OP-yritysmobiili taloustyökaluksi – säästä aikaa!

Anna Huhta OP Länsi-Uusimaasta kannustaa: Enää ei tarvitse miettiä missä välissä hoidat yrityksen laskutuksen tai laskujen maksun kun käytät OP-yritysmobiilia

  • OP-yritysmobiililla hoidat yrityksesi talouden. OP-yritysmobiili on yrityksille tarkoitettu mobiilisovellus, yrittäjän arjen kumppani. Voit käyttää sitä turvallisesti ja näppärästi joko älypuhelimellasi tai tabletillasi. Tärkeimmät palvelut kulkevat mukanasi koko ajan ja talousasiat tulevat hoidetuksi ajallaan. Voit myös hoitaa sijoituksiasi milloin sinulle parhaiten sopii, kertoo myyntipäällikkö Anna Huhta OP Länsi-Uusimaasta.

OP-yritysmobiili on yrittäjälle todellinen arjen kumppani, se helpottaa työtä monin tavoin ja säästää yrittäjän kiireistä aikaa. Ja taloudenhoito on mahdollista sieltä missä itse on, puhelimitse vaikka tehdashallista. OP-yritysmobiili on monipuolinen: esimerkiksi on mahdollista hyväksyä saapuneet e-laskut sekä tarkastella yrityksen tilien saldoja reaaliajassa, nähdä omat sijoitukset, ostaa ja myydä rahastoja sekä seurata rahastotoimeksiantoja. OP-yritysmobiilia käytetään yhä enemmän yrityksen OP-verkkopalvelun sijaan.

  • OP-yritysmobiililla voi käyttää samaa laskutuspalvelua kuin op.fi-palvelussa: voit tehdä verkkopalvelussa aloitetun laskun loppuun OP-yritysmobiilissa sekä seurata laskusaatavia milloin ja missä vain. OP-yritysmobiili tarjoaa lisäksi mahdollisuuden lähettää asiakkaille muistutus- ja hyvityslaskuja. Saat myös kätevästi koostettua aineiston kirjanpitäjälle. On mahdollista tarkastella yrityksen luottoja ja hakea yritykselle rahoitusta. Vahinkoapu auttaa vahingon sattuessa. Verkkoneuvottelun kautta voi keskustella asiantuntijamme kanssa, OP-yritysmobiilista löytyy siis runsaasti apua yrittäjälle, iloitsee Anna Huhta.

Mobiiliavain tuo tunnusluvut puhelimeen - vahvista tapahtumat ilman avainlukulistaa

OP-yritysmobiiliin nyt saatavissa mobiiliavain, joka entisestään helpottaa yrityksen talous- ja pankkiasioiden hoitoa.

Mobiiliavain on OP-mobiilissa sekä OP-yritysmobiilissa oleva vahvistusväline. Voit hyväksyä PIN-koodilla OP-mobiilissa tapahtumat, jotka aikaisemmin ovat vaatineet avainlukulistaa. Mobiiliavaimen PIN-koodi on 4-8 numeroa pitkä ja voit valita sen itse. Mobiiliavaimen käyttö on turvallista, sillä se liitetään aina omaan laitteeseesi. Näin ollen koodia ei voi väärinkäyttää muilla laitteilla.

Me OP Länsi-Uusimaan asiantuntijat kerromme mielellämme lisää OP-yritysmobiilista ja kokonaisvaltaisista ratkaisuista yrittäjille. Tervetuloa juttusillemme, huikkaa Anna Huhta.

www.op.fi/ajanvaraus

0100 05151

OP sosiaalisessa mediassa