Hauska auttaa – tule mukaan Nenäpäiväilemään!

Nenäpäivä-kampanjan järjestää Nenäpäivä-säätiö, joka toimii kampanjatoimistona yhdeksälle järjestölle. Nenäpäivä auttaa maailman lapsia hankkien varoja yhdeksän järjestön pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin. Nenäpäivän keräystuotolla järjestöt edistävät lasten koulutusta ja turvaa, vahvistavat perheiden ja yhteisöjen asemaa sekä tekevät työtä lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Tänä vuonna Nenäpäivää vietetään 9.11.2018.

Lipaskeräys on katukuvassa näkyvä ja myös keräyksessä tuntuva osa Nenäpäivää. Lipaskeräykseen osallistuu Kuopiossa tänäkin vuonna useita kymmeniä vapaaehtoisia lipaskerääjiä.

-Vapaaehtoiset lipaskerääjät ovat varsinaiset tuloksentekijät täällä maakuntien kampanjoissa, sillä suurin osa taloudellisesta tuesta täällä tulee lipaskeräyksestä, kertoo Leena Helle, Kuopion vapaaehtoisten Nenäjoukkojen Nenäkoordinaattori Suomen lähetysseurasta.

-Kuopiossa meillä on onneksi monia uskollisia kerääjiä, jotka ovat mukana joka vuosi, mutta myös uusia tarvitaan! Tänäkin vuonna tarvetta olisi vielä useammille lipaskerääjille, Leena jatkaa.

Vapaaehtoiseksi lipaskerääjäksi voit ilmoittautua mukaan myös Hiiop100.fi-sivulla perjantaiksi 9.11. tai lauantaiksi 10.11. Lipaskeräyksen lisäksi Kuopion vapaaehtoiset Nenäjoukot ja yhteistyöyritykset järjestävät perjantaina ja lauantaina monenlaista tapahtumaa Kuopion keskustassa. Vapaaehtoiset Nenäjoukot ja OP Pohjois-Savo kutsuu asiakkaat mukaan Kuopion konttorille Nenäpäiväkahville pe 9.11. klo 13-15.30. Kauppa- ja viihdekeskus Minnassa perjantaina ja lauantaina on tapahtumia aikuisille ja lapsille, luvassa on mm. muotishow, tanssiesityksiä ja musiikkia. Illalla Nenäpäivä-joukot kannustavat kaikkia osallistumaan Nenäpäivä-lähetyksiin järjestämällä Nenäpäivän kotikatsomon eli Nenäkatsomon. Kuopiossa yhteinen Nenäkatsomo järjestetään myös Ale pupissa klo 19 alkaen.

-Tarkempi ohjelma löytyy esim. Kuopion Nenäpäivän FB-sivulta. Nenäpäivä on kaikkien yhteinen juttu ja voit osallistua siihen sinulle sopivalla tavalla ja hyvällä mielellä - hauska auttaa! Leena kutsuu mukaan.

OP Pohjois-Savo lahjoittaa 5.-9.11. välisenä aikana 10 euroa jokaisesta uudesta omistaja-asiakkaasta Nenäpäivä-keräykseen. Osuuspankkien ja OP:laisten kanssa lahjoittaa voi myös nettilippaaseen ja tekstiviestillä (nenapaiva.fi/op) tai näppärästi Pivolla. Lahjoituksen lisäksi järjestämme vapaaehtoisten Kuopion Nenäjoukkojen kanssa Nenäpäiväkahvit Kuopion konttorin pankkisalissa perjantaina 9.11. klo 13.00-15.30. Pankki tarjoaa kahvit ja jokainen voi maksaa vapaaehtoisen kahvimaksun suoraan Nenäpäivä-keräykseen.

Kirjoittaja: Leila Väyrynen, OP Pohjois-Savo

@LeilaVayrynen

OP sosiaalisessa mediassa