OP Länsi-Uusimaa tukee lasten ja nuorten hyvinvointia 30 000 eurolla

OP Länsi-Uusimaa paikallisten yhdistysten ja seurojen tukena - tukisumma jälleen 30.000 euroa

  • OP Länsi-Uusimaalla on pitkä tausta oman paikkakuntansa toiminnan, myös harrastustoiminnan tukemisessa. Erityisesti haluamme ohjata tukeamme lapsille ja nuorille. On tärkeää luoda heille turvallinen ja kehittävä kasvuympäristö sekä harrastusmahdollisuuksia. Haluamme toimia yhteistyössä alueemme aktiivisten toimijoiden kanssa ja samalla tukea heidän arvokasta työtään. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on tärkeää meillekin, kertoo markkinointiasiantuntija Tiina Tenlenius OP Länsi-Uusimaasta.

OP on asiakkaidensa omistama ja OPlla on tehtävänsä omistaja-asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä taloudellisen menestyksen ja hyvinvoinnin turvaamisessa. On tärkeää yhdessä saada aikaan yhteiskunnallisesti merkittäviä ja alueellisesti vaikuttavia tekoja. Viime vuonna OPn Hiiop-vapaaehtoistyöhankkeen kautta useat paikalliset seurat ja yhdistykset saivat apujoukkoja tapahtumiinsa ja tekemiseensä, ja halukkaat vapaaehtoiset tarjosivat auttavia käsiä. Myös lasten ja nuorten kuvataidekilpailu tai vaikkapa Hippo-kisat ovat perheissä tuttuja jo monelta vuosikymmeneltä.

Tuki yhdistyksille v. 2018 jälleen 30.000 euroa

OP Länsi-Uudenmaan toimialueella (Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Siuntio ja Vihti) toimivat yhdistykset voivat hakea tukea toimintaansa, joka tähtää eri-ikäisten lasten ja nuorten hyvinvointiin. Pankki tukee toimialueen yhdistyksiä vuonna 2018 yhteensä 30 000 eurolla, summa tulee jakautumaan tukea saavien yhdistysten kesken.

  • Nyt kannattaa hakea tukea! Viime vuonna tukea sai 49 yhdistystä tai seuraa. Tukea voi hakea esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, lasten ja nuorten urheilu- ja kulttuuritoimintaan tai muuhun edellä mainittua kohderyhmää tukevaan yleishyödylliseen toimintaan. Hakuaika yhdistyksille on 8.1.-2.2.2018 ja mukaan voi ilmoittautua linkin www.lyyti.in/hyvakiertamaan2018 kautta. Tuen saavien yhdistysten valintaan vaikuttavat mm. yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja toiminnan laatu sekä kohderyhmän määrä, tiivistää Tiina Tenlenius.

Tuen saaville yhdistyksille ja seuroille ilmoitetaan valinnasta helmikuun aikana.

Hiiop100.fi -sivustolla vapaaehtoistyön välitystä

Seurat ja yhdistykset voivat edelleen saada vapaaehtoisia omaan toimintaansa OPn Hiiop100.fi -sivuston kautta. Seura voi ilmoittaa Hiiop100.fi-sivustolla vapaaehtoistehtävän, jota on järjestämässä ja etsiä apukäsiä mukaan vapaaehtoistoimintaan. Ja myös itselleen sopivinta vapaaehtoistehtävää voi etsiä sivustolla teeman, paikan tai ajankohdan mukaan.

OP sosiaalisessa mediassa