Oopperan maailmantähti Karita Mattila syyskuussa 2020 Kuopion Musiikkikeskuksessa!

Syyskuussa 2020 Karita Mattila esiintyy kahdessa konsertissa Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kuopion kaupunginorkesterin kanssa hän tulkitsee Jean Sibeliuksen rakastettuja yksinlauluja. Konsertin johtaa ylikapellimestari Jaakko Kuusisto, joka myös laatii lauluihin uudet orkesterisovitukset. Omistaja-asiakkaat pääsevät nauttimaan etuhintaan 4.9. konsertista.

Oopperatähti Karita Mattila on menestyksekkään uransa aikana esiintynyt maailman merkittävimmissä konserttitaloissa ja oopperaproduktioissa. Rakastettu laulajatar on edelleen yksi kysytyimmistä dramaattisista sopraanoista maailmassa.

Tänä vuonna 60-vuotisjuhliaan viettävän Karita Mattilan ikoninen ura käynnistyi lähes 40 vuotta sitten voitetuista Lappeenrannan ja Cardiffin laulukilpailuista. Karita Mattilan häikäisevä karisma ja voimakas lavailmaisu etsivät vertaistaan.

Erikoisetu omistaja-asiakkaille 4.9. konserttiin

Kuopiossa Karita Mattilan upeista tulkinnoista saadaan nauttia kahdessa konsertissa: torstaina 3.9. ja perjantaina 4.9. Perjantain konsertti on myös Kuopion Musiikkikeskuksen 35-vuotisjuhlakonsertti. Pankin omistaja-asiakkaat ovat oikeutettuja etuhintaan perjantain 4.9. konserttiin, etuhintaiset liput 40 € (Huom! To 3.9. konsertin liput ja pe 4.9. normaalihintaiset liput: 55 / 45 €).

Etuhintaiset omistaja-asiakkaiden liput voi lunastus Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginteatterin lippukassalta, Kuopio Infosta sekä Kuopion Sokokselta ja muista valtakunnallisen Lippupisteen myyntipisteistä sekä osoitteesta www.lippu.fi. Edun saa esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Lisätietoja konsertista sekä Kuopion kaupunginorkesterin ohjelmistosta osoitteista www.kuopionkaupunginorkesteri.fi sekä www.kuopionmusiikkikeskus.fi

Tutustu Kuopion Musiikkikeskuksen konserttitarjontaan

Lunasta omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput Karita Mattilan konserttiin lippu.fistä

Tutustu muihin OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaiden etuihin

Kuva: Marica Rosengard

OP sosiaalisessa mediassa