OP Helsinki järjestää digiopastusta ikäihmisille

Viime vuonna OP Ryhmän pankit järjestivät yhteensä 400 avointa digiopastustilaisuutta.

OP Helsinki haluaa rohkaista senioriasiakkaitaan käyttämään digitaalisia palveluita tarjoamalla heille maksutonta digiopastusta. Kaikille avoimilla Varmuutta verkkoon -koulutuksilla pankki tarjoaa työkaluja verkossa toimimiseen ja digitaalisten pankkipalveluiden käyttöön.

– Koemme digitaitojen kouluttamisen olevan osa pankin yhteiskunnallista roolia. Pankin lisäksi monet muut yhteiskunnalliset palvelut siirtyvät vähitellen verkkoon. Haluamme olla mukana varmistamassa, että palveluita osataan käyttää, OPn kehityspäällikkö Ville Keto sanoo.

– Asiakkaamme kokevat palvelun olevan verkossa sujuvampaa ja parempaa ja meidän tyytyväisimmät asiakaskohtaamiset tapahtuvat verkossa. Me haluamme, että myös senioreilla on mahdollisuus parempaan palveluun.

Kaikissa OPn verkkopalveluissa on huomioitu helppokäyttöisyys ja saavutettavuus. Lisäksi pankki julkaisi keväällä saavutettavan op.fin.

– Palvelu on tarkoitettu erityisryhmille sekä senioreille, jotka kokevat verkkopalveluiden käytön hankalaksi.

OP Helsinki pyrkii myös huomioimaan ne asiakkaat, jotka eivät halua tai voi verkkopalveluita käyttää.

– Emme pakota ketään verkkoon. Laskuja voi jatkossakin maksaa suoramaksulla tai maksupalvelukuorella postin kautta. Käteistä saa nykyään pankkiautomaattien lisäksi K-ruokakauppojen, Tokmannin, Neste-palveluasemien ja R-kioskien kassoilta, Keto sanoo.

Kesällä Ison Omenan ja Mikonkadun konttoreissa on tarjolla Fiksari Finland Oy:n digiasioiden ammattilaisen tukea. Palvelussa voit katsastaa kuntoon niin verkkopalveluun, mobiilisovelluksiin kuin vaikka älylaitteesi käyttöjärjestelmään liittyvät asiat. Varaa aikasi Fiksarille numerosta 050 511 8959.

OP sosiaalisessa mediassa