun kesätyön ajankohta (ajoituttava kesä-elokuulle) ja tehtävänkuvaus.

OP Turun Seudun toimikunta valitsee yhdistykset, joille tuki myönnetään. Valinnasta ilmoitetaan yhdistyksille 23.3.

Yhdistyksen edustaja, täytä hakemus 19.3. mennessä tästä.

Nuoret hakevat paikkoja 4.-22.4.2018

Yhdistysten tarjoamat nuorten kesätyöpaikat löytyvät 4.4. alkaen OP Turun Seudun nettisivuilta op.fi/turunseutu.

Nuori voi hakea haluamaansa kesätyöpaikkaa lähettämällä vapaamuotoisen työhakemuksen suoraan yhdistykseen. Hakuaika päättyy 22.4. Yhdistys haastattelee ja valitsee kesätyöntekijänsä 6.5. mennessä.

OP sosiaalisessa mediassa