Hei sinä 15-17-vuotias nuori! Etsitkö kivaa kesäduunia?

Nyt on tarjolla loistavia kesätyömahdollisuuksia pääkaupunkiseudun yhdistyksissä OP Helsingin piikkiin. Ole nopea ja hae kesäduunia 18.4.2019 mennessä! Paikkoja on 300 nopeimmalle.

Haluaisitko viettää pari viikkoa vaikkapa kesäleirin apuohjaajana, someagenttina, voimistelunohjaajana, kisa-avustajana, puutarhatyöntekijänä, tapahtuma-avustajana, senioreiden kesä-helppinä tai festivaaliapulaisena. Kaikki nämä ja monta sataa muuta tehtävää on nyt tarjolla! Kesätyötä voi hakea kuka tahansa pääkaupunkiseudulla asuva 15-17 -vuotias nuori.

Nuori, näin haet kesäduuniin:

  1. Tutustut kesäduuneihin oheisen linkin kautta ja haet kirjallisella hakemuksella sähköpostitse suoraan yhdistykseen. Yhdistysten sähköpostiosoitteet ja yhteyshenkilöt löytyvät linkin kautta.
  2. Otat vastaan vain yhden kesäduunin, vaikka sinulle tarjottaisiin useampaa.
  3. Teet työsopimuksen ja sovit työajasta yhdistyksen kanssa.
  4. Työsopimuksen kesto on enintään 2 viikkoa
  5. Tuntimäärä on enintään 30 h/viikko ja enintään 6 h/päivä

Yhdistys huolehtii työhön opastuksesta, työnteon turvallisuudesta, ruokailumahdollisuudesta, tauoista, palkanmaksusta sekä palkka- ja työtodistuksesta.

Yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun ja lakisääteiset kulut. Edellytämme, että yhdistykselle osoittamamme palkkatuki 400 euroa/nuori käytetään kokonaisuudessaan nuoren palkkaan ja yhdistys maksaa muut mahdolliset työllistämiseen liittyvät kustannukset itse.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa mukana olevat yhdistykset ovat sitoutuneet Vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

Lisätietoja

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta voit kysyä sähköpostitse Yhteisölähettiläiltämme:

helsingin.yhteisolahettilaat@op.fi

Paljon onnea työnhakuun!

OP sosiaalisessa mediassa