Pankki- ja vakuutuspalvelua klo 8 - 20!

OP Länsi-Uusimaa laajentaa palveluaikaansa ja jatkossa on mahdollista asioida pankki- ja vakuutusasioissa arkisin klo 8 - 20.

  • Haluamme olla asiakkaidemme saatavilla silloin, kun heille parhaiten sopii. Helpotamme asiakkaidemme arkea, sillä esimerkiksi lainaneuvottelun voi käydä aamulla klo - vaikkapa kotisohvalta tai konttoritapaamisessa, kertoo pankinjohtaja Sanna Sarelius.

OP Länsi-Uusimaan konttorit (Karkkila, Nummela, Lohja, Kirkkonummi) ovat tuttuun tapaan avoinna ma-pe klo 10-16.30. Sen rinnalla on mahdollista varata aika laina-, sijoitus- tai vakuutusneuvotteluun klo 8.00 - 20.00 välille. Neuvottelu on mahdollista käydä kotisohvalta verkkoneuvotteluna, puhelinneuvotteluna tai konttorineuvotteluna.

Varaa aika www.op.fi > ajanvaraus ja tule laina-, sijoitus- tai vakuutusneuvotteluun silloin kun sinulle parhaiten sopii! Kassapalvelumme ovat avoinna klo 10.00 - 16.30. Pankki- ja vakuutusasiat hoituvat myös puhelimitse aamuvarhaisesta iltamyöhään, arkisin klo 8 - 22. Soita numeroon 010 254 5205! OP.fi -palvelussa ja OP-mobiilissa hoidat pankki- ja vakuutusasiasi vuorokaudenajasta riippumatta.

LÄNSI-UUDENMAAN OSUUSPANKKI

Yhdessä hyvä tulee.

OP sosiaalisessa mediassa