BLOGI Infossa kanssamme

Hyvää päivää lukijat. Me olemme Anni-Eevi ja Ella, OP Turun Seudun Maariankadun infosta tutut kasvot. Olemme täällä jokaista asiakasta varten, valmiina auttamaan parhaamme mukaan.

Päivät infossa alkavat hyvällä ja positiivisella fiiliksellä. On kivaa tulla töihin aamuisin, kun tietää että vastassa on maailman parhaimmat työkaverit. Jos sattuu jonain aamuna nousemaan väärällä jalalla, niin työkaverit tsemppaavat ja saavat päivän tuntumaan niin paljon paremmalta.

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme infossa on toivottaa asiakkaamme suurella lämmöllä tervetulleiksi asioimaan asiantuntevan henkilökuntamme kanssa. Mutta ei meidän työmme suinkaan vain tähän rajoitu. Haluamme myös parhaamme mukaan auttaa asiakkaita heidän päivittäisten raha-asioiden parissa. Tähän sisältyy muun muassa korttien ja verkkopalvelujen mahdollisten ongelmien selvitystä, tiliasioissa auttamista ja myös hieman pidempää selvitystä vaativien ongelmien käsittelyä. Me annamme myös mielellämme apua ja opastusta verkkopalvelun käytön kanssa.

Tavoitteenamme on, että asiakas saisi apua ongelmiinsa sekä tarpeisiinsa yhdellä käyntikerralla. Jos se ei ole jostain syystä mahdollista, me etsimme asiakkaan kanssa yhdessä mahdollisimman toimivan ratkaisun ongelman selvittämiseksi. Se, että asiakas lähtee tyytyväisenä ja iloisena saamastaan palvelusta on meille kullan arvoista. Työn haastavana puolena on varmasti kaikille tuttu ajoittainen kiire. Tämän takia emme aina pysty palvelemaan asiakkaita niin laaja-alaisesti kuin toivoisimme. Onneksi pitkää pinnaa löytyy infotiskin molemmilta puolilta!

Haluamme yhdessä luoda infosta paikan, jossa asiakas huomataan ja hänen asiastaan välitetään. Näin toivomme välittävän asiakkaalle sellaisen fiiliksen, että info on paikka, johon hänen on aina helppo tulla pyytämään apua ja neuvoja. Asiakkailta saatu palaute hyvin tehdystä työstä ja iloisesta palvelusta lämmittää aina mieltä <3

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

<3: Ella Viitanen ja Anni-Eevi Koivunen

Asiakasneuvojat

OP Turun Seutu

Kirjoittajina toimivat 22-vuotiaat iloa pursuavat OP:laiset, joiden tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta jokaisella asiakaskohtaamisella.

OP sosiaalisessa mediassa