Työtä perheiden hyväksi MLL:n Tornion osastossa

Aino Pohjanen ja Pauliina Hirsivaara tekevät molemmat aktiivisesti vapaaehtoistyötä Mannerheimin lastensuojeluliiton Tornion osastossa paitsi tapahtumissa myös hallitustyössä. Tänä vuonna Mannerheimin lastensuojeluliitto viettää 100-vuotis juhlavuottaan, jota toivottavasti päästään korona-pandemiasta huolimatta juhlimaan syksyllä yhteisen tapahtuman merkeissä yhdessä Meri-Lapin alueen yhdistysten kanssa.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Tornion yhdistyksen toiminta perustuu sekä tapahtumiin että aktiiviseen säännölliseen toimintaan alueen lapsiperheille. Lastensuojeluliitto järjestää iltaperhekahviloita Perheiden talolla, muskareita sekä kesäisin nuorten ylläpitämänä perheleikkipuistoa Uitonrannassa, jossa on ohjattua toimintaa vanhempiensa kanssa paikalle tuleville lapsille.

Säännöllisen toiminnan lisäksi järjestetään perheille tapahtumia, kuten esimerkiksi teatteriesityksiä, lastenkonsertteja ja kirppiksiä, joihin on edullista tai ilmaista osallistua. – Meille on tärkeää järjestää toimintaa, johon perheet pääsevät helposti mukaan, Tornion osaston hallituksen puheenjohtaja Aino Pohjanen kertoo.

Mukaan osallistumaan tai vapaaehtoiseksi

Mannerheimin lastensuojeluliiton Tornion osaston toimintaan voi osallistua perheenä, tai sitten voi tulla mukaan vapaaehtoiseksi joko satunnaisesti tapahtumiin tai toimintoihin tai ihan säännölliseen hallitustyöhön. Lisätietoa saa MLL Tornion osaston netti- tai facebook -sivulta.

OP Tornio lahjoitti taidehuutokauppansa tuoton hyväntekeväisyyteen. Huutokaupan tuotosta 3000 euroa lahjoitettiin MLL:n Tornion osastolle.

OP sosiaalisessa mediassa