Omistaja-asiakkaan edut harrastuksiin – kokeile rohkeasti jotain uutta!

Syksyn aikana moni on taas palannut tuttujen harrastusten pariin saadakseen ryhtiä ja energiaa arkeen. Hyvinvointia tutkitusti edistävät niin kulttuurin parissa vietetyt hetket kuin liikunta-aktiviteetitkin. Esimerkiksi Jyvässeudulla tarjontaa löytyy varmasti jokaiseen makuun.

Omistaja-asiakkaidemme etukokonaisuus on tänä syksynä neuvoteltu paikallisten toimijoiden kanssa erityisesti sillä ajatuksella, että mahdollisimman monelle löytyisi sopivaa henkistä ja kehollista ravintoa ja hyvinvointia. Omistaja-asiakkaille tarjottujen etuhintojen vuoksi, sinun on helppo lähteä kokeilemaan vaikka jotain uuttakin harrastusta.

Liikunta- ja hyvinvointiedut

Hillside Stable ratsastuksen tutustumiskäynti

Helppo tapa tutustua hevosharrastukseen on varata tutustumiskäynti ja osallistua yhteen tallilla pyörivistä ryhmätunneista. Hillside Stable on mukava hevos- ja ihmisystävällinen talli Muuramessa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Tutustumiskäyntejä voi varata mihin vuoden aikaan vaan p. 040-8707259 tai sähköpostitse hss@hillsidestable.fi.

Omistaja-asiakkaille tutustumiskäynnistä -10% alennus eli 29,70€ (norm. 33€).

Ylitä itsesi kiipeilyharrastuksen parissa

Jyväskylän Seppälässä sijaitseva Boulderpaja tarjoaa mukavat puitteet boulderoinnin kokeiluun ja harrastamiseen. Mutta mitä on boulderointi?

Boulderointi on suhteellisen matalilla seinillä (alle 5m) tapahtuvaa kiipeilyä. Jyväskylän Boulderpajalla on kiivettävää yhteensä noin 400m2. Boulderoinnissa ei käytetä köysiä vaan kiipeilijän turvallisuus varmistetaan puolen metrin paksuisilla alastulopehmusteilla. Kiipeilykokeiluun et tarvitse aiempaa kokemusta, omia varusteita, etkä ajanvarausta.

Omistaja-asiakkaamme kiipeilevät etuhintaan maanantaisin. Silloin kertamaksu boulderointiin on 8€ sisältäen kenkävuokran (norm. 13€). Maanantaisin Paja on auki klo 15-21.

Pajan yhteystiedot: Ahjokatu 14, 40320 Jyväskylä, Puh. 0440 11 43 34

Hiki irti pallopeleissä ja kuntosalilla

Buugi-liikuntakeskus on monipuolinen harrastuspaikka Killerin kupeessa. Omistaja-asiakkaamme liikkuvat monipuolisesti etuhintaan:

  • Pallopelit -10 % (ei koske palloilun vakiovuoroja)
  • 12kk kuntosalikortti hintaan 35€/kk (norm. 39€/kk)
  • 12kk ryhmäliikunta- ja kuntosalikortti 49€/kk (norm. 59€/kk)

Klub1 on täyden palvelun liikuntakeskus Kivääritehtaalla. Omistaja-asiakkaamme saavat -10% alennuksen 6kk, 12kk ja 24kk jäsenyyksistä. Voit valita joko pelkän kuntosalijäsenyyden tai ryhmäliikunta + kuntosalijäsenyyden.

Scandic Laajavuori tarjoaa omistaja-asiakkaille etuhintaisia lippuja kylpylään, keilaamaan ja kuntosalille.

  • Kylpylälippu 10€ (norm. 14€) ma-pe klo 7-14, muina aikoina 14€ (norm. 19€).
  • Kylpylälippu yli 55-vuotiaille 5,60€ ma-pe klo 7-14, muina aikoina 8,20€
  • Maanantaisin perhelippu (2 aikuista + 3 lasta) 45€
  • Kuntosali 6€ / kerta (norm. 10€).
  • Keilaus ma-to klo 9-14 etuhinta 16€ / rata / 55 min.

Hyvinvointikeskuksen palveluista 10% alennus normaalihinnoista.

Laajavuoden edut ovat voimassa vuoden 2019 loppuun, mutta ei koululaisten lomasesonkeina.

Muista myös kehonhuolto ja oikeat ravinteet

Kun keho on saatu liikkeelle, on sitä hyvä välillä myös huoltaa. Fysioterapiayrittäjä Joni-Pekka Puranen tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille -10% kaikista palveluista: fysioterapia, hieronta, hierontapaketit sekä personal training -ohjaus.

Toimipiste sijaitsee Jyväskylän keskustassa Asemakatu 11 B 2.

Foodin on jyväskyläläinen perheyritys, joka maahantuo sekä valmistaa luomuelintarvikkeita ja superfoodeja. Valikoimasta löytyy lähes 200 eri raaka-ainetta aina vaikuttavimmista yrteistä proteiineihin ja viljoihin. Kaikki tuotteet sekä koko tuotantoketju on täysin gluteenittomia. Toiminnan kulmakiviä ovat raaka-aineiden laatu, puhtaus, aitous sekä eettisyys ja kestävä kehitys.

Omistaja-asiakkaamme saavat -20% verkkokauppaostoksista! Edun saat käyttämällä koodia OPKeski-Suomi ja etu on voimassa 31.12.2019 saakka.

Kulttuuriedut

Jyväskylän kaupunginteatterin etuesitykset ovat aina odotettuja ja asiakkaidemme keskuudessa suosittuja. Teatterin ohjelmistossa on monta mielenkiintoista tarinaa ja elämystä.

• Phantom – Pariisin oopperan kummitus etuesityspäivät ovat pe 17.4. klo 19 ja la 9.5. klo 19. Omistaja-asiakkaat saavat lipusta 8€ alennuksen eli etulippu maksaa 32€ (norm. 40€).

• Tämä on ryöstö! etuesityspäivät ovat la 7.12. klo 13 ja la 8.2. klo 19. Omistaja-asiakkaat saavat lipusta 6€ alennuksen eli etulippu maksaa 26€ (norm. 32€).

• Elämä on juhla etuesityspäivä on pe 3.1. klo 19. Omistaja-asiakkaiden alennuslippu maksaa 18€ (norm. 20€)

• Ella ja Paterock lastennäytelmän etuesityspäivät ovat la 23.11. klo 13 sekä la 14.12. klo 13. Omistaja-asiakkaat saavat lipusta 6€ alennuksen eli etulippu maksaa 14€ (norm. 20€). Pe 3.1. klo 12 Ella ja Paterock esitykseen etulippu vain 8 € (norm. 20 €).

• Kohtauksia eräästä avioliitosta etuesityspäivät ovat la 15.2. klo 13 ja la 25.4. klo 13. Omistaja-asiakkaat saavat lipusta 6€ alennuksen eli etulippu maksaa 22€ (norm. 28€).

• Tavat ja toiveet etuesityspäivät ovat pe 13.3. klo 19 ja pe 8.5. klo 19. Omistaja-asiakkaat saavat lipusta 6€ alennuksen eli etulippu 22€ (norm. 28€).

Lapsia ja perheitä hemmotellaan laadukkaalla kulttuurilla myös Jyväskylän Sinfonian toimesta. Keinuhevosen kengittäjä -lastenkonsertti pääsee valloilleen ke 20.11.2019 ja esityksiä on Jyväskylän teatteritalolla päivän aikana kolme: klo 13.30, 17 ja 18. Omistaja-asiakkaat saavat lipun hinnasta 2€ alennuksen eli liput maksavat 8€ (norm. 10€). Alle 1-vuotiaat pääset seuraamaan konserttia aikuisen sylissä ilmaiseksi.

Oopperan ystävien unelma toteutuu Jyväskylässä alkuvuodesta, kun yksi maailman eniten esitetyimpiä oopperoita rantautuu Jyväskylän teatteritalolle. La Bohème oopperaesityksiin la 4.1. ja pe 24.1. klo 19 omistaja-asiakkaamme saavat 4€ alennuksen/lippu (norm. 76/73€ peruslippu/eläkeläinen). Etulippuja on rajoitetusti ja voit ostaa ne teatterin lipunmyynnistä.

Miten saat edut käyttöösi?

Kaikki edut ovat aina helposti käytössäsi OP-mobiilissa. Näytät vain etua puhelimestasi asioidessasi lipunmyynnissä tai hyödynnät OP-mobiilista löytyvää alennuskoodia. Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi OP-mobiilia voit todentaa oikeutesi etuun myös omistaja-asiakasmerkillä varustetulla OP:n maksukortilla.

Valitse itsellesi sopiva harrastus ja virkisty monipuolisilla omistaja-asiakaseduilla!

OP sosiaalisessa mediassa